Gå til innhold

Vestfoldpar

Medlem
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om meg

  • Om meg
    Han søker mann som kan bli med å forføre henne!
    Pent par fra Vestfold søker kjekk høy og velutstyrt mann for kos med henne i sentrum, fra 30 til 50 år. Du/dere må ha møtested, bilde i profilen. Ikke bo for langt unna oss. (20-30 minutter) Vi søker en mann der kommunikasjon/vennskap er viktig. En vi kan prate med om alt. (mener dette er viktig for et godt forhold) Ikke ute etter engangstreff, men en fast partner over tid. Hva med Blindfold!

    Søker også par/menn for nakentreff, reiser, spenning etc.

    Vi er fra Tønsberg. Hun er 179 65 70c halvlangt hår, han er 189 87 mørk blond.

Bosted

  • Bosted
    Tønsberg

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Felles profil/par

Søker

  • Søker
    Nei

Rolle

  • Rolle
    Hotwife med partner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Vestfoldpar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei fra Vestfold. Bor du langt unna? Har du lyst på kontakt? Se min profil.

  2. Fint bilde av fruen ;) God jul :D

  3. hei hei.. Vestfold mann her :) nydelig bilde av fruen:)

  4. Vi har hatt noen treff med diverse menn over en 10 års periode. Ikke ofte men nå og da! Er vel ikke "helt" cuckold som par men heller mer mot slutwife. Vi har utelukkende truffet menn fra kontakt via profiler vi har og har hatt på diverse sider. Min mann har i den senere tid snakket en del om en mann som han kjenner via trening etc. denne mannen er en del yngre enn meg, en flott mann ut fra bilder etc. jeg har sett. Men har hele tiden tenkt at dette er litt for "nært" etc. Men må også innrømme at jeg noen ganger har fantasert med han i tankene, han har en flott kukk i henhold til bildene. For noen dager siden traff vi denne mannen i byen og min mann presenterte oss for hverandre, jeg må innrømme at jeg både ble litt flau men også litt våt der jeg sto. Sa til min mann i ettertid uten riktig å mene det at det blir litt for nært å ha kontakt med han. I går kveld var jeg og trente når da denne flotte mannen kom inn og kom bort til meg og sa at jeg har en så flott rompe. Ble litt paff men samtidig også smigret og fikk der og da lyst på han. Vi snakket litt sammen og han sendte meg en sms slik at jeg har hans nummer. Måtte avslutte treningen der og da, da min trenings tights klart viste at jeg var veldig våt. Veldig usikker på hva jeg skal gjøre videre, er alene nå på torsdag, så muligens får denne historien en fortsettelse! Kos!
  5. http://www.snsbikinis.com/images/ENMO002/ENMO002.jpg
  6. Vi har vært der flere ganger, skal dit nå på torsdag til fredag! Veldig flott spa anlegg!
  7. Nydelige bilder av fruen. Flott kvinne. Jeg bor i Vestfold og skulle gjerne vært med på å forføre henne, men jeg er kanskje litt under alderpreferansen deres desverre. Ha en fin dag og lykke til:)

  8. Hei! Han i paret stiller også opp for deg om du ønsker det! Har gjort det en gang tidligere. Klem
  9. Menn er ofte noen raringer! Menn bør vise intresse ikke bruke all tid på å fortelle om seg selv hvor fotreffelig de er uten å si noe konkret om seg selv! Dette omhandler kjemi/kommunikasjon og bør derfor være et samspill!

  10. Hei! Ja vi har begge erfaringene fra denne siden. Mange seriøse men også en del useriøse. De er etter vår mening menn med flotte bilder og fine lovnader etc. Vi prøvde å få til et treff i Larvik på spa. Flere menn vi snakket med her, når vi så skulle avtale med to av de som begge sa de hadde tid og at det passet, så hørte vi ikke noe mer. Dette var etter at rom etc. var bestilt og betalt, altså bare 2-3 dager til før vi skulle treffes.
  11. Håper at menn er noe mer seriøse en de to siste vi snakket med. Bull som slutter å svare når man avtaler treff, dato og treffsted blir for useriøst for oss. Bedre at Dere som bare fantaserer ikke tar kontakt. Tror at par eller andre som opplever det bør navngi de "useriøse" her inne slik at man får "luket" de bort?

  12. Takk for hyggelig prat om massasje i dag

    :)

  13. Hei! Tar du i mot besøk på hytta?
×
×
  • Opprett ny...