Gå til innhold

HotwifeNorway

Medlem
  • Innholdsteller

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Bekreftet profil

  • Bekreftet profil av Admin
    Bekreftet Par

Landsdel

  • Landsdel
    Utlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Felles profil/par

Søker

  • Søker
    Nei

Rolle

  • Rolle
    Hotwife med partner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

HotwifeNorway's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Well Followed Rare

Recent Badges

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja håper på bilder, så vi får se;)
  2. Hei Synes det er bra at hun har tatt første steget uten lage masse styr rundt det, er jo ett hinder å hoppe over. Du vet oss kvinner trenger tid, og at det kan være en følelse av å ikke gjøre det riktige... Men nå er kanskje din jobb å gi klart beskjed om at du virkelig likte det og ønsker at hun skal kunne gjøre det igjen akkurat når det passer henne. Du kan også introdusere kuklås, men som for oss fungerte veldig bra. Ga meg den selvtilliten og bekreftelse jeg trengte for å gå videre i livsstilen. Vi har hatt litt pause av div årsaker, men vi er begge enig om at dette er noe vi ønsker å få som en 100% livsstil. Han går per idag 24/7 med kuklås, og har ikke tatt på sin egen penis i hele 2016.... (ser ikke lyst ut for han i 2017 heller tihi) Masse lykke til og håper dere virkelig funner dere vei, og go girl;)
  3. Hei Ja vi har den, og er rimelig fornøyd... Blir litt klam etter dusj, vanskelig å få den ordentlig tør... Har brukt hårføner og det gjør prosessen mye enklere.
  4. Ønsker alle ett fantastisk cuckold år og måtte mange nye få oppleve gleden av dette;)
  5. Bar Tjuvholmen, der er Hotwife paradis
  6. Sexy mann i Østfold som liker bildene og profilen deres

  7. HotwifeNorway

    Eros3

    Monster, og er ikke redd det
  8. Var mere følelse av kontroll og jeg vet at han ikke kan være utro;)
  9. Når det gjelder menn som vil at konene skal leke fritt... Tilby konemor kuklås, så skal du se ting slipper opp;) Funket her i huset...
  10. Det er det med balanse, litt over kanten... men ikke falle utenfor, så det blir usmaklig... Latex bikini/badedrakt hadde vært gøy da;)
  11. bullvestfold: Er ikke den litt lite avslørende, vil jo gjerne vise henne fram.. Vestfoldpar: Har lyst å få HW brun;)
  12. Kom gjerne med andre forslag, den som kommer med vinner tipse vil få bilder med bikinien
  13. Noen som falle i smak? http://www.skinzwearphotography.com/prodImages/Womens-Micro-G-String-Swimsuit-Side-Tie-by-SKINZ-T34-B34-1817.jpg http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1564975024_1/NEW-2013-maillot-de-bain-women-Sexy-adult-one-pieces-swimsuit-thong-hot-trikini-biquini-second.jpg http://www.skinzwearphotography.com/prodImages/Womens-Micro-G-String-Swimsuit-Side-Tie-by-SKINZ-T34-B34-4401.jpg
×
×
  • Opprett ny...