Gå til innhold

par8994trh

Medlem
  • Innholdsteller

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Par fra trondheim :) hun er 22 år han er 27, vi søker en velutstyrt mann:) om du er mørke eller lys har ingenting og si:) du må være villig til å dele bilde med oss før evt treff:) mannen i paret er hetro.

Bosted

  • Bosted
    Trondheim

Landsdel

  • Landsdel
    Midt-Norge

Kjønn

  • Kjønn
    Felles profil/par

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Swing-/ trekantpar

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

par8994trh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Well Followed Rare

Recent Badges

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Sender dere melding seriøs kar som får dra på vift alene av fruen
  2. par8994trh

    kuken

    Hei er du noe i trh ? erfarent ung par trondheim send gjerne snappen din i en melding til oss
  3. Hei vi er et ung erfarent par fra Trondheim:)! vi søker en velutstyrt mann som kan møtes oss for trekant (hetro) hjemme hoss oss eller deg, du må være syksomsfri, velutstyrt og slank:) alder er ikke så mye hindring, bare du holder deg i form:)! send oss en melding med evt snappen din så tar vi kontakt, mvh A og C
  4. Hei! vi er et ung par fra trondheim som søker en mann for trekant treff (hetro) med henne i sentrum, du må være velutstyrt, 20/21cm+ vi søker ikke noe typisk cuckold treff men vanelig trekant med henne:) du må dele bilder av deg/utstyrt før evt treff, ikke send melding hvis du ikke treffer kriteriene våre, mvh A og C ps vi er erfarene og har gjort dette før!
  5. legg til oss på snap par8994trh vi har GB i sentrum av oslo på fredag 1600

  6. Hei vi er et ung par på 22(henne) og 27 (han) vi søker en skikkelig xl bull til henne eller et ungdommelig par som ser bra ut, når det gjelder bull så er det for trekant med henne i sentrum(hetro), du må være slank, og ha utstyrt på 20+ vi er på hotell i sentrum 23 feb, og kan treffes kun på dagtid/tidlig kveld vi har gjort dette flere ganger tidligere og er seriøse og erfarene! når det gjelder partreff, treffer vi kun par der begge parter holder seg i god form, da henne også liker kjekke menn(trenger ikke være supertrente men være någenlunde slanke:) er ikke meningen med å virke overfladisk men slik er nå d for oss:) ellers er vi begge slanke og ser bra ut! ta kontakt på melding og legg ved evt snap, da vi bare har 2 meldinger gratis per dag. Har du/dere bilde er det mye enklere og få kontakt med oss.
  7. Hei! send oss en melding med snappen din, vi skal til oslo rundt 24 feb

  8. Hei er du noe i trh hvis ja vil vi gjerne kanskje treffe deg! send en melding til oss med snapnavn mvh oss

  9. Har du snap? send oss adressen;) vi er tom for meldinger å sende

  10. Hei vi er tomme for gratise meldinger, har du snapchat send oss en melding med snapadressen

  11. Hei vi søker en mann med XL kuk gjerne mørk:)! med stor kuk 20+cm! for trekant med henne i sentrum, han er hetro! vi har gjort dette før! hun er slank 22 år pen, han er veltrent og velutstyrt ! ta kontakt hvis du føler du er rett mann! du bør være villig til og dele bilder av deg og utstyret før evt treff? vi har snap, og det er en fordel hvis du også har d! ps vi er ikke noe cuckoldpar.
  12. Hei vi søker en velutstyrt mann til dama, du bør være over gjennomsnittet stor, helst 20 cm+ vi har en del erfaring fra før og er seriøse, om du bor i trondheim eller er på gjennomreise har ingenting å si, vi har sted, vi ønsker også å se henne med en mørk ! gangbang eller 2 menn ekstra er også aktuelt, bilder av hennes finnes på siden vår! Du bør ha bilde av deg selv pluss utstyr, ikke bare be om bilder av oss uten å gi noen igjen, det er en fordel om du også har snap;) Vi er ikke et vanlig cuckold par der mannen bare ser på, men også deltar, han er hetro
×
×
  • Opprett ny...