Gå til innhold

Staedtleer

Medlem
  • Innholdsteller

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

5 følgere

Om meg

  • Om meg
    Heisann. Hyggelig at du tok turen innom profilen min. :)

    Jeg er en frisinnet, åpen og oppegående mann som for tiden bor i Trondheim. Jeg er glad i å bli kjent med nye mennesker, og liker å ha et liv fylt med spenning, glede og nytelse. Derfor søker jeg nye og spennende personer her inne, å bli kjent med og kanskje finne på noe spennende med om kjemien stemmer. :)

    Jeg er en utadvendt person, som er lett å snakke med og bli kjent med. Jeg har god humor, og synes selv jeg er ganske morsom, men det må nesten du avgjøre selv når vi møtes. ;) Jeg tar ikke meg selv høytidelig, og vet å kunne le av meg selv. Jeg har gode sosiale antenner, og er derfor god til å lese andre personer og deres behov. Jeg moden og erfaren.

    Jeg ønsker å leve livet fullt ut ved å nyte øyeblikkene. Derfor er jeg glad i prøve nye og spennende ting eksperimentere og leke. Jeg liker å bli kjent med nye og spennende mennesker. Å dele spennende fantasier man har, opplevelser og tidligere erfaringer er noe jeg synes er veldig spennende. Jeg er åpen for absolutt alt av fantasier og lyster. Med meg kan du, eller dere, trygt dele og leve ut de dypeste fantasiene og lystene som du har gått med.

    Jeg er seriøs og til å stole på. Jeg mener det er veldig viktig med ærlighet og åpenhet for at man skal få tilitt til hverandre, slik at man kan senke skuldrene og dele og gi av seg selv når man er sammen. Jeg setter også diskresjon høy. Alt du velger å dele med meg er fortrolig og kun mellom oss. Jeg respekterer dine grenser og presser deg aldri til å gjøre noe du ikke ønsker.

    Utseendemessig så har jeg kort sort hår, jeg er glad i å trene og holde meg i form så jeg har en veltrent og fin kropp. (muskuløs) På grunn av diskresjon, så har jeg valgt å ikke ha ansiktsbilde åpent her, men viser meg selvfølgelig om vi kommer i prat. Jeg har fått høre at jeg er ganske kjekk, så jeg stoler på det, men det er enda en ting du nesten må ta stilling til selv når du får se meg. :)

    Jeg blir gjerne kjent med alle slags mennesker, men når det gjelder treff så er jeg kresen og søker kvalitet før kvantitet. Når jeg sier at jeg er kresen så gjelder det ikke alder, preferanser eller utseendet men kjemien. Utseendet og alder betyr veldig lite for meg. Man kan få veldig dårlige erfaringer om kjemien ikke er tilstede, men er det en god kjemi mellom oss så vil det alltid bli en fin opplevelse for begge parter. :)

    Hvis du vil bli bedre kjent, prate, eller møtes så er det bare å sende meg en hyggelig og spennende melding. Fortell gjerne litt om deg selv og hva du liker.

    Ser fram til å høre fra deg :)

Bosted

  • Bosted
    Trondheim

Landsdel

  • Landsdel
    Midt-Norge

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Staedtleer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, Veltrent, godt utrustet og oppegående bull søker hotwife i Trondheimsområdet. Helst en fast relasjon hvor jeg besøker henne på dagtid mens mannen er på jobb.
  2. Veltrent, kjekk og oppegående bull 32 søker seriøs kvinne eller par i Trøndelag, eller som kan reise hit, som er interessert i breeding.
  3. Er det noen par eller kvinner som kunne tenkt seg å bli kjent med en jordnær, trygg og erfaren bull i Trøndelag?
  4. Lettere å få delt bilder der å

  5. Er det et spennende par eller kvinne her som trenger husvære i perioden 08 - 15 juni nær Trondheim? Jeg har et sted nær Trondheim hvor jeg gjerne tar imot besøk av noen som trenger et sted å overnatte, eller noen som bare vil stikke innom på et spennende besøk. Jeg er en utadvendt person, som er lett å snakke med og bli kjent med. Jeg har god humor, og synes selv jeg er ganske morsom, men det må nesten dere avgjøre selv når vi møtes. Jeg tar ikke meg selv høytidelig, og vet å kunne le av meg selv. Jeg har gode sosiale antenner, og er derfor god til å lese andre personer og deres behov. Jeg ønsker å leve livet fullt ut ved å nyte øyeblikkene. Derfor er jeg glad i prøve nye og spennende ting eksperimentere og leke. Jeg liker å bli kjent med nye og spennende mennesker. Å dele spennende fantasier man har, opplevelser og tidligere erfaringer er noe jeg synes er veldig spennende. Jeg er åpen for absolutt alt av fantasier og lyster. Med meg kan dere trygt dele og leve ut de dypeste fantasiene og lystene som dere har gått med. Jeg er seriøs og til å stole på. Jeg mener det er veldig viktig med ærlighet og åpenhet for at man skal få tilitt til hverandre, slik at man kan senke skuldrene og dele og gi av seg selv når man er sammen. Jeg setter også diskresjon høy. Alt dere velger å dele med meg er fortrolig og kun mellom oss. Jeg respekterer deres grenser og presser aldri noen til å gjøre noe de selv ikke ønsker. Utseendemessig så har jeg kort sort hår, jeg er glad i å trene og holde meg i form så jeg har en veltrent og fin kropp. (muskuløs) På grunn av diskresjon, så har jeg valgt å ikke ha ansiktsbilde åpent her, men viser meg selvfølgelig om vi kommer i prat. Jeg har fått høre at jeg er ganske kjekk, så jeg stoler på det, men det er enda en ting dere må ta stilling til selv når dere får se meg. Send meg en hyggelig melding så tar vi det derfra
  6. Hei, Jeg er en frisinnet og trivelig ung mann fra Trondheim søker søker ei fast elskerinne. Jeg er kjekk, veltrent, godt utrustet og vet hvordan man tilfredsstiller en kvinne. Jeg er mobil, leken og åpen for det meste. Om du er i et forhold har ikke noen betydning, jeg er 100% diskret og lojal. Når det gjelder alder så søker jeg helst en moden og etablert kvinne, jo eldre jo bedre. Send meg en hyggelig melding så tar vi det derfra
  7. Hei, hyggelig at du/dere tok turen innom annonsen min Jeg er en leken og utadvendt mann fra Trondheim, som søker litt ekstra spenning og nytelse i hverdagen. Neste uke kommer jeg til å reise til Oslo og kommer til å bli boende på hotell fra tirsdag til onsdag, da hadde det vært spennende å få selskap i løpet av oppholdet. Jeg liker å trene og være aktiv, så jeg tar godt vare på kroppen min. Har noen bilder her på profilen min. Jeg er kjekk, lett å prate med og bli kjent med. Jeg har god humor og selvironi. Jeg er frisinnet og åpen for å prøve det meste. Jeg er seriøs her inne og holder alltid avtaler. Diskresjon er viktig for meg, så det er noe dere kan forvente fra meg. Jeg respekterer dere som par og deres grenser. Hvis dere synes dette høres spennende ut, så er det bare å sende meg en hyggelig melding også tar vi det derfra
  8. Staedtleer

    meg

  9. Hei, hyggelig at du/dere tok turen innom annonsen min Jeg er en leken og utadvendt mann fra, som søker litt ekstra spenning og nytelse i hverdagen. Jeg kommer til å reise til Oslo ukentlig fremover, og kunne tenkt meg å møte noen de dagene jeg er nedover Jeg liker å trene og være aktiv, så jeg tar godt vare på kroppen. Jeg er kjekk og lett å prate med og bli kjent med. Jeg har god humor og selvironi. Jeg er frisinnet og åpen for det meste. Jeg kan f.eks. være et spennende engangstreff, en fast elsker eller kanskje dere har andre spennende forslag? Jeg er seriøs her inne og holder alltid avtaler. Diskresjon er også viktig for meg, så det er noe dere kan forvente fra meg. Jeg respekterer alltid dere og deres grenser. Hvis dere synes dette høres spennende ut, så er det bare å sende meg en hyggelig melding også tar vi det derfra
  10. Hei, Er dere et par som sliter med å befrukte henne? Eller er du en kvinne uten partner som vil bli befruktet på en naturlig måte? Jeg kan hjelpe dere/deg med å bli gravid. Jeg er kjekk, høyt utdannet, intelligent, veltrent og har ikke hatt noen sykdommer annet enn forkjølelse i løpet av livet. Jeg har dermed veldig gode gener som dere/du kan føre videre. Jeg er seriøs angående dette, diskret, renslig og sykdomsfri. Jeg holder avtaler og respekterer dine og evt. din partners ønsker. Hvis dette hørtes interessant ut kan du/dere sende meg en melding, så tar vi det derfra
  11. Heisann. Hyggelig at du/dere tok turen innom annonsen min. Jeg er en frisinnet, åpen og oppegående mann som for tiden bor i Trondheim. Jeg er glad i å bli kjent med nye mennesker, og liker å ha et liv fylt med spenning, glede og nytelse. Derfor søker jeg nye og spennende personer her inne, å bli kjent med og kanskje finne på noe spennende med om kjemien stemmer. Jeg er en utadvendt person, som er lett å snakke med og bli kjent med. Jeg har god humor, og synes selv jeg er ganske morsom, men det må nesten dere avgjøre selv når vi møtes. Jeg tar ikke meg selv høytidelig, og vet å kunne le av meg selv. Jeg har gode sosiale antenner, og er derfor god til å lese andre personer og deres behov. Jeg er moden og erfaren. Jeg ønsker å leve livet fullt ut ved å nyte øyeblikkene. Derfor er jeg glad i prøve nye og spennende ting eksperimentere og leke. Jeg liker å bli kjent med nye og spennende mennesker. Å dele spennende fantasier man har, opplevelser og tidligere erfaringer er noe jeg synes er veldig spennende. Jeg er åpen for absolutt alt av fantasier og lyster. Med meg kan dere trygt dele og leve ut de dypeste fantasiene og lystene som dere har gått med. Jeg er seriøs og til å stole på. Jeg mener det er veldig viktig med ærlighet og åpenhet for at man skal få tilitt til hverandre, slik at man kan senke skuldrene og dele og gi av seg selv når man er sammen. Jeg setter også diskresjon høy. Alt dere velger å dele med meg er fortrolig og kun mellom oss. Jeg respekterer deres grenser og presser aldri noen til å gjøre noe de ikke ønsker. Utseendemessig så har jeg kort sort hår, jeg er glad i å trene og holde meg i form så jeg har en veltrent og fin kropp. (muskuløs) På grunn av diskresjon, så har jeg valgt å ikke ha ansiktsbilde åpent her, men viser meg selvfølgelig om vi kommer i prat. Jeg har fått høre at jeg er ganske kjekk, så jeg stoler på det, men det er enda en ting dere nesten må ta stilling til selv når dere får se meg. Jeg blir gjerne kjent med alle slags mennesker, men når det gjelder treff så er jeg kresen og søker kvalitet før kvantitet. Når jeg sier at jeg er kresen så gjelder det ikke alder, preferanser eller utseendet men kjemien. Utseendet og alder betyr veldig lite for meg. Man kan få veldig dårlige erfaringer om kjemien ikke er tilstede, men er det en god kjemi mellom oss så vil det alltid bli en fin opplevelse for begge parter. Hvis dere vil bli bedre kjent, prate, eller møtes så er det bare å sende meg en hyggelig og spennende melding. Fortell gjerne litt om dere og hva dere liker. Ser fram til å høre fra dere
×
×
  • Opprett ny...