Gå til innhold

pixman

Medlem
  • Innholdsteller

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

3 følgere

Om meg

  • Om meg
    Jeg er en diskre, respektfull, renslig mann som synes det meste er kjekt. Dere finner ikke bilder av meg her fordi jeg ikke trives med det. Er atletisk bygd og grov en annen plass :-) Er singel, men har ei elskerinne som er bi. Så liker HW også jenter er det ekstra bonus med det.

    Ser etter HW for alle mulige situasjoner. Fra nymfo på treningsenter der hun frister til tøm og røm der mannen ser på. Eller en helgetur for ett eller annet moro.
    Veldig open minded her!

    La meg også nevne at jeg er over gjennomsnittet glad i såpe og vann. 100% sykdomfri. Og det skal jeg forbli. Og det må du bidra til. Du skjønner hvordan :-)

    Jeg deler bilder på snap, men laster ikke opp bilder her.
    Og tar også et par tester for å verifisere at du er den du sier..

    Jeg er tilgjengelig mer eller mindre hele landet og tenker kvalitet foran kvantitet. Har fast plass i Stavanger og Kristiansand.

    PIXMAN!

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Nei

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

pixman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vi er et elskerpar på 39(hun) og jeg 10år. Hun er 150cm og meget veldreid. Ser etter en HW som vi kan låne, vi trener og holder oss bra og det gjør du også. Former er fint ? Det er i dag eller i morgen det øsnkes, og selvfølgelig ved annen anledning. Din Cuck der hjemme skal ikke bli skuffet. MVH
  2. Lurer egentlig på hva krisa er! Viss admin vil forklare meg så kanskje jeg kan hjelpe!
  3. Hei, dette er så tragisk men ikke uventet i det hele tatt.... Derfor har jeg ikke bilder på profiilen, og ved kontakt så vil jeg helst ha en verifisering på snap. Eventuelt der jeg ber vedkommende gjøre en gest på bilde her på chat, som å vise et tegn foran en kropsdel med klær. Det er ikke rent få som da ikke har chat, eller avslutter chat umiddelbart. Det er flere profiler her som ganske innlysende er falske som fremdeles holder på... Legg merke også til de som tilfeldigvis er i samme by som noen søker treff...
  4. Folks, Jeg drar til hytta i sør nå for å feire 17mai. Hadde vært kjekt å få besøk på hytta rett nord for Kr.Sand en HW. Er lite på PC. Men er på snap: (/fjernet). Ta kontakt så ser vi om det passer ? Mvh Pixman!
  5. pixman

    Tinder😇

    Hadde vært kjekt med en app som gikk litt rett på sak og samtidig noe anonym.
  6. Det er nok noen her inne! Men tror dette er vanskelig å finne. Dumt det. De fleste tror ikke på meg, og mener jeg er utro. Som min kone vil jeg skal være. Hadde et så sykt deilig knull med henne i går. Da fortalte jeg hvordan jeg hadde pult ei jeg trener med. Ingenting gjør henne så våt og kåt som det. Og da kommer hun flere ganger. Tok lang tid før jeg forstod hun mener alvor. Med henne jeg nevner nå. Har det gått for langt og det ble et forhold av det. Hun er 24år yngre. Nå ser det ut som det er over. Heldigvis er mine kone der for meg og hjelper meg over kneiken. Og det tenner henne. Så sexen vår er sykt deilig om dagen.
  7. Samme her! Min bedre halvdel liker at jeg bedrar henne. Helst pule hennes venninner, men hun tenner på alt. Større bedrag, er bedre. Men hun vil gjerne være med for trekant når hun vet om det. Men det merkelige er at jeg flere ganger nærmest har fått kald skulder her inne p.g.a. vår setting. Me de fleste respekterer vår greie heldigvis :-) Men godt å høre om en til!
  8. Veldig bra dere tar det opp! Hadde jo vært den drøm å vite hvor man skulle gå neste gang jeg kommer oppover. Har snakket med noen flotte par fra Bergen. Og hvem vet kanskje man kunne fått kost seg med flere på en kveld?
  9. På lørdag var jeg ute og flørtet intenst med ei sexy tøs! Og min kone blir så sykt kåt av det! Da vi la oss igårkveld og jeg viste hvordan jeg tok på tøsen fosset det safter av den deilige musa til min kone. Før jeg kjørte min knallharde kuk inn i henne. Da hun kom hovnet hun opp så mye at jeg kom helt ukontrollert og pumpet meg tom. Det er så deilig når hun kommer på den måten! Og det skjer bare når jeg forteller om andre. Hun vill ikke ha andre menn! Og det trives jeg egentlig helt fint med. Jeg nyter det veldig godt, men blit litt usikker av og til. Men bør vel bare nyte det? Andre med samme erfaringer? Pixman!
  10. Ja, hadde vært fint med noen gode tegn. Det samme f.eks på sjekke app som Badoo? Jeg aner ikke noen typise plasser I stavanger.
×
×
  • Opprett ny...