Gå til innhold

Theasian

Medlem
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Jeg er her med min kones velsignelse. Jeg søker etter par til 3-kant sex eller par som ønsker å låne henne bort som ønsker å ha med en asiatisk mann i settingen. Jeg har ikke erfaring med denne settingen men synes tanken å pule en annens kone er svært opphissende. Jeg har selv erfaring med 3-kant sex der min kone er i sentrum. Jeg er 45 år, har endel erfaring med "normal" sex ellers, røyker ikke, trener og holder meg i form, er dannet og omgjengelig, har respekt for andres grenser og ønsker, er oppegående og har ikke problem med å takle eventuelle avvisninger.
    Finnes det par som ønsker en asiatisk sæd-donator så stille jeg gjerne opp da jeg synes dette er helt uproblematisk for meg.

    Kona tenner også på å være tilstede mens jeg har sex med en annen kvinne så hvis det finnes damer her som tenner på den settingen, ta gjerne kontakt.

Bosted

  • Bosted
    Østfold

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Theasian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Høres ut som om du hadde det deilig med din kone og henne som du trener med. Det er synd at det forholdet er over. Min erfaring fra virkeligheten er at damer flest ikke liker at jeg prøver meg på dem når de vet at jeg er gift. Om det er av moralske grunner eller om de vil ha en mann som bare de disponerer, vet jeg ikke noe om. Sånn sett er det greit å bli kjent med noen på nett som har samme tenningen og forventninger avklares på forhånd. Jeg søker videre. Lykke til til deg, Pixmann, også. Hører gjerne fra deg hvis det skjer noe spennende.
  2. Det er tydeligvis mange menn som gjerne stiller seg til disp ifm 3-kant med par. Jeg tenker at det må finnes damer som tenner på settingen med par også? Hvor finner man de damene?
  3. Det er slik at min kone tenner på at jeg har sex med andre kvinner. Hun liker at jeg fortelller om det. Finnes det noen nettsider/ forum i Norge tilsvarende cuckold.no? Takk for tips og svar.
  4. Er det par eller damer her som søker etter asiatisk mann til 3-kant sex eller låne henne bort og få henne fornøyd tilbake? Jeg har ikke erfaring med denne settingen, men tanken å pule en annen manns kone er opphissende. Jeg har litt erfaring med 3-kant sex der min egen kone har vært i sentrum. Jeg ønsker å utforske mer på sex utover det "normale". Jeg er 45 år, bor i Østfold. Min kone vet om dette så eventuelle treff i Østfold/ Oslo-området skal være enkelt å få til. Jeg røyker ikke, holder meg i god form, er glattbarbert både på toppen og nedentil og har ellers en ganske hårfri kropp. Jeg er dannet og omgjengelig. Jeg respekterer andres grenser og lover 100 % diskresjon. Jeg er renslig og 100 % frisk. Jeg bruker ikke kondom da jeg synes det tar bort en god del av intimiteten og opphisselsen ved å kunne sprute sæden i en annens kone. Jeg har ingen spesiell preferanser når det gjelder damer. Alder kan være 25 - 55, etnisk norsk eller av utenlandsk opprinnelse. Har ingen krav om at damer skal være som undertøysmodell, men vanlig sunn og attraktiv kropp. Høres det interessant ut så er det bare å ta kontakt. Bilder kan sendes hvis ønskelig.
×
×
  • Opprett ny...