Gå til innhold

Romerike7375

Medlem
  • Innholdsteller

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Hotwife med cuck søker Dominant Bull for lek og moro

Bosted

  • Bosted
    Oslo

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Felles profil/par

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Cuckoldpar

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Romerike7375's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Nettsamfunnsomdømme

  1. HW med cuck søker Dominant Bull med erfaring på Østlandet. Du må ha sted. Skriv litt om deg selv, erfaring og hva du ser for deg.
  2. HW på julebord i Oslo med gode kollegaer. Cucken er hjemme så har hele rommet for meg selv. Søker en seriøs Dominant Bull for en herlig seanse etter 2300 på et meget sentralt beliggende hotell. Send meg en lang, innholdsrik melding som forteller om deg selv, hva du ser for deg. Den som pirrer mest for Skype adressen min, klaffer det der får du romnummeret mitt og hvilket hotell vi snakker om. Gjelder kun i kveld.
  3. https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph595d57a877acb
  4. Nå søker vi for cucken et par som kunne tenke seg å leke med en ekte cuck. Han kan brukes til det meste innenfor rimelighetens grenser. Cucken er 187 høy, veier litt over 100, ca 19cm barbert der nede. Send oss en pm så snakker vi litt videre der. Romerike7375
  5. Hei alle Bulls Dette i seg selv er jo ganske ydmykende. Men min HW har bedt meg legge ut noen ord her. Hensikten er å formidle en Bull som hun tenner på og som kan treffe oss sammen. Hun ønsker en beskrivelse fra deg som forteller hva du som Bull kan tilby, hva du leverer og hva som tenner deg. I tillegg til ordene ber hun om en link til en film som visualiser fantasiene. Målet er et treff i morgen ca 1800. Hotell Oslo.
  6. HW med cuck reiser i nær fremtid fra Bergen til Kirkenes på Hurtigruten. Noen seriøse Bulls som skal reise. Send PM med dag og båt så kanskje vi har en match.
  7. Hva endte det med her?
  8. Flest folk skal det stå
  9. Hvilke dager og tider kan man oppleve flest møter ute i dette ærendet?
  10. Attraktivt par med erfaring søker BBC i Oslo. Vi overnatter på hotell og ønsker besøk av en eller flere på rommet. Vi er erfarne, sosiale og ikke minst seriøse. Forventer det samme av dere. Det bør også gjenspeile dere og deres svar. Skriv utfyllende hvordan dere ser for dere et treff, alder, vitale mål og ikke minst litt om dere selv. Avslutt gjerne med en filmlink som beskriver hva dere ser for dere. Folkens, vær så snill og respekter annonsen å hva som forventes i et svar. Google gjerne BBC og Cuckold også før dere svarer.
  11. Etablert par fra Romerike søker underdanig mann for treff på våre betingelser. Du er fra 25 til 50, ikke overvektig med 19+. Send PM med informasjon om deg selv, hva du ser for deg i settingen, grenser og fantasier. Bilde på profil er obligatorisk.
  12. Men dere søker kanskje ikke et ekstra par :-( leste ikke hele annonsen.
  13. Etablert par søker Bulls for skypelek. Aldri gjort det før, meb ser for oss en erfaren Bull som styrer showet. PM for skype.
  14. Hei Etablert par søker mann eller menn for treff i kveld. Henne i sentrum. Han tenner på å se henne bli brukt av andre menn. Hun tenner på gode, lange svar om dere selv og hva dere ser for dere hvis dere blir plukket ut. Sted: Romerike Tid: I kveld ca 2200 Vi plukker ut kandidater for en prat ca klokken 1700. R
×
×
  • Opprett ny...