Gå til innhold

cazanova123

Medlem
  • Innholdsteller

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

8 følgere

Om meg

  • Om meg
    27år, svensk. Bor i Oslo.
    188 lång 90kg
    20cm lång 16,5 omkrets.
    Ser bra ut

Bosted

  • Bosted
    Oslo

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Cuck/hanrei uten partner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

cazanova123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Nettsamfunnsomdømme

  1. Alltså vilken perfektion du är! Helt fantastisk kropp.
    Du/ni borde starta en patreon, så att man får stödja era äventyr :D

  2. Hej! Efter att jag kollat runt lite på forumet så ser jag att det inte är ett jätte stort tema med interracial cuckolding? Jag undrar därför om det är NÅGON som delar denna fetish med mig här? Jag har stor erfarenhet av det i mina tidigare förhållanden, och jag älskar att dela "min tjej" med BBC. Ser fram emot flera inlägg på detta ämnet. mvh
  3. Wow, det borde du ikke drømme om, men leve livsstilen! :)

  4. Hei!

     

    Vilkan fantastisk vacker figur! Hur står det till hos dig? :)

  5. Jag har tidigare bott i Oslo, men har nu flyttat vidare. Pg a jobb är jag på besök i Oslo ca 1-3 ggr i månaden (övernattar). Söker ett stabilt, seriöst par som vill inleda ett längre "förhållande" där jag kan använda tjejen, gärna framför mannen och båda två underkastar sig mig. Jag vill utveckla en djupare cuckold relation, en som vi gemensamt formar och sätter upp mål/begränsningar. Hör gärna av er Är sympatisk, trevlig, diskret, social och ser väldigt bra ut.
  6. Takk for det :) Nja noe interessant kanskje :) du?

  7. Hejsan!

    Välkomna skall ni vara, häligt med lite yngre par också :)

    Har ni funnit er till rätta? (Hittat något intressant)

  8. Digg. Skal på hotell tur til oslo 23.11.12

    med min latina-kone. Interrisert til å dele henne med deg. Ta kontakt da vel

  9. hei, flott bilde:)

  10. Hej! Jag har vart medlem på detta forumet en ganska god stund nu, tycker det kan vara kul att logga på för att se om det hänt något nytt någon gång ibland. Dessvärre är det allt för sällan man möter/ser något seriöst par/tjej/kvinna här inne. Jag är en väldigt glad, sympatisk och "normal" person, med god ekonomisk och social situation och ett intresse för cuckolding. Jag tänder alltså på att vara med tjejer/kvinner som har en man eller kjæreste. I tillägg är jag på endel motsvarande amerikanska forum, där det är väldigt mycket högre aktivitet, och där par faktiskt träffar män och lever ut sina fantasier. Det glädjer mig, att det faktiskt finns. Men jag är väldigt tveksam på att det faktiskt finns vackra par/tjejer/kvinner i Norge som vågar ta steget helt ut, vilket jag självklart har respekt för, men som jag samtidigt har svårt att förstå. Detta är trotts allt ett forum där vi (förhoppningsvis) tänder på samma sak/saker. Det är (i alla fall från min sida) helt självklart att det som händer "här" stannar mellan de inblandade. Oavsett om det skulle vara så att man finner ut av att man är nabo, kollega, eller bekant. Kan gott vara att jag är allt för kräsen för att hitta en kone/jente eller par som passar min smak och tycke, me jag vill i alla fall uppfodra er att ta kontakt och uppleva det ni drömmer om, livet ÄR förkort för att vänta ut allt spännande! Att träffa ett par som vill ha ett spännande sex liv 1,2 kanske 3 gånger i månaden, där det självklart handlar om sex, men också veta att 3:e parten respekterar de gränser som måste finnas. Ni måste finns, det vill jag tro och hoppas Fler än jag som känner såhär? Ha en fin kväll allehop!
  11. Hejsan!

     

    Först vill jag bara berömma er att ni lyckats ta sensuella och sexiga bilder, inte alla som får till de! :)

    För det andra så blir jag ju glad att det finns ett seriöst par som ser bra ut i Oslo, heller inte helt lätt att hitta.

     

    Jag har endel erfarenhet med cuckolding, men vill gärna fördjupa mig i det mer. Finns inget sexigare än en kvinna som njuter av en eller flera andra män när ektemannen ser på eller är medveten om att det skjer! :)

     

    Jag bor själv i Oslo och är intresserad i att ha vidare kontakt med er, så skriv gärna till mig om intresse finns.

    Ha en fantastisk kväll!

  12. Hejsan,

     

    Tack för det. Jag bor i Oslo, är ni ofta här? :)

×
×
  • Opprett ny...