Gå til innhold

Brygga2

Medlem
  • Innholdsteller

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Hallo alle sexglade mennesker:)

    Nye bilder er lagt ut nå!

    Ung man på 24 år fra Vestfold her.

    I hovedsak ønsker jeg kontakt med par som kunne tenke seg å ha med en ekstra mann i leken. Sex med flere er også et ønske.

    Jeg har litt erfaring med trekanter fra før, men har lyst å lære mere og tøye grensene litt, så kom gjerne med forslag og ønsker:)

    Alder er ikke viktig, men tenner mest på kvinner som er eldre enn meg selv.

    Jeg går godt overens med dusjen min og setter pris på om dere også gjør det:)

    Ikke vær redd for å legge igjen en privat- eller gjestemelding, det er bare hyggelig å få. Alle får svar. Setter likevel pris på et bilde eller to

Bosted

  • Bosted
    Vestfold

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Brygga2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Aller først noen spørsmål for å begrense slike unødvendige meldinger. You know what I mean peeps;) - Er dere et par? - Hvis ja, tenner mannen på å se fruen bli knullet? - Liker dere trekant med fruen i sentrum eller generelt sex med flere mennesker? - Liker dere unge menn som er med på det meste? - Liker dere virile menn som holder lenge og er utholdne? - Er dere mellem 20 og 45 år og ser over gjennomsnittet bra ut? - Bor dere på østlandet, har hytte i Vestfold eller plutselig er på et hotell i nærheten? Kan dere svare ja på minst 5 av spørsmålene over, burde dere skrive en slik PM til meg og fortelle litt om hva dere liker og ønsker! Jeg foretrekker som folk her inne flest å svare profiler med bilde®. Skjønner ikke poenget med å skjule kroppen sin her. En fordel om dere går godt overens med såpe og vann. Foretrekker røykfrihet, men ikke et must. Jeg er ikke her for å chatte i flere uker, så ansiktsbilder sender jeg ganske fort og forventer det samme tilbake. Imponerer dere veldig, kan det hende jeg utgir et mobilnummer også Ellers er jeg 25 år, bor i hjertet av Vestfold. Jobber som bartender og liker det! Har jeg utelukket noe, eller lurer dere på noe, så spør heller en gjerne. HUSK: Det er bedre å angre på noe man har gjort, enn å angre på noe man ikke har gjort Ha et fantastisk sexliv alle sammen!
  2. Nydelige bilder av fruen. Flott kvinne. Jeg bor i Vestfold og skulle gjerne vært med på å forføre henne, men jeg er kanskje litt under alderpreferansen deres desverre. Ha en fin dag og lykke til:)

  3. Brygga2

    Bulltreff på solarium

    Sexy. Hadde vært gøy å være med;)
  4. Brygga2

    Anne

    Vakker kropp med flotte former. En fryd for øyet;)
  5. Brygga2

    Meg

    ...
×
×
  • Opprett ny...