Gå til innhold

Chriss

Medlem
  • Innholdsteller

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Chriss

  1. Fantastisk bra! Takk for at du deler det her. Nøyaktig det samme som mine fantasier. Det aller beste er når det er bekjente som har sett på henne i mange år.
  2. Jeg må innrømme at akkurat den delen av cuckold fantasier ikke helt er min greie.
  3. Chriss

    Hotwife

    Leste en artikkel om de som innvilger bilskilt. De de flittige brukere av urban dictionary for å finne ut hva diverse ting betyr. Bare slår meg at de muligens ikke synes budskapet er helt i tråd mtp de første treffene på UD.
  4. Chriss

    Hotwife

    Tror ikke de innvilger det
  5. Chriss

    Årlig treff

    Det hadde vært artig å fått i gang en årlig fest i Oslo. Med påmelding fra forumet, leie lokale og inngang. Det kunne vært en sosial måte å samle folk med felles interesser. Har dette vært forsøkt tidligere, evt hvordan er interessen for dette?
  6. Kjempekult! Takk for bra innhold, denne skal jeg følge med på!
  7. Chriss

    The Well

    Fredag 30 november er det Friday Night Lounge på The Well. Dvs et er musikk, pool-bar og forlenget åpningstider frem til 23:30. Jeg og min kjære vil bli å finne der da helt frem til stengetid. Vi er rundt 30 år og vil gjerne prate og bli kjent med likesinnede. Om flere også vil samles den dagen er det bare å ta kontakt.
  8. Chriss

    The Well

    Bumper denne litt. Er det fortsatt interesserte mennesker her til en kveld sosialt på The Well?
  9. Kunne ikke sagt det bedre selv. Det er helt essensielt for oss at bullen kjenner til og helst har samme tanker selv om cuckold.
  10. Takk for at du skriver om opplevelsene! Dette setter virkelig fantasien i sving, du er flink til å fortelle hva du tenker/føler.
  11. Det blir enten en av oss, eller begge fra oss, det er litt usikkert. Men uansett er hotell booket. Er det flere herfra som skal, hva med å prøve å samles en liten gjeng på terrassen i 2.etg?
  12. Takk for at du deler tanken. Vi er samme alder og kjenner oss veldig igjen. Føler at det ikke kan være planlagt, og det beste er når det bare skjer.
  13. Det er mye forskjellig. Stands for div butikker og salg av sexleketøy. Sceneshow går hele kvelden med profesjonelle strippere (mannlig og kvinnelig), amatørstripp, publikumstripp, wet t-shirt osv. Intimpiercing utføres. Alkohol serveres. Swingers klubb var også godt representert i fjor. Div aktiviteter som spanking og "bli vibrert" i en sexstol foregår ved standsa. Mange benytter kvelden som en anledning til å kle seg opp ekstra utfordrende. Spesielt på lørdagen. Mye etterpå-aktiviteter i hotellrommene i nærheten når det er ferdig . Anbefales sterkt å dra på.
  14. Jeg/vi skal. På lørdagen.
  15. Hei, Hvordan møtes dere når det er fra nett, og hvordan bryter dere isen? Fortell .
  16. Husk at ikke alle vet hva et ankelkjede kan bety. Min kjære hadde gått med ankelkjede i mange år før hun visste det .
  17. Chriss

    The Well

    Hei. Jeg anbefaler å være veldig diskre på The Well, og ikke flørte åpenlyst. Men det er helt klart et sted å utveksle diskre blikk. Om man har blitt enig om å møte noen der på forhånd, er det mange kriker å kroker. Men bruk stedet til å pirre hverandre opp, og ta heller desserten på hotellrommet . Kos dere masse! PS: Noen har i den andre The Well tråden foreslått å møtes der en gruppe en dag.
  18. Velkommen skal dere være, og håper dere får gode opplevelser. Vi er også et ungt par helt i startgropa. Etterhvert kan det hende det blir både hotwife og bull opplevelser på oss. Men ingen forhasting her, vi vil bygge sakte opp til gode opplevelser.
  19. Chriss

    The Well

    Skal dit på torsdag forresten. Mest for å slappe av, men tar gjerne litt sosialt med noen herfra i samme slengen.
  20. Hei, Er 28 år, og har en vakker jente på 30. Hun går på medisiner som i en lengre periode gjør at hun ikke fungerer nedentil, så vi har hatt lite sex siste årene. Men vi har det veldig bra ellers. Jeg har lenge ønsket å prøve trekant med en ekstra mann, dra på VIP sammen osv. men hun har holdt litt igjen. For noen dager foreslo hun at jeg kan ha sex med andre jenter og at det er greit så lenge jeg spør først. Jeg synes det høres spennende ut, men ønsker i utgangspunktet par pga ikke risiko for følelser for andre. Håper på sikt at når hun får bedre sexlyst at hun vil være med på dette og kanskje også ha sex med mannen i et annet par. Hvor bør vi gå herfra? Begynne pent å bli kjent på VIP? Møte par herfra? C-date? Kan det by på utfordringer at mannen i det andre paret evt må vente litt? Vi har forresten en veldig god dialog og vil drøfte dette sammen. Hilsen fersking
  21. Lurer på det samme selv (bull her, men også mannen i et par). Er menneskekjenner og god kroppsspråk, så vi vurderer uforpliktende kaffe. Alle kan forlate uten å forklare hvorfor, det skaper trygghet.
  22. Chriss

    The Well

    Et spørsmål angående dette. The Well er åpenbart ikke noe sted for seksuelle tilnærminger som synes. Hvordan viser dere dere frem på The Well? Hvordan "finner" dere likesinnede, og begynner dere evt å prate?
×
×
  • Opprett ny...