Gå til innhold

han

Medlem
  • Innholdsteller

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

4 følgere

Om meg

  • Om meg
    Cuckold mannen til hun. Vi hadde tidligere felles profil som par, hunhanhan for de av dere som ev husker oss.

    Hun har skrevet hva vi begge søker i sin profil.

    Jeg kan gjerne kotaktes av buller er interessert i min kjære. Da jeg både kan gi gode tips på hvordan man sjekker henne opp. Og så kan jeg kanskje til og med arrangere ¨prøvesmaking¨

    Krav til bull:
    Velutrustet, i hennes øyne er det minimum 18 cm lang.
    Velstelt, trent, slank. Singel eller i et åpent forhold.

Bosted

  • Bosted
    Oslo

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Nei

Rolle

  • Rolle
    Cuck/hanrei med partner

Nylige profilbesøk

1673 profilvisninger

han's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. han

    IMG 2840 09.44.32

    det er dama si det
  2. Takk for reflerktert svar. Mulig jeg/vi er naive. Men ser kanskje for oss en situasjon der bullen er hennes eneste elsker (med litt cuck sex med meg også da håper jeg) og hun er hans eneste. Er det noe en bull kunne akseptert. Ser for meg at de seg i mellom har begjær, romantikk, nærhet uten hverdagens mas, og at hun elsker meg enda høyere fordi jeg kan gi henne det. Jeg kan gi henne muligheten til å ha en på si, og det er opp til hun hvor mye hun vil involvere/fortelle meg. Bullen vil få en velvillig partner (seksuelt og emosjonelt) uten alt det hverdagslige maset. Men mulig de fleste menn allikevel vil savne jakten etter noe nytt. Og ja det er ikke et eksteskap, så det vil nok komme å gå buller, men er det aktuelt for buller å være ekslusive med en dame (altså ikke ligge med andre enn hotwife) over en viss tidsperiode (hun vil også da bare være hans) eller vil alle menn i en slik sitasjon savne jakten? Men hvis følelser utvikles så kan kan hun fortelle meg deg, det vil tenne meg (ydykelsen), og hun kan få lov til å ha følelser uten å miste meg. Eneste problemet er selvfølgelig hvis hun vil leve i et parforhold med han uten at jeg er med. Men tror jeg ville strukket meg langt i å tilpasse meg henne og bull sine ønsker. Også er det slik at barn, familie og venner knytter oss sammen på en annen måte. Ser for meg at vi alltid vil være livsledsagere, samtidig som hun kan ha sine afferer på si... et unilateralt åpent forhold om du vil. Samtidig som det tenner henne stort å ydmyke meg med å fortelle om hvor mye større, bedre..osv.. Vel vi får se..men er ikke intr. i russisk rulett..tenner meg ikke å miste henne, og det er en forutsetning for dette livet!
  3. Hei! Cucken som skriver (muligens selvsagt..) Vi har nå endel erfaring med dette, og gjennom årene har det utviklet seg fra. 1-en fantasi 2-treff der cucken var tilstede som semi-aktiv deltager 3-treff der cucken er passiv tilskuer 4-Hotwife møter bull alene 5-Hotwife har hatt bull litt regelmessig over en periode.. Tror dere det er realistisk for en «bull» å være hennes eksklusive elsker.. kan en bull være villig til å «binde seg» til EN hotwife? Hva skal i så fall til for å få dette til? Bullen vil få god sex, intimitet og eklusivitet, men samtidig aldri kunne få henne helt (da jeg tross alt er cucken i hennes liv). Bullen vil kunne være elskeren i hennes liv, men hverdagen deler hun tross alt med cuck. Vi er åpne og realistiske på at følelser sannsynligvis vil oppstå på et plan. Men er det da nok for bull at han aldri kan få henne 100%? Muligens klønete skrevet, men håper det er noe forståelig..
  4. han

    The Well

    Hei! Vi vurderer å dra på the well idag, er det noen her som vet om det er et sted der en deilig hotwife can flørte med deilige menn mens cuck holder seg i bakgrunnen? Noen som har vært der? Andre tips til hva et par med endel erfaring kan gjøre en fredag kveld man har barnefri?
  5. Min kjære hotwife med det utrolig eksotiske nicket ´´hun´´på denne siden er på kurs! Hun bor et sted hvor man bader masse, og er tett på kursdeltagere i en hel uke! Hun har til nå funnet en som hun har et godt øye til, de har sittet oppe og drukket flere ganger, det er mye flørting, hun sender sms om hvor kåt hun er på denne personen. De snakker om kveldsbad, de har badet alene, det er litt kos osv, men foreløpig ikke mer. Han har vært med inn på rommet hennes og sett på boblebadet uten at det skjedde noe. Han gav henne en stor kos da de var alene og badet, hun i bikini og han i badeshorts. Men det som for oss begge er mer pirrende er at de i timesvis i flere dager nå har sittet og snakket med hverandre etter kurs slutt over flere glass vin, med masse flørting. Dette er nytt for oss, det at hun flørter med en som ikke vet om livsstilen vår, det at hun på en måte er som en singel jente på kurs og koser seg.. Vi trenger hjelp forslag til hvordan hun skal gå frem. Hovedproblemet er nok at han vet at hun er gift med barn, og derfor tør han nok ikke å ta initiativet. Hun vil at han skal ta initiativet, men kan gjerne hinte, noe hun gjorde da hun viste han boblebadet. I tillegg må de klare å dette uten at de andre kursdeltagerne får nyss i dette.
  6. Velkommen tilbake. :-)

  7. Til dere som ikke kan lese profilteksten:

    Cuckold mannen til hun. Vi hadde tidligere felles profil som par, hunhanhan for de av dere som ev husker oss.

     

    Hun har skrevet hva vi begge søker i sin profil.

     

    Jeg kan gjerne kotaktes av buller er interessert i min kjære. Da jeg både kan gi gode tips på hvordan man sjekker henne opp. Og så kan jeg kanskje til og med arrangere ¨prøvesmaking¨

     

    Krav til bull:

    Velutrustet, i hennes øyne er det minimum 18 cm lang.

    Velstelt, trent, slank. Alder under 45. Singel eller i et åpent forhold

  8. Takk!! Natt til lørdag kom han på besøk til huset vårt, vi hadde en helt surrealistisk natt...har brent seg fast så mange scener på netthinnen.. Dette har blitt helt drøyt! Jeg er i utgangspunktet utenfor sengen en alfa mann type. Har lang universitetsutdannelse, og jobber i et høystatus alfa mann yrke. Jeg er mørkhudet, og er ansett som kjekk. Alle tror vel at jeg har stor penis..,men det har min kjære effektivt på lørdag vist meg er langt fra sannheten... Stikkord om det som skjedde: Overnatting, litt alkohol, litt klein prat i begynnelsen, de sittende i sofaen mens jeg satt i lenestol. De som småkysser mens jeg er ute av stuen. Jeg som er en god vert for de som oppfører seg som et elskerpar jeg har på besøk. Forsiktig i begynnelse, drøy ydmykelse til slutt. Bundet fast til stol på soverommet, og først høre lyder fra stuen, deretter fortsatt bundet fast se en helt vill akt. Beordret til å slikke mens hun blir tatt. Slikke henne ren foran han. Slikke henne mens de råkliner. Se på at de stryker hverandre og kysser hverandre ømt mens jeg er bundet fast i sengen ved siden av. Merke hvordan de kjenner hverandre, hvordan hennes kropp til de grader er hans. Tigge om å få orgasme og ikke få det, før jeg til slutt blir halvveis sugd mens han tar henne hardt og hun stønner som aldri jeg har hørt henne stønne..jeg kommer og hører at de fortsetter å holde på helt til hun kommer. Hun kommer 2 ganger med ham, han 2 ganger dypt inne i henne. Han har 20+ jeg har 13..lyder hun lager som jeg aldri har hørt.. Hun sover mellom oss, de stryker hverandre og sover tett inntil hverandre, jeg ved siden av. Hun som suger ham opp på morgenen og se de ha en ny omgang på morgenen. Jeg som får vite at de har en siste omgang etter jeg har dratt ut i 1 times erend. I etterkant innrømmes det fra henne at det var tidvis meget intim sex. At hun ikke lenger gjør dette for meg, men for seg. At hun elsker meg, men tenner sykt sykt mye på ham.. Som vanlig i mine innlegg er dette hjerneoppgulp,,usensurert, og ikke rettskrevet. Sikkert noen på forumet som irriterer seg over skrivefeil, lite logisk fremstilling..mm.. det er jo alltid noen som irriterer seg. Hold det for dere selv. Takker for oppmuntrende tilbakemeldinger. Vurder å opprette en egen blogg om dette, anonymitet er et must og ikke så datakyndig så redd dette blir kompromitet, men elsket bloggen til secrethotwife som desverre nå er slettet..
  9. Fikk medlding nå: "Sorry glemte tiden i all sexen..". Nå drar hun derifra snart, de kom begge nå rett før hun sendte melding, han har kommet i henne 2 ganger..vilt! Tror ikke jeg for lov til annet enn å smake på henne..hun begynner å bli mer cuckoldress merker jeg...
  10. Har fått besked om å ikke ta på meg, sliter med å adlyde, men vet jeg må! Jeg får ikke tak i henne. hun har vært hos ham siden kl 21. Dette er 5. treffet, og hver gang får jeg inntrykk av at det blir drøyere og drøyere. Kondom er selvfølgelig ikke noe de bruker. Min hotwife er morsomt nok veldig trofast mot hennes elsker! Føler meg som tredje hjulet på lasset.. Etter mange samtaler rundt dette er jeg nå helt sikker på at hun har blitt en ordentlig hotwife. Dette er hennes første elsker, og den første hun har møtt uten meg. Jeg skriver litt for å få tiden til å gå. Men føler vel at dette fora bør tåle å ha en cuckolds oppgulp av tanker mens hans elskede er hos sin elsker. Veldig sprøtt det hele, men tennende for alle 3...Jeg ser frem til et liv som cuckold... :)
  11. Før hun dro tok hun bilde av jr med en deo flaske ved siden av, nå fikk jeg bilde av hans med deo ved siden av og ser henne ligge naken i bakgrunnen.. han er veldig mye større enn meg..Hun svarer meg ikke på tlf eller facetime..De er nok på runde nr to.. Fikk vite at hun har bestemt seg for å dra på hotellovernatting med ham snart, fikk ikke klart svar om jeg får være med. Jeg merker at jeg virkelig begynner å bli cuckold! Er sykt hvor kåt man kan bli av ydmykelsen, av alt..beklager bombing av forumet..
  12. Fikk melding av henne: alt er bra..måtte bare ha en runde for oss selv først.. Jeg har ikke fått se, snakket med hene i 2 min, før hun sa hun måtte legge på, han har kommet inn i henne....de cuckolder meg så sykt! Er kåt og rastløs og ja alt dere andre cuckolder vet man er når hotwife er hos sin elsker:)
  13. Får se om jeg får lov av henne og bullen å se live, fikk beskjed om å vente 2 sec, mulig de har glemt meg allerede...hun har en tendens til å glemme med på de besøkene..
  14. Hun skal prøve å la meg se på facetime, blir første gang jeg får se litt live..sett videoer tidligere, helt fantastiske! Gleder meg til å slikke henne ren når hun kommer hjem...å høre om det hun vil fortelle fra kvelden,,
  15. Nå er min vakre skjønne 30 år gamle hotwife for 5. gang hos sin elsker! Hun kjørte 30 min siden, og sendte mld om at hun er fremme nå! Hun har innrømt for meg at sex med ham er mye bedre enn det noensinne har vært med meg. Hun fortalte meg mens hun kjørte at hun gledet seg til å se ham, kysse ham kline...mm...
×
×
  • Opprett ny...