Gå til innhold

hun

Medlem
  • Innholdsteller

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Hei! Dette er blitt vår felles profil, men mest hotwifens Vi er et par i første halvdel av 30 årene, med hus, barn og hektiske jobber. Vi bor 15 min med bil fra oslo sentrum.

    Hvem er vi:
    Cuckens beskrivelse av hotwife: Slank vakker brunnette. 165cm høy. Intelligent, snill, sexy. Liker å ydmyke sin cuckold, liker å ha en bull som er Mann, en bull som viser interesse for hotwife, vet å behandle henne med respekt.

    Hotwifes beskrivelse av cuck: Kjekk mann. Veldig maskulin unntatt mellom bena. Dominant av natur, men har med tiden blitt så ydmyket seksuelt at han har blitt en underdanig cuckold.

    Våre erfariner:
    Vi har etterhvert fått endel erfaring. Hun har hatt en fast bull i sitt liv, og dette gav mersmak! Det ble ganske intenst med den bullen, der bull og hw for det meste traff hverandre alene. Uten at det var intensjonen så oppsto det nok mer intimitet enn det som var planen, men når vi ser tilbake på det så var det bare flott. Forholdet med bull bla avsluttet uten hard feelings da han har fått seg kjæreste. Har etter det hatt noen treff, men søker altså på sikt en fast bull, for regelmessige og relativt hyppige treff.

    Hva søker vi:
    En fast bull til henne. En singel mann som leter etter en fast hotwife

    Du er godt utstyrt, minimum(!) 18 cm og grov. Du er slank/trent, barbert/frisert nedentil og renslig. Du er i alderen 20-50 år og har et sted i oslo området der du kan møte henne. Du forstår at før et evt treff så må man ha noe snap kontakt/pm her. Du er interessert i sex og erfaren og vil ha relativt hyppige møter. Hun er en hotwife og ikke en slutwife, dvs selv om hun i akten liker å bli tatt, vil hun at du har respekt for henne, og gjerne at du jakter litt på henne.

    Du forstår at kondom er et must til hotwife og bull er helt trygge på hverandre.

    Hva får du:
    Med den rette bull så ser hun får seg å møte deg jevnlig og ofte. Du får en kåt jente som er klar for mye lek. Hotwife og bull har så og si frie tøyler fra cuck sin side.

    Vi håper å finne mr right bull her!

    Ta kontakt hvis dette virker interessant!

Bosted

  • Bosted
    Oslo/Akershus

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Felles profil/par

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Hotwife med partner

Nylige profilbesøk

8575 profilvisninger

hun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Well Followed Rare

Recent Badges

19

Nettsamfunnsomdømme

  1. ekko

    Fine bilder:) Legger igjen en hilsen.

  2. Utdrag fra profiltekste: Søker en fast bull til henne. Fortrinnsvis singel. Du er godt utstyrt, minimum 18 cm og grov. Du er slank/trent, barbert/frisert nedentil og renslig. Du er i alderen 20-50 år og har et sted i oslo området der du kan møte henne. Du forstår at før et evt treff så må man ha noe snap kontakt/pm her. Du er interessert i sex og erfaren og vil ha relativt hyppige møter. Hun er en hotwife og ikke en slutwife, dvs selv om hun i akten liker å bli tatt, vil hun at du har respekt for henne, og gjerne at du jakter litt på henne. Du forstår at kondom er et must til hotwife og bull er helt trygge på hverandre. Hva får du: Med den rette bull så ser hun får seg å møte deg jevnlig og ofte. Du får en kåt jente som er klar for mye lek. Hotwife og bull har så og si frie tøyler fra cuck sin side. Vi håper å finne mr right bull her!
  3. hun

    hun

    Fra tidligere treff, søker fortsatt etter mr, perfect bull fra oslo området, for faste regelmessige treff:) Der bull tar initiativ til hyppige møter;)
  4. Hei! Les profil og se bilder. Har mulighet for treff med cuck med en flott kjekk snill bull med godt og deilig utstyr. Du har et sted å møtes (Oslo området) orker å lese profilen min og har bilde på profilen, eller sender bilde. Vi tar kontakt her først, og snap med den aktuelle. Håper på deilig treff med cuck som passiv tilskuer som kan sendes på dør av oss hvis vi ønsker mer privatliv.. Vi møtes alle tre på cafe/bar ...og tar det derfra
  5. Hei:) Vi er et par i første halvdel av 30 årene der hotwife (ikke slutwife!) og cuckold gjennom årene har fått endel erfaring med dette. Hun har truffet flere herlige menn fra dette nettstedet og er nå på jakt etter en fast bull. En bull som i hovedsak skal treffe henne alene. Hun vil behandles med respekt, og det er bare ett pluss om bull tørr å vise at han er interessert i henne. Men samtidig liker hun å bli tatt, hun liker at bull forsyner seg av henne. Hun forsyner seg gjerne av bull også. Hun tenner på å ydmyke cuck og dersom cuck skal være med er det hotwife og bull som bestemmer hva cuck for lov til. Hvem er den rette bullen: Du er i alderen 20-50 år og interessert i å ha en fast hotwife/elskerinne for masse morro. Du har et sted i oslo/akershus der du og hotwife kan møtes jevnlig. Da vi har barn, er det skjelden anledning å møtes i huset vårt. Du har grovt/godt utstyr, minimum 18 reelle centimeter som er frisert eller barbert, og du er ikke overvektig. Du forstår at kondom er et must til å begynne med! Hun tenner ikke veldig på å lete etter bull, og har delvis overlatt dette til cucken. Cucken screener inboksen og viser aktulle kandidater til henne. Kontakt oss her i førsteomgang. Med aktuelle går vi videre til snap/mail før hun møter bull på cafe e.l. Kåt klem fra N Cucken har skrevet litt om tidligere treff her: https://cuckold.no/showthread.php/6503-Ig%C3%A5r-ble-jeg-ordenlig-cuckold-og-hun-cuckoldress https://cuckold.no/showthread.php/6721-N%C3%A5-er-hun-hos-han
  6. hun

    Meg

  7. Takk for sist, og velkommen tilbake. :-)

  8. hun

    Ny her :)

    Hei;) Les profilen min og se om det er interessant..
×
×
  • Opprett ny...