Gå til innhold

pettermols

Medlem
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Landsdel

  • Landsdel
    Midt-Norge

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

pettermols's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei. Noen som har tenkt seg på kattholmen fredag 2 august eller lørdag 3
  2. Hei. Gjerne det. Men hvor på Østlandet er dere?

  3. Trenger en gutt som vil bli «lånt» bort til eldre par/kvinner på 100% seriøse og diskre treff hvis du har lyst en enkel måte hvor du blir formidlet til treff når det er mulig... ?

  4. Takk. Da Skal jeg prøve dette
  5. Hei. Det er fler guider her inne, alt fra hvordan være hotwife og bull! Men jeg lurer egentlig på hvordan en bull kan gå frem? Si hvis det er en dame som åpenbart er hw (ankelkjede med symbol) Er det da en spesiell måte hw vil at en bull skal ta kontakt på? Skal vi gå bort og pressentere oss? Skal vi nevne ankelkjede? Skal vi gi noen andre komplimenter? Skal vi ikke gå bort, men sende blikk og smil? Skal vi bare si hei og se hva som skjer? Hva tenker dere damer? Og er det noen menn som har tips som har fungert på dere?
  6. Hei. Jeg lurer på hvordan dere hw liker å bli kontaktet av en bull? Og hvordan kontakter dere Bulls en hw? Da tenker jeg altså på kontakt utenom her online.
  7. Hei! Jeg har spurt en gang rundt ankelkjede før, men ønsker litt mer diskusjon / synspunkter! I dag så jeg 3 damer med ankelkjede, og da lurer jeg på: Er ankelkjede vanlig? (altså for folk som ikke er HW) Hvor mange HW bruker egentlig ankelkjede? Hva tror dere? Hvor stor prosent av de som bruker ankelkjede er HW?
  8. Ellers kan dere skrive her?

  9. Får bare sendt 3 private meldinger! så får ikke sendt fler! men kom på chatten, så får dere snappen der

  10. Også lurer jeg på hvordan jeg skal gå frem, når jeg først oppdager en flott dame med ankelkjede med HW på! Skal jeg bare gå rett på? eller hva foreslår dere?
  11. Hei! Nå som våren har kommet og damene går med lettkledde driver jeg å leter etter damer med ankelkjeder! Er det veldig få HW som bruker det, eller er det veldig lite HW? Eller bruker de bare ankelkjedene ved spesielle anledninger?
×
×
  • Opprett ny...