Gå til innhold

Chriss

Medlem
  • Innholdsteller

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Bull med partner jeg elsker. Ønsker også bull til min partner, men med respekt for at hun ønsker å gå sakte frem og vi trenger god tid på å bli kjent.

    Ny på siden, middels erfaring.

    Det er bilder av både han/henne i privat album. Vi liker å være diskret, vi må utveksle noen meldinger først før vennskapsforespørsel/snap.

Bosted

  • Bosted
    Drammen

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Chriss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Fantastisk bra! Takk for at du deler det her. Nøyaktig det samme som mine fantasier. Det aller beste er når det er bekjente som har sett på henne i mange år.
  2. Jeg må innrømme at akkurat den delen av cuckold fantasier ikke helt er min greie.
  3. Chriss

    Hotwife

    Leste en artikkel om de som innvilger bilskilt. De de flittige brukere av urban dictionary for å finne ut hva diverse ting betyr. Bare slår meg at de muligens ikke synes budskapet er helt i tråd mtp de første treffene på UD.
  4. Chriss

    Hotwife

    Tror ikke de innvilger det
  5. Chriss

    Årlig treff

    Det hadde vært artig å fått i gang en årlig fest i Oslo. Med påmelding fra forumet, leie lokale og inngang. Det kunne vært en sosial måte å samle folk med felles interesser. Har dette vært forsøkt tidligere, evt hvordan er interessen for dette?
  6. Kjempekult! Takk for bra innhold, denne skal jeg følge med på!
  7. Chriss

    The Well

    Fredag 30 november er det Friday Night Lounge på The Well. Dvs et er musikk, pool-bar og forlenget åpningstider frem til 23:30. Jeg og min kjære vil bli å finne der da helt frem til stengetid. Vi er rundt 30 år og vil gjerne prate og bli kjent med likesinnede. Om flere også vil samles den dagen er det bare å ta kontakt.
  8. Chriss

    The Well

    Bumper denne litt. Er det fortsatt interesserte mennesker her til en kveld sosialt på The Well?
  9. Kunne ikke sagt det bedre selv. Det er helt essensielt for oss at bullen kjenner til og helst har samme tanker selv om cuckold.
  10. Takk for at du skriver om opplevelsene! Dette setter virkelig fantasien i sving, du er flink til å fortelle hva du tenker/føler.
  11. Det blir enten en av oss, eller begge fra oss, det er litt usikkert. Men uansett er hotell booket. Er det flere herfra som skal, hva med å prøve å samles en liten gjeng på terrassen i 2.etg?
  12. Takk for at du deler tanken. Vi er samme alder og kjenner oss veldig igjen. Føler at det ikke kan være planlagt, og det beste er når det bare skjer.
  13. Det er mye forskjellig. Stands for div butikker og salg av sexleketøy. Sceneshow går hele kvelden med profesjonelle strippere (mannlig og kvinnelig), amatørstripp, publikumstripp, wet t-shirt osv. Intimpiercing utføres. Alkohol serveres. Swingers klubb var også godt representert i fjor. Div aktiviteter som spanking og "bli vibrert" i en sexstol foregår ved standsa. Mange benytter kvelden som en anledning til å kle seg opp ekstra utfordrende. Spesielt på lørdagen. Mye etterpå-aktiviteter i hotellrommene i nærheten når det er ferdig . Anbefales sterkt å dra på.
  14. Jeg/vi skal. På lørdagen.
×
×
  • Opprett ny...