Gå til innhold

Herman

Medlem
  • Innholdsteller

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg

    Vi leter etter en meget velutstyrt elsker til henne på fast basis. En stor fordel om du har et eget sted området Oslo-Jessheim ettersom det vil være noe vanskelig med besøk hos oss.

    Om den vi søker;

    1. Minimum 16+ cm TYKK (jo tykkere jo bedre)

    2. Velstelt og fri for sykdommer

    3. Alder 40-ish til 53-ish

    4. Normal kroppsbygning - trenger ikke å være en Adonis.

    5. Flink til å håndtere kamera (hun ønsker å dele opplevelsene med sin mann). Etterhvert så er ikke film/foto så viktig.

    6. Oppegående nok til å forstå at å elske med en kvinne er langt mer enn å stikke den inn og pumpe på som en kanin, «slow love» med andre ord.

    7. Kunne lese og ha matematiske kunnskaper, se forøvrig punkt 1-6.

    Om oss;

    - Åpne, frigjorte og nysgjerrig på andre.

    - Er på en reise og utforsker gjerne.

    - Setter diskresjon, respekt og tillit høyt.

    Hun; Slank timeglassfigur, 150 cm høy, 47 år, blond, vakker og meget intelligent. Hun har mye klasse og er elegant. Men ikke la deg lure, hun kan være et villdyr. Godt likt av alle. Hun har ingen begrensninger hva frihet angår! Med andre ord, full frihet til å si, føle og gjøre som hun vil.

    Han; (50) Har et veldig åpent sinn og betegner seg som en Stag. Han er for øvrig aldri i samme rom som henne og potensiell elsker, dette fordi hun skal kunne være fullstendig fri i sin verbale og fysiske utfoldelse, uten frykt for å såre sin partner.

    Hun syntes at det er best at mannen håndterer henvendelser før de sendes videre til henne. Hun vil da stå for kommunikasjonen alene uten hans innblanding.

    Om du fyller minstekravet, og har lyst til å bli kjent med oss/henne, ikke nøl med å ta kontakt.

    Ikke alltid vi rekker å svare samme dag, livet går sin gang hos oss.

    Kommunikasjon foregår på mail/evt tlf. Snap er ubrukelig mht vår jobb/private situasjon.

Bosted

  • Bosted
    Oslo - Jessheim

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Felles profil/par

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Mann i par

Nylige profilbesøk

5603 profilvisninger

Herman's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Well Followed Rare
  • Week One Done

Recent Badges

72

Nettsamfunnsomdømme

  1. Leser gjennom dette, så er jeg temmelig overbevist om at jeg fremdeles er en Stag, men med enkelte cuckold-tendenser. Takk for alle bidrag☺️😁 For meg, og for min kone (tror jeg), så er reclaim-sex en viktig del.. Hun har vært nektende i forkant, hvilket jeg har syntes har vært svært opphissende.
  2. Awesome tekst i kombinasjon med bilde… Hadde vært artig for den delen av meg som finner slikt pirrende å motta noe slikt☺️?
  3. Herman

    Squirt💦

    Nice?Tegn på at det har vært en dyktig elsker tilstede??
  4. Har aktivisert alle varsler. Har hatt det på hele tiden. Dog, i det siste så har den vært litt mer ustabil med hensyn til både pop-up og det røde tallet på konvolutten..
  5. Er det flere her inne som ikke får varsel når de får svar på meldinger? Oppdaget plutselig at jeg hadde to uleste meldinger. Er vandt til å få varsel, men ser jo at jeg faktisk må gå i innboksen og sjekke ettersom varslingen virker noe ustabil.
  6. Er enig med Brgbd her. Dog så vil jeg påstå at de fleste her inne er temmelig flinke til å lese. Vi har vært et par andre steder hvor lese og mattekunnskaper er i dårlig forfatning blant menn?
  7. Så, hva blir dette? En passende straff? Eller oppleves det som en belønning for ham??
  8. Vi hadde snakket mye om det på forhånd. Satte så få regler som mulig, mye dette fordi det handler om hennes frihet som individ. I etterkant fant vi ut at det var en god idé. Ettersom det fikk henne til å slappe mer av. Dette har funket fint for oss. Når ting oppstår, så snakker vi alltid om det, og vi løser det. Det viktigste av alt er at vi begge to er sikre på hvor vi står i forhold til hverandre ☺️
  9. Enig i hva Brgbd sier her, og for å understreke videre; ærlighet, uansett hvor vanskelig det måtte være, vær ærlig om deres følelser. Min kone og jeg har vokst voldsomt på slikt, på alle plan. Men det ville ikke funket om vi ikke var dønn ærlige med hverandre.
  10. Haha! Eg tog han!!
  11. Syntes du hun fortjener større?
  12. Litt irriterende for oss andre, disse som utgir seg for å være par og at kona ikke er så klar som disse mennene håper hun skal bli. Jeg har brukt 5-6 år på å overbevise kona om hennes frihet og godene det kan føre med seg. En tålmodighetsprøve både for henne og meg i grunn. Når tolmodigheten og «arbeidet» endelig bærer frukter, så blir jeg av en beskyldt for å være nettopp en mann som enten ikke har en kone klar, eller at jeg sitter og får et kick av meldinger og bilder fra menn? Kjente på at det irriterte meg voldsomt i går. Samtidig så forstår jeg jo denne mannens nøling og mistroiskhet når han har vært utsatt for mange falske par-profiler. Slik jeg kjenner cuckold.no, så velger jeg å tro at det er færre slike profiler her, enn på andre steder som er litt mer kjent. Uansett, en uting, det ødelegger for andre ekte profiler, være seg par/bull/ single..
  13. Hehehe... Den var artig? Må vise kona den?
  14. I utgangspunktet så tenkte jeg: Merkelig emne... Men jo mer jeg tenker på det, jo mer nysgjerrig blir jeg på om det er noen forskjell for kvinnen? Om kona noen gang skulle ha en elsker med forhud og en omskjært, og størrelsen deres er relativt lik, så skal jeg spørre om det er noen forskjell.. Ble skikkelig nysgjerrig jeg nå..
×
×
  • Opprett ny...