Gå til innhold

Oppland70

Medlem
  • Innholdsteller

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Jeg er en oppgående mann på snart 51. Opprettet derfor en profil her, i håpe om å få realisert denne drømmen. Jeg er sosialt anlagt, oppgående og sympatisk.

    Er mobil

Bosted

  • Bosted
    Ved Mjøsa

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Nei

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Oppland70's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Nettsamfunnsomdømme

  1. Fylte en munn i går, men mest av praktiske årsaker, da det var første treff. Hvis det blir flere treff så skal nok fitta fylles godt, mens han ser på....
  2. Hei Jeg ble medlem her for ca 3 uker siden, i håp om å få realisert en gammel drøm. Kastet meg derfor i veien og søkte på aktuelle par i kjøreavstand. Fikk raskt inn flere svar fra "par" som var interesserte i å møtes. Litt naiv så trodde jeg at ganske snart kom til å tilfredsstille noen kåte damer, til mannens forlystelse. Jeg avtalte treff med 3 av "parene", og ventet spent på det første kjemi-treffet for å se om det var liv laga for litt moro i halmen. So far, so good. Må si at det hele ble en nedtur, da flere av de jeg chattet og avtalte med til slutt måtte innrømme at det var mannen alene som hadde chattet med meg, og at kone "nesten" var med på det. Etter hvert kom innrømmelsen at de dessverre måtte utsette møtet fordi de ikke hadde fått med kona. En uteble også fra avtalt møte, antakeligvis fordi kona ikke var med i det hele tatt. Jeg trodde dette skulle være et seriøst sted for utveksling og realisering av felles fantasier, men det later til at det er mange menn her med drømmer de ikke får med kona på ..... Vil legge til at jeg har stående avtale med et par spennende par som jeg håper å få treffe om ikke lenge. NB: Om det er noen par eller damer som kunne tenke seg treff med en godt utstyrt mann (20cm og 17 cm i omkrets) fra Gjøvik så gi meg et hint. Jeg er opptatt av dama sin nytelse, og elsker å pirre og tilfredsstille hennes behov. Jeg er fleksibel og mobil, og kan godt kjøre et par timer. Legger ved et bilde som kanskje vekker din/deres interesse.
  3. Herremin for noen fantastiske bryster! Me like !
  4. Oppland70

    Oslo 21.01

    Hei Skal til Oslo 21.01, og er keen på het sex med et par. Gjerne der han er underdanig, eller ren 3-kant. Er meget godt utstyrt, og utholdende ? Anyone?
  5. Oppland70

    Meg

    51 år, holder til på Gjøvik
  6. Oppland70

    Nyberbert

    20 cm i lengden, 17 cm i omkrets. Noen damer her som vil ha?
  7. Snasen dame..... skulle gjerne bidratt der med mitt solide lem.... ? 

  8. Meget sensuell og sexy dame ? 

    Trenger du en bull? Stiller mer enn gjerne opp !

  9. Heisann....

    Funnet det du søker?

  10. Deilig mus. Utrolig sexy lepper ? Skulle gjerne latt tunga leke litt der.
  11. Der skulle jeg gjerne stått bak, med mitt store tykke lem klar til bruk ? Skulle du trenge hjelp, så si i fra ?
×
×
  • Opprett ny...