Gå til innhold

Cuckold_par

Medlem
  • Innholdsteller

    154
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Voksent godt etablert par, har litt erfaring med å ha med andre i sengeleken.
    De siste årene har vi fantasert mer og mer om cuckold lek der hun treffer en annen for egen nytelse og mannens kriblende, smått usikre og ydmykende forlystelse.
    Vi fristes av å tøye strikken mot at hun har kontroll og bestemmer, om han får lov å se på, få oppdateringer eller nektes både adgang og tilgang. Understreker at dette ikke er en livsstil men en kinky variasjon der egne regler gjelder når vi leker, ellers er vi et helt normalt "tradisjonelt" par.

    Du må være erfaren i rollen, følge våre regler men det er absolutt velkomment med forslag til hvordan vi kan gjøre dette gøy for alle. Samtidig forventes det en porsjon tålmodighet og villighet til å bli kjent med oss begge, face to face, før klær kastes, fruen tilfredsstilles og mannen plasseres nederst på rangstigen.

    Ny info (2022): Vi forventer at en selverklært Bull kan fremvise noen referanser før vi går videre.

Landsdel

  • Landsdel
    Midt-Norge

Kjønn

  • Kjønn
    Felles profil/par

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Cuckoldpar

Nylige profilbesøk

11341 profilvisninger

Cuckold_par's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Well Followed Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

284

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ah! Fikk cuck lov å se på?
  2. Solid ladning. Er det en MILF du har fylt?
  3. Ja, det har jeg lest at stemmer. Med tålmodighet og tid så er det bare å nedgradere størrelsen på kuklåsen så krymper nok tissefanten til dit den bør være; nettopp en udugelig liten tissefant som kun brukes til å tisse med. Et spennende mål i seg selv det. 🤩
  4. Se her ja, det var en flink og lydig cuck. Den kledde deg mye bedre😈
  5. Cuckold_par

    Caption

    Slik det skal være, alle får sitt
  6. Cuckold_par

    Caption

    Perfekt😻
  7. Slik vi også liker det (som regel). Det er veldig pirrende å be han få på låsen i god tid før treff. Han blir både tent og fortvilet. Hun blir veldig pirret av det, ikke synet først og fremst men tanken på det. Bullen blir som regel veldig gira av å vite at cuck ikke kan/får slippe til og de fleste Bulls vi har møtt blir ekstra kåte og ivrige når cuck er tilstede, med kukbur og bare må gjøre som han får beskjed om. Kuklås=kinderegg😈
  8. Svarte på begge de første alternativene, fordi: Full og helt glatt barbering (både pung og pikk) = gjelder for cucken, fordi det ikke skal lugge når kuklåsen er på😈 Frisert (beholde en liten dusk) = gjelder Bull, bare sexy med litt mannehår i en dusk over redskapet, ballene skal være glatte (og fulle)
  9. Enig! Det skal vi gjøre fra nå av. Det er alltid spennende å sammenligne størrelser, ikke minst fordi det hver gang ender med å ydmyke cuck fordi han ikke er spesielt stor der nede.
  10. Oooooh, spennende🤭 Her er det bareback for faste Bulls, forutsatt at den/de kan vise frem fersk test på at alt er i orden. Det samme gjelder tilfeldige, både faste og tilfeldige Bulls skal fylle fitta, så cuck kan nyte clean-up og/eller sloppy seconds. For cucken er det alltid kondom som gjelder, bortsett fra de (få) gangene han slipper til etter at Bull har fylt fitta, sloppy seconds må nesten nytes uten kondom.
  11. Cuckold_par

    Kom og rengjør

    Det er vel cuck sin oppgave?😇
  12. Hei på dere😀  

     

  13. Cuckold_par

    .

    Ja, det vil jeg si du er, så lenge du låser den tissefanten i bur, lar henne nyte velutstyrte menn/Bulls og slikker henne før, underveis og selvsagt etterpå😎
  14. Flott at tema bringes opp igjen @ambivalent og at det blir litt aktivitet her. Som du sier, teknikken er avgjørende. Her eksempler på det. Ikke helt vellykket denne, her er det nok nesten full orgasme fordi hun ikke stopper stimuleringen i tide. Not fully ruined1.mov Eksempel på en perfekt ruined orgasm: ruined MK.mov
  15. Cuckold_par

    Instruks.jpg

    Perfekt instruks, da kan cuck bare glede seg til å slurpe i seg "dessert"
×
×
  • Opprett ny...