Gå til innhold

Cuckhubby85

Medlem
  • Innholdsteller

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Mann på 35år. Ser etter bulls til min hotwife (Thiccwife). Seriøse bulls med stor penis er stikkord. Gjerne BBC ?

Bosted

  • Bosted
    Vestfold

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Cuck/hanrei med partner

Nylige profilbesøk

1723 profilvisninger

Cuckhubby85's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Well Followed Rare

Recent Badges

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. Lengesiden jeg opprettet denne tråden. Men ville bare følge den opp med at et møte med hotwifen og broren min blei gjennomført forrige uke og det gikk veldig bra. Hun fikk sin fantasi oppfylt og for meg var det rimelig humiliating. Spennende og se hvordan det går på neste familie middag.
  2. Han kommer nok ikke til og dominere oss begge. Jeg trekker meg unna når de eventuelt får til et treff. Vi har jo lekt med tanken om breeding. Men det er kun en fantasi. Vi er i midten av 30 årene og er egentlig ferdig med barn 😂
  3. Hun er veldig motivert og har fantasert om det. De har fortsatt og holde kontakten og hun har sendt han bilder av seg selv. Nå er de i ferd med og planlegge treff. Hun tok en prat med meg det jeg fikk inntrykk av at det var for mye som stod på spill ved og gjennomføre dette. Men nå har hun plutselig snudd og kjører på. Så får vi se om de får avtalt treff.
  4. Ja. Det kan jo bli noen kleine familietreff etterhvert. Men hvis man oppfører seg voksent rundt det så bør det vel gå fint? 🙈 Er jo en hvis risiko her i forhold til at man ikke får gjort noe med det når det først har skjedd. Å møte noen man ikke har en relasjon til kan man jo kutte ut. Men jeg kommer ikke til og slutte og treffe broren min. 😂
  5. Hei. Er det noen her inne som har blitt cucket av broren sin? Vet at dette er en rimelig drøy ting og gjøre. Men det er på vei til og skje. Hotwifen skriver drøye meldinger med broren min. noen som har noen tanker rundt dette? Eventuelt om noen har prøvd det?
  6. Ja det må jo nesten være en fast bull sånn at det er mulig og gjennomføre ? har lyst til og prøve dette men da må vi finne noen som kan regelmessig som vi liker
  7. Høres veldig spennende ut :) får se hva som skjer videre her. Usikker på om hotwifen her vil gjennomføre noe sånt eller om jeg er sterk nok til det enda. Uansett fint og få innspill og erfaring fra andre her som har holdt på en stund.
  8. Selv tenker jeg at tanken er spennende. Usikker på om hotwife hos oss er like enig ? Men cucken må jo være ganske psykisksterk for og håndtere det over lengre perioder. Hvis du gir han ruinedorgasms blir han ikke fryktelig kåt i lengden? Og hva mener du er samleie med visse begrensninger? ?
  9. lurte på om det er noen av cucksa her inne som er helt uten penetrerende sex med sin hotwife? Tenker da på at hotwifen kun har samleie med bull og cuck kun får handjobs osv. Hvordan oppleves dette fra cucken sin side? Og hva tenker hotwifes om dette?
  10. Har noen cucks her inne med brødere snakket om denne livsstilen med broren sin? Eller dratt det enda lenger tenkt på og låne bort hotwifen til broren sin? Jeg spøkte litt med denne settingen for min hotwife, men hun fikk full tenning på dette og kunne godt tenke seg og gjennomføre dette. Er det noen som har gjort noe lignende og hva med eventuelle familie treff senere? Ganske ydmykende og tenke på at kona di har knullet med broren din!
  11. @Hotwife33 @ungtparvest3 har noen av dere tenkt noe mer på dette? Skjønner at det er lett og fantasere om dette. Vanskelig for mange og akseptere noe sånt. Så lenge barnet blir elsket er jo det viktigst. Skal innrømme at jeg har fantasert mye om at kona mi blir breedet av en BBC. Noe som værtfall blir vanskelig og forklare for nærmeste familie. Men samtidig føler vi oss ganske ferdig med barn.
×
×
  • Opprett ny...