Gå til innhold

znuppe

Medlem
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

3 følgere

Om meg

  • Om meg
    Jente, har kjæreste som er interessert i dette. Jeg blir jo nysgjerrig ;-)

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

znuppe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Nettsamfunnsomdømme

  1. Deilige bilder du legger ut!! Det er jo ikke lett å se fra bildene, men jeg mener bestemt jeg så en jente som dette på et av utestedene på youngstorget forrige helg. Var kjæresten din ute da? Og om du ikke var sammen med henne da, så tror jeg du har fått ønsket ditt oppfylt ;-)
  2. Veldig flotte bilder. Vi vil se mer! Kjæresten din har en rumpe som jeg tror de fleste gutta her inne kunne tenkt seg å prøvekjørt ;-)
  3. Det er helt i orden, skal en først ta spranget så må en ha tenk igjennom dette i forkant. Kos dere på ferie med fridager og fantasier så snakkes vi kanskje etter den tid dersom du vil gå videre. Jeg har selv ferie i hele juli og er ikke tilgjengelig før i begynnelsen av august.

    Ciao

  4. Hei. Jeg er nok ikke helt klar ennå, men dine ord virker betryggende og hjelpsomme. Du kan virke som rett person. Vi har noen planer for sommerferien så får vi se om det skjer noe der. Vi lar tanken modne og koser oss masse med fantasiene i mens. Men jeg skal ha deg i tankene ;-)

  5. Hei Znuppe.

    Så i et av dine innlegg at du også er i en tenkefase på om du skal våge å ta spranget fra å være kone til å være litt mer 'horete'. Dersom du skulle ønske å teste ut dette så stiller jeg gjerne opp og hjelper dere med den fantasien dersom dere begge er klare for dette. Jeg har god erfaring med rollen som BULL, også med noen av medlemmene i NORCUCKOLD. Erfaringene fra begge parter er gode og at vi ønsker å gjennta disse treffene. Disse treffene baserer seg på rent cuckold rollespill hvor han er passiv tilskuer mens jeg koser meg med fruen i alle varienter hun begjærer. Hun passer selvsagt på å gjøre han oppmerksom på hvor godt hun synes dette er. Hva vi gjør og hvordan er opp til dere, for meg er dette en rolle som jeg prøver å spille etter beste evne, fra den strenge dominante råtassen til den lidenskapelige elskeren. Dersom du synes dette høres spennende ut så send meg gjerne en melding på hvordan du ser for det et slik treff.

  6. Hun ser nydelig ut. Hvordan går det med å få henne til å knulle rundt? Jobber du aktivt med det? Er selv i et forhold hvor mannen ønsker at jeg skal "hore" meg opp litt. Men jeg har vanskeligheter med å ta det siste steget selv om det tenner meg veldig i fantasien.
  7. Hei znuppe !

     

    Siden do fortsatt er innpå her, så var det vel litt spennende da? :)

     

    Jeg er en Dominant mann som har erfarting med å være Bull. Er du interessert i å melde litt med meg?

     

    hilsen

    Robert

  8. Se etter 3:30. http://www.youtube.com/watch?v=diIO6s12Gh8&feature=related
  9. Datt ut der...legg meg til på msnen jeg ga deg..så kan vi chatte mer:)

  10. Oslo her ja.Du også?

  11. Jeg tar også gjerne i mot noen bilder. Veldig fristende! Innlegg redigert i henhold til forumets retningslinjer. -Nanox
×
×
  • Opprett ny...