Gå til innhold

robert54

Medlem
  • Innholdsteller

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

3 følgere

Om meg

  • Om meg
    Jeg er en naturlig Dominant mann som har erfaring med å være sammen med par, og i disse sammenhenger regner jeg meg som BULL. Jeg har også erfaring med å dominere cuckolden, ved bruk av psykologisk dominans der dette har vært ønsket.

Bosted

  • Bosted
    Aust-Agder

Landsdel

  • Landsdel
    Sørlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

robert54's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Nettsamfunnsomdømme

  1. robert54

    IMG 9946

    MMMM - Sexy og fristende
  2. Tusen takk for det. :)

  3. Veldig flotte og fristende bilder. Du forblir nok ikke uerfaren lenge :)

  4. Prøvde å sende en pm, men det gikk ikke.. :(

  5. Tror nok også at magefølelsen er den beste indikatoren her, men føler du deg ubehagelig eller uhøflig behandlet via meldinger etter chat, så send gjerne en mer detaljert privat melding til en av oss moderatorer, så sjekker vi saken så godt det lar seg gjøre.
  6. Hei igjen, og takk for et deilig treff i går :) Dere er herlige mennesker begge to :)

  7. Vi takker for en flott opplevelse idag. Det ble så bra som vi hadde håpet på :)

  8. Skal man være en god Bull, er det nok en del ting som kreves. Man må kunne "performe" mens mannen er til stede. Man bør være en naturlig dominant type. Å prøve å være dominant uten at man i utgangspunktet er slik, blir fort bare komisk. Man bør også ha erfaring noe over gjennomsnittet. Er man i tillegg utstyrt noe over gjennomsnittet, er nok det en fordel. Å være kåt gutt holder altså ikke i denne sammenhengen
  9. Jeg skjønner av kommentaren din i dag, at du setter pris på stor pikk :) Vi er jo noen i forumet her som har noe å by på. Jeg er i tillegg en eldre Bull, slik du liker det. Skal vi snakkes?

  10. Ja, da har vi sett noen små Jeg la ut et album her for noen dager siden, og henter et bilde derfra, som mitt bidrag fra en Bull.
  11. http://88.208.57.23/key=mtr1zgCajIA,end=1384796247/data=VaWX,B3DAC691/reftag=5412162/ssd/21/1/3613294/1323851_cuckolding_an_intro_for_women.mp4
  12. Ahhh det er nesten så man får lyst til å skifte hudfarge Deilig filmsnutt
  13. Jeg kaster meg innpå fra den andre siden. Jeg har som Bull møtt flere par fra forumet her, og har aldri hatt problemer med folk som ikke er seriøse, eller som ikke møter opp. Man bør jo selvfølgelig utveksle noen meldinger først, slik at man får et inntrykk av de menneskene man har kontakt med, og kun gjøre avtaler med de man føler seg komfortable med under meldingsutvekslingen. Så, ja, som flere her er inne på. Dere kan ha vært uheldige.
×
×
  • Opprett ny...