Gå til innhold

robert54

Medlem
  • Innholdsteller

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av robert54

  1. robert54

    IMG 9946

    MMMM - Sexy og fristende
  2. Veldig flotte og fristende bilder. Du forblir nok ikke uerfaren lenge :)

  3. Tror nok også at magefølelsen er den beste indikatoren her, men føler du deg ubehagelig eller uhøflig behandlet via meldinger etter chat, så send gjerne en mer detaljert privat melding til en av oss moderatorer, så sjekker vi saken så godt det lar seg gjøre.
  4. Hei igjen, og takk for et deilig treff i går :) Dere er herlige mennesker begge to :)

  5. robert54

    Red07223

    Fra albumet: En erfaren kuk

  6. robert54

    Red0711

    Fra albumet: En erfaren kuk

  7. robert54

    Red0697

    Fra albumet: En erfaren kuk

  8. Skal man være en god Bull, er det nok en del ting som kreves. Man må kunne "performe" mens mannen er til stede. Man bør være en naturlig dominant type. Å prøve å være dominant uten at man i utgangspunktet er slik, blir fort bare komisk. Man bør også ha erfaring noe over gjennomsnittet. Er man i tillegg utstyrt noe over gjennomsnittet, er nok det en fordel. Å være kåt gutt holder altså ikke i denne sammenhengen
  9. Jeg skjønner av kommentaren din i dag, at du setter pris på stor pikk :) Vi er jo noen i forumet her som har noe å by på. Jeg er i tillegg en eldre Bull, slik du liker det. Skal vi snakkes?

  10. Ja, da har vi sett noen små Jeg la ut et album her for noen dager siden, og henter et bilde derfra, som mitt bidrag fra en Bull.
  11. http://88.208.57.23/key=mtr1zgCajIA,end=1384796247/data=VaWX,B3DAC691/reftag=5412162/ssd/21/1/3613294/1323851_cuckolding_an_intro_for_women.mp4
  12. Ahhh det er nesten så man får lyst til å skifte hudfarge Deilig filmsnutt
  13. Jeg kaster meg innpå fra den andre siden. Jeg har som Bull møtt flere par fra forumet her, og har aldri hatt problemer med folk som ikke er seriøse, eller som ikke møter opp. Man bør jo selvfølgelig utveksle noen meldinger først, slik at man får et inntrykk av de menneskene man har kontakt med, og kun gjøre avtaler med de man føler seg komfortable med under meldingsutvekslingen. Så, ja, som flere her er inne på. Dere kan ha vært uheldige.
  14. Så klart finnes det menn her på forumet som bor i Arendalsområdet Er det interessant med en eldre, erfaren og seriøs Bull fra distriktet?
  15. ... - og med en bindestrek blir det enda bedre - slik : grancanaria-sex.com
  16. Og som godt, godt voksen, setter jeg selvfølgelig pris på trenden med at noen hotwives trives med å ha en erfaren Bull som er en god del eldre Tror det er enklere for en cuck å la seg ydmyke også da.
  17. Hei :) Jeg ser du er med i gruppen Breeding. Veldig bra :) Vi mangler damer der

  18. Man kan si "Så fint ankelkjede du har - kan jeg se litt på det?" Hvis det da har noen anheng som indikerer vår livsstil, er det enkelt å kunne starte en samtale. Litt verre om det ikke er noen anheng, men da kan man jo spørre "Betyr det noe spesielt?"
  19. Det har vært en del diskusjon omkring kuklåser her på forumet. Jeg kom ved en tilfeldighet over denne lille filmsnutten i dag. Ganske morsom http://h2porn.com/videos/ktbchastity/?utm_source=naxnet2&utm_medium=thumb&utm_campaign=Videos
  20. Denne ideen synes jeg er helt glimrende. Finne et bord på 3 Brødre, legge en diskret lapp på bordet med "NC" på. Enkelt, lett å finne, og på ingen måte avslørende for andre enn oss som er medlemmer her
×
×
  • Opprett ny...