Gå til innhold

Navnløs

Medlem
  • Innholdsteller

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

3 følgere

Om meg

  • Om meg
    Omgåelig og ordentlig gutt (25) fra Oslo-området søker sjarmerende par eller kvinne.

    Jeg har vært så heldig å ha utelukkende veldig gode opplevelser i "swingers-miljøet", og søker flere spennende møter. Jeg heller naturlig til den mer dominante siden, men foretrekker møter hvor en viser gjensidig respekt, og hvor fokus er på lekenhet og senkede skuldre. Den hypermaskuline, storkjefta "bull"-mannen er nok ikke meg.

    Utseende: Slank og trent, 173cm, noe (korttrimmet) ansikt- og kroppshår, svært godt utstyrt. Renslig og "drug and disease free".

    PS: Er delutdannet massasjeterapeut (klassisk svensk) og har profesjonell erfaring. Verdt å nevne ;)

Bosted

  • Bosted
    Oslo

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Navnløs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Nettsamfunnsomdømme

  1. 25cm finnes det omtrent 1 av per 1.5millioner menn. Hvis vi anslår at 35% av befolkningen i Oslo er menn som er mellom seksuell lavalder og geriatrisk, betyr det at dere har ca. 16% sjanse til å treffe blink hvis hun ligger med samtlige menn i Tigerstaden. Ikke umulige odds! Berømmer pågangsmotet
  2. Snakk er snakk gutter, bevis er hva som gjelder. Det viser seg dog å være ganske umulig å konsentrere seg om å måle utstyret, passe på at målebåndet ligger rett, prøve (og feile) i å eviggjøre objektet fra den mest fotogene vinkelen og også ta bildet, samtidig som man må holde seg 100% hard, så må unnskylde litt dårlig kvalitet og lite flatterende bilder hehe Men her har dere altså fakta. Omtrent 18 lang or 15-16cm tykk. Eller altså 23cm lang og 19cm tykk i internettmål! Og forøvrig er "benpresset" riktig måte å måle på. Her fra et av de større studiene: "Erect lengths in the included studies were measured by pushing the pre-pubic fat pad to the bone" https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/bju.13010
  3. Navnløs

    x

    Eh, vet ikke helt hvordan jeg skal få tredd den på..
  4. Denne typen spørsmål er en gjenganger på Hotwife/Cuckold-forum og får meg alltid til å heve øyenbrynene litt. Som utenforstående part så må jeg innrømme at jeg er litt skeptisk til tanken om å "overtale" partneren sin. Hvis jeg skulle spurt kompisen min "Hvordan får jeg overbevist kjæresten til å ha analsex med meg" hadde jeg fått rare blikk, for å sette i perspektiv. Jeg har også vært så heldig å hatt noen møter nå og snakket med langt flere enn jeg har møtt, og jeg merker med en gang at dynamikken er helt annerledes når det er gjensidig interesse blant alle parter ift. situasjoner hvor han presser på og hun er usikker. Samtidig så lever vi i et samfunn hvor "tabu" herjer, og presset til å konformere er nokså stort. Kvinner kommer kanskje dårligere ut enn oss menn der. Om en mann er seksuelt frigjort, selvsikker og kinky er han "en mann som ikke er redd for å stå for sine preferanser", hvor en kvinne som er seksuelt frigjort, selvsikker og kinky blir sett på som "lite troverdig, løs og et dårlig prospekt for seriøse forhold". Det er synd, og holder heldigvis på å endre seg, men jeg ser at det kan lede til en situasjon hvor en kvinne kanskje velger å nedprioritere det unike ved sin egen seksualitet, fremfor å risikere troverdigheten. I den sammenheng er det viktig å ha en åpen dialog om kink og fetisher i forholdet og ellers, for å ta avstand til denne destruktive holdningen. Ikke bare er det gøy og deilig å utforske og utdype hverandres seksualitet, men jeg tror det kan være frigjørende og styrkende for forholdet. Men det må være en dialog synes jeg, og ikke en situasjon hvor han prakker på henne. Cuckold-fetishen er jo ganske rar (hvor rar ikke er noe negativt), og passer absolutt ikke for alle. Så, mitt svar til førsteposter vil være: Ikke gå inn for å overtale kjæresten. Introduser gjerne tanken og ha en løpende dialog rundt temaet, men pass på at fokus er like mye på hennes fantasier og grenser, like mye som dine er. Vil også bare nevne at mitt syn på saken nødvendigvis er farget av at jeg er ung og dum, og i de fleste tilfeller omgås jenter/par på min egen alder, hvor denne drakampen mellom å stå for sine egne ønsker vs. å konformere gjerne står litt mer sentralt enn det jeg forstår den gjør når man "vokser opp" litt. Posten min er også noe infantiliserende på kvinners vegne, hvor han er den aktive parten som styrer samtalen og hun er passiv, men det er bare fordi det er "han" som spør. Kan like gjerne være omvendt.
  5. For de som ikke kan se profiltekst:

     

    Ung, renslig og velutstyrt bull på 21 fra Oslo-området søker seriøst Cuckold-par.

     

    Jeg er en slank, atletisk og viril ungfole som gjerne tar henne flere ganger, uten å trenge lange pauser for å bli steinhard igjen. Ønsker vise hvordan en 21-åring kan være like tilfredsstillende som hvilken som helst annen elsker, på sin unike måte. Synes det beste med sex er å se partneren kose seg, så fokuset ligger på å gi henne en deilig opplevelse. Ta kontakt om dere trenger litt ungdommelig intensitet i forholdet! Er også interessert i yngre par.

     

    Jeg er åpen til begrenset bifil lek. Kan utrede mer nøyaktig via PM/Chat.

     

    Begynner universitetsutdannelse til høsten, og har brukt de siste to årene på å jobbe frivillig i utlandet og tatt massasjekurs i Norge. Kan gi henne en profesjonell kroppsmassasje om ønsket

  6. Navnløs

    Caption

    Kommentaren hans er redigert til å være litt vennligere nå. Jeg takker for støtten, men jeg er villig til å legge ballen død. Er alltid lett å glippe litt og være frekkere en man mener når man er anonym online
  7. Fikk tatt kontakt med en av moderatorene for to dager sidne, og sa ifra. Jeg har vel blitt kontaktet av 6 menn som later som de er kvinner de siste to ukene (3 her og 3 på en annen norsk nettside), og 5 av dem har jeg fersket mer eller mindre med en gang. Personen i denne situasjonen var svært flink til å spille rollen, og det tok mye tid før jeg fersket ut at det var en mann jeg snakket med. Jeg er slank, lettrent, ung og velutstyrt og tror alle de tingene er veldige populære innenfor den homofile communitien, så tror nok jeg vil oppleve mer oppmerksomhet fra homofile menn enn de fleste. Men, spør alltid fra nå av om verifikasjon så raskt som mulig.
  8. Hei, Jeg har vært en del i kontakt med et medlem på denne siden over de siste to ukene-ish. Jeg er 99.9% sikker på at personen er en mann som later som om ha ner en kvinne (kvinne i et par), og har kuttet kommunikasjon. Synes likevel det er ekkelt at personen utgir seg for å være en annen, og misliker at folk kaster bort tid. Hvem kan jeg rapportere denne brukeren til?
  9. Det er søndag morgen, rundt klokken 11, og du ligger i en stor lys seng med puffy puter og en deilig, fyldig dyne. Gjennom vinduet strømmer formiddagssolen inn, og fugler og bier svirrer rundt. Du strekker deg lett, og tenker på hvor normalt alt egentlig er - alt bortsett fra at din mann ikke er ved din side, og at istedenfor å være litt morgentrøtt og røff rundt kantene har du nettopp tatt en lang deilig dusj, kledd på deg et sett av ditt favorittundertøy og har på deg sminke som får deg til å se ut som en levende gudinne... Noen banker svakt på døren, og din mann kommer inn med frokost på sengen. Han skjelver litt når han heller kaffe i kaffekoppen, og gir deg et nervøst kyss etterfulgt av et blygt smil. Du kan se han er hard - hardere enn du har sett han på lenge. Mens du spiser frokosten din, stryker han deg over nakken og skuldrene, og mumler noe om at han er den heldigste mannen i verden. Ikke lenge etter banker det på døren igjen, bestemt og kraftfullt denne gangen. Alle tanker om frokost og fugler forsvinner raskt, og i løpet av de neste minuttene utspiller den følgende scenen seg Hva ville du gjort med meg, om jeg sto der foran deg, med kun et lite tøystykke dekkende kroppen min?
  10. Synes ikke jeg fikk uttalt meg tydelig nok, og ser ikke mulighet til å gjøre en post "edit". Vil tydeliggjøre at jeg ikke bare takker for tips, men faktisk tar de til meg og anvender de. Må innrømme at det av og til er litt vanskelig å undertrykke den unge hormonelle stemmen som sier "dra og ligg med henne akkurat nå", spesielt når jeg blir tent, men det pleier å gå sånn tålelig greit
  11. Takk for tips til dere begge. Jeg tror du har veldig rett i at det er et marked for yngre gutter - har faktisk fått kontakt med flere hyggelige og ordentlig par her. Har ikke slått til noe enda, liker å bruke litt tid på å opprette god rapport, men det ligger et solid grunnlag for møter i tiden fremover. Ser naturligvis alltid etter flere å snakke med, men det virker som jeg har kommet i gang med en god start!
  12. Ekstremt lekker jente!

  13. Når vi er inne på temaet rundt sikkerhet: Er det noen som har erfaring med betalingsløsningen siden bruker? Ser at det er mange på internett som er misfornøyd med service.
×
×
  • Opprett ny...