Gå til innhold

KinkyGutt1990

Medlem
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Om meg

  • Om meg
    Oppegående, hyggelig og kjekk gutt på 23 år her. Bor og studerer i Oslo og søker fortrinnsvis spennende hotwives å møtes.

    Er en ganske frisinnet og åpen type som ikke er redd for å prøve nye ting, men faller nok litt naturlig under kategorien "dominant".

    Du kan jo ta kontakt og slå av en prat! Så ser vi hvor det ender! :)

Bosted

  • Bosted
    Oslo

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

KinkyGutt1990's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. KinkyGutt1990

    Meg

    Noen få bilder av meg.
  2. Hei der, jeg er en gutt på 21 år, som bor og studerer i Oslo, noe jeg trives godt med. Søker med denne kontaktannonsen en hotwife som vil møte meg alene for en kveld, og som vil bli tatt bilder av, video osv som du kan vise til cucken din senere. Det er en fantasi som tenner veldig. Selv er jeg veldig utforskende i senga og alt må jo prøves minst én gang Innenfor rimelighetens grenser da, hehe.. Liker bondage, litt SM og generell utforskning og lek. Heller mest mot å være dominant, men om det finnes ei som vil møte meg som en "boy toy", så er jo det også en spennende tanke.. Men nå begynner tankene å vandre her.. Jeg er 193, 95, brunt hår og brune øyne. Sosialt oppegående og glad i vann og såpe, håper jeg hører fra deg!
  3. Deilige bilder av ei strøken dame
  4. Hallo alle hotwifes og cuckolds. Er en gutt på 20 år, som for tiden bor i Oslo. Kunne meget gjerne tenke meg å møte en hotwife snart, alder spiller ingen rolle. Er blid, hyggelig og omgjengelig, i tillegg så er jeg veldig glad i vann og såpe! Liker å trene, lese og ta meg en tur ut en gang i blant på fritiden min. Ellers kunne jeg tenke meg å møte en hotwife alene, uten cucken i samme bygning. Mens treffet skjer, tenner jeg på at hun sender meldinger til cucken og ringer han mens vi holder på. Tar bilder, filmklipp osv og sender til han. Noen som kunne tenke seg å bli mer kjent? Jeg er 194 cm høy og veier 95 kg. Bilder av meg i galleriet mitt
  5. Gutt på 20 år fra Oslo her. Elsker tanken på å knulle på kona til en annen mann. Er ellers en oppegående kar, liker vann og såpe og er i militæret for tiden. Noen bilder av meg
  6. Må innrømme jeg ikke ble så rent lite lysten, hehe Ordentlig herlig kone det der!
  7. Nydelige bilder. Håper på flere!
  8. Hallo! Jeg er en gutt på 20 år, 195 cm høy, normal kropp på 95 kg, brune øyne og brunt, kort hår. Jeg er her inne og håper på å møte noen eldre kvinner som er i forhold, men som vil ha en yngre elsker. Selv har jeg 20 cm, om det er av interesse. Håper noen vil ta kontakt Har bilder av meg på profilen min.
×
×
  • Opprett ny...