Gå til innhold

Kinky6

Moderators
  • Innholdsteller

    539
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Heisann! :)
    Hyggelig du titter innom! Aktiv, dominant og hyggelig Bull. Har rundet 50 men gjerne blir tatt for å være yngre. Har spennende og vellykkede erfaringer iforhold til cuckold, rollespill, vanlig trekant, m.m. Dette har opp gjennom årene gitt både mersmak og hyggelige minner fra denne spennende delen av livet! :)

    Trygg, Dominant og åpen for spennende scenarioer. Styrer gjerne leken enten alene eller sammen med en av dere. Har spennende erfaringer med alt i fra vanlige trekanter til forskjellige cuckold scenarioer, som f.eks: - vi alle er likeverdige - hun i sentrum for oss mennene - jeg har sex med henne foran mannen. Eller kanskje du er ei HW som tenner på treff med en åpen frisinnet Bull (som kan sende noen bilder hjem til mannen din)? Er hetero, men ikke berøringsangst for annen mann.

    Ikke på søken etter evige chattevenner. Om partneren din ikke er 100% med, vennligst vær ærlig om dette!

    Dere kan være alt i fra et godt etablert par som ønsker seg en fast husvenn, til et yngre nysgjerrig førstegangs-par som ønsker å teste ut noen av sine fantasier med en trygg erfaren Bull. Gjerne om dere et par hvor dere søker en Bull som kan ta noe av føringen. Tenner også på leken/spillet utenom selve sexen. Gjerne strekke noen grenser og dele noen nye spennende erfaringer. Liker selvfølgelig vanlig mykt, men gjerne også litt kinky innimellom! :) Er ikke typisk kinky/dom utenom sexlek.

    Reflektert, hyggelig og lett å bli kjent med! Alltids hyggelig med en melding eller hilsen på chatten! :)

    Har Privat Album med bilder i fra treff for bekreftede venner.

Bosted

  • Bosted
    Østfold (+ endel på hytta i Telemark)

Bekreftet profil

  • Bekreftet profil av Admin
    Bekreftet Bull

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

17220 profilvisninger

Kinky6's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Well Followed Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

16

Nettsamfunnsomdømme

  1. Der er ikke "bare-bare" i disse data tider! Noen her med erfaringer med denne Kuklåsen? (Og som ikke har blitt hacket! hehe!) https://www.dagbladet.no/nyheter/kan-bli-last-fast-i-sexleketoy/72924109
  2. - Singelsex -> ok - Gruppesex -> ikke ok Les mer i dagens Dagblad: https://www.dagbladet.no/nyheter/sier-ja-til-singel-sex/72382478 Så om cucken sitter 2 meter unna og ser på, kvalifiserer det da til singelsex??
  3. Kinky6

    Nordland.

    Stenger med dette tråden med en oppfordring til alle her om å sjekke profiler før man svarer på kontaktannonser og/ eller hilser på folk på chatten. Ha en videre god dag!
  4. Denne her er ikke så dum: Få en fremmed til å ta henne på puppene mens en venninne tar et bilde (eller hun evt tar en selfie) og sende hjem til mannen!
  5. + at de som svarer dette Stavangerparet i tillegg holder til i Oslo og Nordnorge gjør det jo bare enda bedre!
  6. Døv mann saksøker Pornhub for mangel av teksting Viktig å få med seg handlinga!!! :D:D:D En døv amerikaner har saksøkt flere pornogiganter fordi han mener døve ikke kan nyte videomaterialet uten teksting av lyden. https://www.tv2.no/a/11144334/?fbclid=IwAR3ZfRSaJKXXpe_cbbL80Pe8-q8W8fW6HtkLjdkPgZXtaQzw0jF8zlMVT1I
  7. @Ungbull23 For det første; denne annonsen er over to år gammel. Og for det andre; det er ikke nødvendig å svare profiler hvor det står at de er gjest! Det betyr at de ikke er brukere av forumet lenger. Dette ville du ha oppdaget dersom du hadde prøvd å sjekke profilen deres, noe som anbefales at man ALLTID skal gjøre før man svarer! Stenger med dette denne tråden
  8. @xcuck, hun terapeuten snakker om mental seksuell dysfunksjon. Selv om cucken/ hanreien i utgangspunktet tilfredsstiller fruen sin mer enn godt nok, så føler han selv at han ikke gjør det. Synes dette er en bra artikkel som setter fingeren på mye av essensen ved cuckold, men problemet her er at sexologen har en veldig smal definisjon av hva cuckold er. Hun tar utgangspunkt i ytterpunktene og beskriver dette som "normalen". Hun tar ikke hensyn til at cuckold består av mange forskjellige nyanser og omfatter så mye mer enn det hun beskriver. Blant par som tenner på cuckold finnes det også mange par som har det bra seksuelt, men hvor de bruker dette som spennende krydder i et ellers velfungerende sexliv. Det er to ting jeg ofte opplever at cuckene/ hanreiene er opptatt av når man begynner å prate: 1) De er opptatt av at jeg er større utstyrt enn han. 2) Han er opptatt av at jeg skal kunne tilfredsstille fruen "bedre" enn han selv (selv om han tilfredsstiller fruen sin mer enn godt nok selv). Begge disse punktene beskriver artikkelforfatteren som sentralt i forhold til cuckold, men som sagt; cuckold omfatter så mye mer enn akkurat bare dette!
  9. Var vist ikke så lett dette med datoer... Stenger med dette tråden!
  10. Kinky6

    Så lei

    En telefonsamtale er ofte det som skal til. Mesteparten av kommunikasjonen kan gjerne foregå på nett, men er man ikke villig til å dele tlf.nr for å ta en siste sjekk så er det grunn til å være litt skeptisk.
  11. Kinky6

    Ny melding

    Det kan muligens være at noen liker profilbildet ditt via "Cuckold Matchmaking". https://cuckold.no/cuckmatch.php
  12. Her har du nok hoppet over et par steg!! Dette temaet dukker naturlig opp ETTER dere først har snakket litt om hun/dere skal treffe noen. En innfallsvinkel til treff med en ekstra mann kan f.eks være rollespill, hvor dere spiller at du er en annen mann som har sex med henne, etter at du har snakket litt med henne om dette først! Så får dere ta det videre derifra!
  13. Hei! Utav profilbildet ditt ser det ut til at du selv praktiserer bruk av kuklås. Hva med å fortelle litt om dine erfaringer også?
  14. Kinky6

    Bildetekst

    Viktig med riktig skotøy når som vinteren har kommet!
×
×
  • Opprett ny...