Gå til innhold

CurIousz123

Medlem
  • Innholdsteller

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Bosted

  • Bosted
    Nordland

Landsdel

  • Landsdel
    Nord-Norge

Kjønn

  • Kjønn
    Felles profil/par

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Cuck/hanrei med partner

Nylige profilbesøk

2647 profilvisninger

CurIousz123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Well Followed Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

17

Nettsamfunnsomdømme

  1. Personlig foretrekker jeg stålbur fremfor di i plast for langvaring bruk. Har selv gått 14 dager i strekk med et av typen på bildet uten problem. Komfortabelt å ha på, veier litt men det gjør ikke noe så lenge man bruker boxershorts. Avstanden mellom ringen og buret er noe av det viktigste. Er det for liten klaring vil du få problemer med gnag på baksiden av ballene. Jeg brukte også fuktighetskrem på ballene og ringen for å minske friksjonen. Dette buret er i tillegg godt egnet med tanke på hygiene ved dusjing osv da det er såppas åpent som det er. Anbefaler også å spyle tissen med buret på i dusjen etter toalettbesøk da det kan være vanskelig å komme til for å tørke vekk dråper med papir. For kortvarig bruk kan jeg anbefale cellmate sin fjernstyrte kuklås. Her kan man velge hvem man vil gi kontrollen til. Keyholder må kun laste ned app og legge deg til og du mister da all kontroll over eget utstyr. Men velg keyholder med omhu. Den som er registrert som keyholder kan sette tidsbestemt låsing på opptill en måned eller noe slikt og dette kan ikke angres så her må man være litt forsiktig
  2. Måtte dessverre avslutte for noen dager siden. Smerten ble uutholdelig. Ble skikkelig sår under ballene. Blir vell nytt forsøk med et annet bur som passer bedre
  3. Forrige gang jeg var innelåst vår hun virkelig hard mot meg. Fikk "pule" henne med en face-dildo montert helt til hun fikk orgasme mens tissen var innelåst. Fikk bare lukte på fitta, så nært men likevell så langt unna. Var et frustrerende øyeblikk i det hun kom, da skjønte jeg at hun ikke hadde behov for å slippe meg ut. Men klarer ikke tenke mer på dett nå kjenner jeg?
  4. Klarer ikke la være å tenke på henne og hvor lyst jeg har på henne. Ser for meg henne og en bull til stadighet. Hun er så likegyldig som det går ann til at jeg er innelåst og er frustrert. Hvis jeg nevner det sier hun som regel "synn for deg" eller "bryr meg ikke" også fortsetter hun med det hun holder på med. Hun liker å gjøre det ubehagelig for meg så hun teaser meg av og til og lar meg tro at jeg får slippe ut, åsså får jeg ikke det likevell. Hver gang jeg våkner om natten med en påbegynnt ereksjon våkner jeg i intens smerte og blir dermed kjappt påminnt om min kjære og min rolle i forholdet. Blir ofte kåt av det midt på natten også og da blir smertene enda værre. Er på et stadie nå hvor jeg prøver alt jeg kan for å unngå å bli kåt.
  5. Dag 9, begynner virkelig å bli frustrert nå. Gjør skikkelig vondt å bli oppgira?
  6. Finns det en bbc i nordland som kan være interressert i treff med min hw? Send gjerne en melding?
  7. Det synes hun også. Ja stemmer det. Nokså behagelig bur faktisk
  8. Er en fjernstyrt ja, styres via app. Faktisk ikke så ubehagelig som det ser ut som. Men vondt hvis man blir kåt ofte og på natta til tider? Håper hvertfall jeg får komme etter dag 20 ja?
  9. Nei gjør kanskje ikke det?
  10. CurIousz123

    My life

  11. Ikke helgeland men ikke så langt nordaforr?
  12. Hjelp gjerne å gjøre det enda værre?
  13. CurIousz123

    Dag 2 av 20?

    Og det renner precum allerede?
  14. Ja prøver å skaffe oss mer erfaring men møter stadig på samme problemet, så det er ikke så enkelt?
×
×
  • Opprett ny...