Gå til innhold

Sub40

Medlem
  • Innholdsteller

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om meg

  • Om meg
    Sub.... 40 ostlandet. Her for a treffe mennesker med smak for sm, bi, mistress, bd, piss, cum . Onsker a treffe single menn. Jeg er sub, men tester gjerne a dominere med par eller single damer og menn. Haper pa treff pa ostlandet.

Bosted

  • Bosted
    Sandefjord

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Singel mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Sub40's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Bra du har en god fantasi, som de fleste wannabe cucks her!:)
  2. Blir sa hard av a lese hva du skriver. Har du flere bilder. Har du andre ting fylt med jizz. Brukt ronkesokk, boxer, annet. Tanken pa a ga rundt med en covid maske med lukten av balle og torket sperm. Dette er ting jeg ronker til. Det meste som er ydmykende. Men a matte suge pikk og masse sperm ma vaere det mest ekstreme...
  3. Mannen din er I hvert fall veldig heldig. Det ma vaere toppen av ydmykelse, noe jeg gar ut ifra han er ute etter,!;
  4. Sub40

    Bi bulls?

    Jeg lurer pa hvor mange bulls som egentlig tenner pa bi sexualitet..? Liker dere at sub suger, slikker mus ren? Jeg har vart underdannig siden tidlig alder. Har fantasert om a bli bundet til ett tre av mine venner for jeg var klar over min egen seksualitet. Tenner pa a bli ydmyket. Har lekt mye med jenter. Far ikke nok ydmykelse. Det er ikke vanlig a finne mange bulls som I tillegg er apen for bi-treff. Noe jeg forstar:) Bare lurer:)
  5. Ok. Takk for rad og deling av fine erfaringer. Mvh meg:)
  6. Takk for fyldig svar:) Jeg onsker at dette skal vaere smertefult da ma man onsker a vaere erigert. Er dette vondt? Lurer ogsa pa hvordan en uretral device in I penisapning. Spisser pa innsiden av bur etc. Takk for svar.:)
  7. Hei! Jeg er en bi sub som liker smerte og ydmykelse. Jeg trenger rad da jeg tenker a ga til anskaffelse av en kuklaas med eller uten urinvegs plug. Tenner ekstremt pa dette utstyret. Noen som bruker dette og som vil beskrive dette?
  8. Hei! Ser det er lenge siden dere lette etter bi mann. Jeg er aapen for de fleste ideer. Wet sex, bi kinks, pisk, bd, ydmykelse etc, med my mer. Jeg liker a vaere sub og/eller dom, sa lenge det er ekstremt, er jeg vanligvis med.:) Om dette er interessant, og om dere onsker treff. Vaer sa grei og send meg en mld.:) tonsberg.
  9. Interessert I kinky treff med apne bi og doms I sandefjord amradet! Onsker ekte treff med kinky menn som vil utforske det a mote en bi sub. Blir kat av ydmykelse og soker ogsa proff mistress.
  10. Bi sub 39, kan vaere dom eller sub. Tenner pa ydmykelse. Har vaert bade sub og dom for folk online. Er interessert I utforsking. Jeg tenner ogsa veldig pa ekstrem ydmykelse. Dom/ slave, bi, sm, femmes, etc! Fa grenser! ☺
  11. Bull, her. Noen kone som liker en frisk kuk opp......?
  12. Sub40

    Humiliate meg!

    Noen som har dom fantasier. Bulls som liker a sammenligne kuk?
  13. Sub40

    Bi treff?

    Jeg er en mann, 39 ifra sandefjord. Onsker treff med bi bulls. Jeg er ikke en sissy, men har en humiliation fetish. Er ellers en mann med manne interesser. Leter etter en venn og en bi mann for lek.
  14. Beklager. Trodde du var en bull ut ifra bildet. Min feil!
×
×
  • Opprett ny...