Gå til innhold

bmpar

Medlem
  • Innholdsteller

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Bosted

  • Bosted
    Fredrikstad

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Nei

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

2176 profilvisninger

bmpar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Well Followed Rare

Recent Badges

21

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vi var på dette swingersstedet, men bommet. Onsdag var en dårlig dag. Satse på Club4 når korona gir seg..
  2. Ting tar tid. Hun skulle treffe ham, og hadde fire kandidater. Men hun trakk seg. . Hun tenner veldig på mine fantasier om dette. Jeg former fantasiene der og da, mens jeg puler henne, og hun surkler fort i kusa, når jeg treffer. Det som treffer best er fantasier om at jeg får besøk av en mann, til å hjelpe meg med bil el noe, men jeg er ikke hjemme. Hun må da sette på kaffe etc, så utvikler det seg. Men, hun sier hun ikke vil i virkeligheten. Det tror ikke jeg noe på, da hun har to startere; brystvortene. Om en mann når de, er hun fortapt.. Hadde vært spennende å testet ut. ?
  3. Hun sendte meg melding for en time siden. Har skrevet med ham i kveld. Treffer ham i morgen ettermiddag. Matcher det blir hun nok med ham på hotell. Jeg foreslo det. Så jeg må kose med kuken og dagdrømme om dette... ?
  4. Forresten, vi drar trolig til Danmark noen dager. Målet er swingers. Hun har aldri vært på det, men veldig tent. Spes fordi jeg gir henne full frihet.
  5. Hei igjen. ? Nå har det gått litt tid. Vi har hatt ei uke ferie sammen. Litt hotell, litt hjemme med dagsturer. Vi har hatt sex ute på svaberg, litt frekk kos i bilen, ute på Mølen og hatt det deilig med sol og nakne sammen. Hadde vært deilig om en passende mann eller par kom og satte seg å se på. Jeg ville vinket ham/dere nærmere. Hun tenner veldig på alle mine tanker og slike hendelser. Hun lyster og på kos med dame. Men er primært tøs og trenger mye kuk. Jeg liker å pule lenge. I går kveld fra 21 til 01 lå jeg og gled rolig inn og ut av hennes nydelige kuse som sauset mer og mer, ettersom jeg foret henne med tenkte hendelser, som jeg ønsker å realisere. Hun har fått skrivekontakt med to menn og møter trolig den første i morgen ettermiddag. Spennende. ? Hun kommer til meg mandag. Håper de tar hotell over natta. Hun elsker å bli vekket med en kuk inn i kusa bakfra... så er hun nypult når hun kommer hit. Vi får se. ?
  6. Hun trenger en elsker. Hun tenner på å få lov. Og på to menn som tar henne. Jeg ønsker å bli kjent med en mann som blir med hjem og tar henne sammen med meg, første gang, så er det fritt.
  7. Hei dere. For 3 måneder siden traff jeg Henne. Vi har en utrolig god kjemi. Og, hun er kåt hele tiden. Hennes lyster trigget fort min tanke om at hun trenger en å pule med i tillegg. Vi bor ikke sammen. Og hun har et så fornøyd uttrykk mot meg, men trenger mer. Så jeg har pratet med henne om dette. Om min tenning på at hun bestemmer selv, men at jeg vil ha en meldig, for å dele hennes nytelse, før og etter.. Hun har to mulige nå, men en er på ferie, den andre i forhold. Kanskje bare greit det? Hun jobber seg mot målet, og tenner på det selv. Hun har fortsatt uttrykket; Det er for godt til å være sant, men snart, når hun har fått smaken på fremmedkuk, vil hun med sin kåthet nyte livet henningsløst. Vel, hun er forsiktig.. ? Jeg gleder meg veldig nå. Lenge siden sist. Og aldri har det vært så fritt, for min kjæreste. Jeg takler dette. Har erfaring og kjenner gangen i det. ??
  8. Får bare skrevet litt.. hmm Jeg har i flere år hatt gleden av å leve med kvinner som har funnet hotwife-rollen med full tenning. Vi har vært så kåte og lekne. Swingers, lek ute i natur, på strandområder og annet. Men vi fikk aldri til en leken situasjon som; Vi ligger litt utenfor der folk går. Gress og litt trær som gir litt skjerming. Vi er nakne, og jeg koser lett med hennes fitte, med høyre hånd. Så dukker det opp en bra utseende mann som liker det han ser. I shorts. Han ser på dama mi som ser tilbake på ham. Hun spriker med låra mens fingeren min langsomt glir rundt klitten hennes. Jeg løfter hånden og vinker ham nærmere. Dama mi smiler. Jeg sier til ham at hun liker at noen koser mer brystene hennes. Han responderer, og det stivner til i shortsen hans. Hun ser det og uten å spørre meg løfter hun ut kuken hans og stryker den kjærlig. Jeg blunker til ham og trekker meg litt bort, hvorpå han tar av seg shortsen, ber henne suge ham litt, før han plasserer seg mellom hennes lår og ber henne føre kuken hans inn i hennes klissvåte fitte. Jeg ligger og nyter at den store kuken glir inn i henne, langsomt. Hun har fullt fokus på ham. Jeg runker lett og nyter hennes nytelse, som øker mens hennes stønning øker. Han tar henne hardt. Hun møter hans kuk med løftet fitte og kommer mens han spruter inn i henne. De ligger og roer ned litt, men jeg ber ham om telefonnummer så hun kan be ham pule henne alene, når hun ønsker variasjon. Han går så, og jeg legger meg ned hos henne, og slikker henne fullstendig, til hun spruter, og kommer på ny. Så vil kuken min ha fitte og, og jeg puler henne til jeg kommer, og koseslikker henne etterpå.
  9. bmpar

    Mitt

  10. bmpar

    Mitt

  11. bmpar

    Bildetekst

    Hmm where is his cock.? ... ?
  12. bmpar

    Bildetekst

    mmmmm nydelig bilde....
×
×
  • Opprett ny...