Gå til innhold

Male

Medlem
  • Innholdsteller

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Er klar for treff i Bergen, og av og til i Oslo . Er i Oslo 4. og 5. februar. Ta kontakt.
    I november vil jeg vi stor grad være tilgjengelig i bergensområdet.

    Står gjerne til disposisjon for HW/Par/kvinne.

    Kan også skaffe flere menn dersom HW trenger det.

    Meget erfaren. 71 år. Høy. Mørkhåret.
    Velutdannet.
    XL.

Bosted

  • Bosted
    Bergen

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

9601 profilvisninger

Male's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Well Followed Rare

Recent Badges

31

Nettsamfunnsomdømme

  1. Perfekt Neg limer thaijentetene

  2. Herre, 72 år søker hotwife/kvinne i Oslo 4. til 6. februar. Bor sentralt på hotell. Om ønskelig kan jeg nok få med en eller to kamerater, gjerne litt yngre, hvis du liker aldersspenn. Du bør være over 30 år og virkelig ønske dette. Utseendet ditt er ikke så viktig, det viktigste er at du er en erotisk kvinne som tør å leve ut seksualiteten din i møte fremmede menn. Du behøver ikke fylle skjønnhetsidealene i media, eller for denn del i pornoindustrien. Jeg ønsker å møte en ekte, levende kvinne som ønsker seksuell spenning, og som har noen fantasier du gjerne vil prøve ut....Ta kontakt..
  3. Etter en pause søker jeg kvinne/par for treff. Eldre og meget erfaren. 70 år, velutstyrt og velutdannet. Har lang erfaring i alle settinger. Alene med hotwife, sammen med cuck betjene hotwife, flere bulls om en kvinne. Av natur dominant, men vet å behandle kvinner med respekt. Empatisk nok til å lese hennes behov.
  4. Bull med all verdens erfaring er i Oslo søndag 22. mai. Møter gjerne hotwife alene, sammen med cuck, eller med flere. Har erfaring fra de fleste settinger. Velutstyrt.
  5. Noen ganger er det ikke fullt så all right. Erfaren bull på hotell i Oslo i kveld 23. Oktober. Hot wife stiller ikke opp etter avtale. Sånt skjer i bransjen. Det betyr at jeg har ledig kapasitet. 69 år, meget erfaren, eller velbrukt som noen sier. Fulladet.
  6. Meget erfaren Bull, velutstyrt, smittefri og ferdig vaksinert er klar. 69 år, velutstyrt og velprøvd. Har lang og omfattende erfaring so Jeg kan om ønskelig skaffe en eller flere ekstra menn for å behage kvinnen.
  7. Det har ikke vært tid for stor aktivitet det siste året. Jeg har måttet avlyse flere treff på grunn av nedstengingene. Nå håper jeg at det åpner seg igjen. Jeg regner med å være tilgjengelig i Bergen og Oslo ut over våren. Meget erfaren eldre herre. XL. Vet hva jeg vil og hun/dere ønsker. Jeg har erfaring fra det meste. Kan også lære opp uerfarne, yngre kvinner eller par. Alder setter spor, men ikke på libido og potens, heldigvis. Meld fra her, så finner vi en mulighet.
  8. Eldre, naturlig dominant, meget erfaren bulll, XL. Velutstyrt, velutdannet og i stand til å fullføre to setninger som henger sammen. Ikke arrogant, men selvbevisst. Vet noe om hva en hotwife/kvinner trenger. Vet også noe om å ikke komplisere forholdet mellom cuck/hotwife. Om det er problematisk; jeg er gift, min kone vet ingenting om dette, så hvis dere synes det er vanskelig, så ikke reflekter på dette. På den andre siden medfører det at vi alle har felles interesse av diskresjon. Jeg er som sagt i Oslo 17. november, men kan også være tilgjengelig i Bergen denne helgen om alt klaffer..
  9. Erfaren bull, 67 år, XL søker kvinne/hotwife.
  10. Meget erfaren bull, 68 år søker treff i perioden 1. til 20 september i Bergen. Velutdannet og velutstyrt. Er fortrolig med mmf og gb. Trives i slike settinger. Hvis treffet blir vellykket gis opsjon på flere treff.
  11. Erfaren bull, 67 år, i Bergen søker treff. Har erfaring fra det meste. Velutdannet, dannet, med naturlig autoritet. Høflig, men bestemt. Har også erfaring med nybegynnere i gamet. Ta kontakt. Møter par sammen, kvinner alene, eller også flere menn som tilfredstiller HW.
×
×
  • Opprett ny...