Gå til innhold

FitteSnitzel

Medlem
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

FitteSnitzel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei! Lori's kyskhetsbelter er de beste og sikreste. Med eller uten piercing. De koster litt men er verdt det for seriøse par som ønsker chastity som en del av forholdet. http://www.chastitytube.com/ (siden) http://www.chastitytube.com/device.html (innretningene) http://www.chastitytube.com/recommendedreading.html (artikkel)
  2. Helt enig her Det man kan si er at man ikke lever så strengt kristelig og har nære venner i forholdet. Sexlivet og detaljene rundt det blir en privatsak.
  3. AHA! http://adultstore.no/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=chastity
  4. For de av dere lykkelige polygame som er litt hardcore på det private plan. Når man har fått til et godt forhold alle tre, så ville dette kanskje være morsomt. For han jeg elsker med så sier han at det er på top-ti-lista over ting å gjøre før man dør; Å kontrollere orgasmene og holde en annen mann i kyskhet over lengre tid mens man står i med kvinnen i hans liv. Vi har prøvd litt men han syntes det var så annerledes i virkeligheten (jeg holdt han i 2 uker i ett strekk) og han og den jeg har rå sex (vi har forsatt myk sex og masse kos ilag, spesielt liker han å stimulere meg) er ikke enda blitt gode venner og begge nøler litt med å gjøre dette til et samliv. Men hva syns dere om ideèn da? Høres det gøy ut? Jeg fniser bare med tanken. Ja, jeg vet at ikke alle i polygame forhold gjør det sånn, men for de som er litt kinkye på det intime plan. Her er chastity-devices som man kan ha en noenlunde god kontroll med og som man kan tilpasse mannen så han kan sove og trene med det på. CB-seriene. Men jeg vet ikke hvem i Norge som selger de. http://us.yhs4.search.yahoo.com/yhs/search?fr=altavista&fr=altavista&itag=ody&q=chastity+cb+series&kgs=1&kls=0
×
×
  • Opprett ny...