Gå til innhold

m00likeithot

Medlem
  • Innholdsteller

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av m00likeithot

  1. Vær ærlig. Si at du møtte han. Fortell han om hva som skjedde og hvor kåt du ble. Virker som om du har veldig lyst. Pass på at han synes det er greit, og at han ikke kan klage over det etterpå.
  2. Deilig historie, og jeg har sikkert misset noe, men hadde du faktisk sex med noen?
  3. Cuckold er ikke akkurat et begrep eller tema alle kjenner til, og det var nok en tid hvor du ikke kjente så alt for godt til det også. Det kan hende du opplevde noe før du kjente til temaet og i ettertid har tolket situasjonen på en hel annen måte. En ting jeg ofte opplever er for eksempel å høre noen snakke om noe de har opplevd som du syntes var helt sprøtt og ikke helt skjønner, men så har jeg en helt annen tolkning av situasjonen fordi jeg vet hva som egentlig foregikk. Tenker du kanskje litt anderledes nå om damer du ser på byen som du vet har en mann men som alikevel ser ut til å gi deg et hint etc, men som du kanskje tidligere ville ha trodd du bare innbilte deg ting og egentlig ikke var interessert? Har dere tenkt på hvordan dere kanskje tolker en del ting anderledes enn hva en del andre gjør? Det ligger kanskje også en del spenning i nettopp dette.
  4. Ble jo veldig nysgjerrig på hva disse premissene og kravene du har er. Kan jo se for meg at det er noen som blir skremt bort fra det å ikke vite i det hele tatt hva de går til, det er jo selvfølgelig veldig tennende. Problemet er jo at de du finner kanskje ikke er villig i det hele tatt til å gjøre det du søker etter. Altså at du få en god del dårlige matcher og miste noen som egentlig er hva du ser etter. Hadde kanskje vært greit om du sa litt om hva du så etter. For alt vi vet kan du være ute etter en du kan påføre ekstrem smerte på, eller skade fysisk på diverse måter, eller kanskje hardplay (tenk wetplay, bare ikke wet), lek med andre av samme kjønn, kanskje til og med litt for "utrygg" sex, innvolverer dyr etc etc. Skjønner jo greia at de skal være seriøse og ekte slaver, men folk flest har visse grenser.
  5. Ikke for å mase, men du lovte å fortelle mere. haha Blir nesten litt bekymret når det går så lang tid.
  6. Jeg bor da i Oslo, og har vært i Kristiansand mange ganger. Vet da hvor lang tid det tar og dra den strekningen.
  7. Kristiansand er ikke langt unna Oslo? Haha
  8. Det med trang forhud var det første som slo meg også.
  9. Høres jo ihvertfall ut som noe skjer. Du kan jo prøve å være mer og mer dominant, og se/spørre om han liker det. Det er ihvertfall en fin platform for å ta det videre.
  10. Også, når du søker så står "Nyeste innlegg: x time siden xx:xx av x" beskjeden litt vel trangt inne (eller med for mye ramme), slik at en god del av teksten blir gjemt.
  11. Må bare si at hver side jeg laster så får jeg en svær grå boks på toppen av skjermen når jeg har musa mi over den øvre delen av siden. Dette gjelder også når øvre del av skjermen er en post osv. Jeg kan trykke en gang på den og så får jeg beskjeden "undefined". Da er den borte intill neste lastning av siden eller noe sånt, har hent den kommer tilbake også. Bør nok også nevne at mens jeg skrev denne meldingen som hurtigsvar ble jeg stadig vekk satt tilbake til starten av beskjeden jeg skrev, og da kommer denne boksen tilbake også. Det står forsåvet en "b" under boksen jeg skriver inne denne meldingen i også. Veldig irriterende for å si det slikt. Ser bra ut, men dette er veldig irriterende.
  12. m00likeithot

    Dont rape

    Grønland i Oslo da?
  13. Dette var spennende! Gleder meg til å høre mere!
  14. Ja, denne annonsen "gikk ut på dato" 18/9, det vil si 5 dager siden... Jeg sendte dem PM og postet her 4 dager før "utløpsdato", og de svarte aldri. Kanskje moderator skal lukke denne tråden?
  15. Sendte PM, siden jeg la til en del jeg følte var personlige opplysninger.
  16. Å mase om det kan presse han litt unna tror jeg. Det du må finne ut av er hva som stopper han/dere fra å faktisk gjøre det, og hvis det er noe som egentlig ikke er et stort problem eller bare et potensielt problem forsikre han (ærlig selvfølgelig) om at det ikke skal være et problem. Vær åpen for at han ikke vil dele deg, men da hjelper det ofte å se på det som en gøy ting dere gjør sammen, og at det ikke bare er for deg, men en opplevelse for begge. Tror dette er ganske generelt for de fleste cuckold par også, at mannen får noe ut av det selv om det kanskje ikke er like klart. Han må uansett være klar for det om du ikke vil ødelegge forholdet.
  17. Spør han først om han noen gang ville vært med på en trekant med en annen mann. Det er ikke sikkert han sier rett ut at han vil det selv om han egentlig ikke ville hatt noe særlig i mot det. Vær obs på at du ikke har noen spesielle i tankene og at du bare vil ha han som kjæreste men ønsker å prøve litt forskjellig. Forklar at det er fantasier du har og at du gjerne vil dele dem med han. Hvis du holder han i fokus og gjør han sikker på å ikke miste deg så bør ikke den delen være et stort problem om han virkelig vil ha en trekant med deg og en annen. Når du har "roet" han nok ned og gjort han en del kåt etc så kan du spørre han om dere virkelig skal gjøre det. Hvis han virkelig er interessert vil han sikkert lure på hvordan dere skal finne en tredje person, men jeg tipper du har løsningen på det alleredet. Det kan være han ønsker å kjenne personen godt, eller det kan være best å bare ha det veldig casual og dere aldri møtes igjen, kun gjensidig sexuel utnyttelse. Men ja, fortell om det forsiktig, hold han i sentrum og gjør han trygg, vis engasjement og forsøk å realisere det. Jeg anbefaler deg ihvertfall å prøve, spesielt siden det ser ut som han kunne likt å være med på det.
  18. Da bør de jo si ifra om sin lokasjon i en slik annonse.
  19. Så heldig du er! Den som intent våger, intent vinner, og du vant. Gratulerer!
  20. Mens jeg er enig at det er respektløst tror jeg 1stemann mente at hun burde være det fordi han alleredet er det. Han prøver seg på en dame som er gift. Uansett, jeg vet ikke all fakta her, men for min del kan hun være litt luremus så lenge hun ikke drar det for langt og sier tydelig ifra etterpå, kanskje hvorfor hun gjorde det også.
  21. Jeg vet veldig godt hva "cuckoldry" går ut på, så tror neppe jeg trenger å lese opp på det. Jeg står for det jeg sa, og som du kan lese i en av mine andre poster, så er det ment litt ertete og morsomt men også litt seriøst. (Mente egentlig å skrive "tongue-in-cheek", aner ikke hvorfor jeg skrev det som sto i posten rundt det "ordet"). Mens jeg skjønner en stor penis er spennende, så var mitt poeng at dama hvis ikke er veldig stor og slapp nedentil virkelig ikke trenger en mega penis for å bli tilfredstilt maksimalt. En for stor penis kan faktisk gi motsatt effekt, dette sier jeg fordi jeg har hørt en del kvinner si nettopp dette. Trenger jo ikke stappe hele inn, så en kan argumentere den veien også. Er det virkelig det dummeste dere har hørt? Tviler sterkt på den påstanden. Koselig for dere at dere kun ser etter en stor og grov pikk til fruen. Jeg er temmelig sikker ikke alle gjør det, kan godt være et stort anntall av dem på denne siden, men det betyr ikke at det er det alle ser etter. Finnes det virkelig ikke bedre ting å se etter som hun kunne nytt mere? Jaja, så trenger vel hun kanskje en stor pikk for å tilfredstilles eller hun blir kåt av å tenke på det. Jeg føler heller ikke at dere rakker ned på noen, og dere står fritt fram til å ønske hva dere ville ønske. Ja, folk bør oppfylle kravene som blir satt i annonsene når de svarer, men jeg skjønner litt at noen vil prøve lykken og spørre alikevel. Enig med det meste du sier, og kanskje ikke slapp er det riktige ordet, men noen er mer romslige enn andre. Ikke noe galt med noen av delene, men det stiller forskjellige krav til deres partnere. Jeg synes ikke det er dumt eller latterlig å tenke at en person som kun oppsøker mega store peniser er litt romslig og slapp nedentil.
  22. Jeg sa ikke at størrelse ikke teller, men det finnes en grense hvor det rett og slett ikke blir bedre men heller det motsatte. Mitt poeng var at hvis hun trenger en viss størrelse som er ganske stor for virkelig å nyte det, så kan en jo lure på hvor slapp hun er nedentil, dette sagt med en litt "ngue-in-cheek" humor tenkemåte. Kan dra inn argumenter som evolusjon bør ha tilpasset det slik at de nyter det best rundt middel til litt over middels størrelse. En annen ting en kan se på er hvor mye blod som faktisk kreves for å holde en veldig stor penis erekt kan være et problem, fint om dette ikke er tilfelle for noen. Det er ikke sikkert en mega penis vil gi deg en bedre opplevelse, hare hørt mange si det motsatte, som igjen får en til å lure på om en dame er litt slapp nedentil når hun behøver/foretrekker en mega penis. Uansett, jeg prøver ikke å forsvare små peniser fordi jeg har det selv eller noe sånt, tvert imot. Jeg har over gjennomsnittet og har selv et temmelig bra sex liv, veldig likt som tråd starter. Igjen, jeg bare erter litt med seriøs undertone.
  23. Høres spennende ut, men hvor gamle er dette paret, og hva ser de etter?
  24. I begge tilfeller kan en jo lure på hvor slapp en er nedentil som behøver en så stor en.
×
×
  • Opprett ny...