Gå til innhold

m00likeithot

Medlem
  • Innholdsteller

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Litt trist kanskje, men jeg liker egentlig ikke å dele informasjon om meg selv på nettet. Dette gjelder ikke bare på nettsider som denne, har for eksempel ingen facebook profil osv. Dette skremmer vel kanskje bort en del mennesker jeg snakker med, men slik får det altså bare være.

    Jeg liker meg på begge sider av både cuckoldry og BDSM.

Bosted

  • Bosted
    Oslo

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Nei

Rolle

  • Rolle
    Cuck/hanrei med partner

m00likeithot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vær ærlig. Si at du møtte han. Fortell han om hva som skjedde og hvor kåt du ble. Virker som om du har veldig lyst. Pass på at han synes det er greit, og at han ikke kan klage over det etterpå.
  2. Deilig historie, og jeg har sikkert misset noe, men hadde du faktisk sex med noen?
  3. Cuckold er ikke akkurat et begrep eller tema alle kjenner til, og det var nok en tid hvor du ikke kjente så alt for godt til det også. Det kan hende du opplevde noe før du kjente til temaet og i ettertid har tolket situasjonen på en hel annen måte. En ting jeg ofte opplever er for eksempel å høre noen snakke om noe de har opplevd som du syntes var helt sprøtt og ikke helt skjønner, men så har jeg en helt annen tolkning av situasjonen fordi jeg vet hva som egentlig foregikk. Tenker du kanskje litt anderledes nå om damer du ser på byen som du vet har en mann men som alikevel ser ut til å gi deg et hint etc, men som du kanskje tidligere ville ha trodd du bare innbilte deg ting og egentlig ikke var interessert? Har dere tenkt på hvordan dere kanskje tolker en del ting anderledes enn hva en del andre gjør? Det ligger kanskje også en del spenning i nettopp dette.
  4. Ble jo veldig nysgjerrig på hva disse premissene og kravene du har er. Kan jo se for meg at det er noen som blir skremt bort fra det å ikke vite i det hele tatt hva de går til, det er jo selvfølgelig veldig tennende. Problemet er jo at de du finner kanskje ikke er villig i det hele tatt til å gjøre det du søker etter. Altså at du få en god del dårlige matcher og miste noen som egentlig er hva du ser etter. Hadde kanskje vært greit om du sa litt om hva du så etter. For alt vi vet kan du være ute etter en du kan påføre ekstrem smerte på, eller skade fysisk på diverse måter, eller kanskje hardplay (tenk wetplay, bare ikke wet), lek med andre av samme kjønn, kanskje til og med litt for "utrygg" sex, innvolverer dyr etc etc. Skjønner jo greia at de skal være seriøse og ekte slaver, men folk flest har visse grenser.
  5. Ikke for å mase, men du lovte å fortelle mere. haha Blir nesten litt bekymret når det går så lang tid.
  6. Jeg bor da i Oslo, og har vært i Kristiansand mange ganger. Vet da hvor lang tid det tar og dra den strekningen.
  7. Kristiansand er ikke langt unna Oslo? Haha
  8. Det med trang forhud var det første som slo meg også.
  9. Høres jo ihvertfall ut som noe skjer. Du kan jo prøve å være mer og mer dominant, og se/spørre om han liker det. Det er ihvertfall en fin platform for å ta det videre.
  10. Også, når du søker så står "Nyeste innlegg: x time siden xx:xx av x" beskjeden litt vel trangt inne (eller med for mye ramme), slik at en god del av teksten blir gjemt.
  11. Må bare si at hver side jeg laster så får jeg en svær grå boks på toppen av skjermen når jeg har musa mi over den øvre delen av siden. Dette gjelder også når øvre del av skjermen er en post osv. Jeg kan trykke en gang på den og så får jeg beskjeden "undefined". Da er den borte intill neste lastning av siden eller noe sånt, har hent den kommer tilbake også. Bør nok også nevne at mens jeg skrev denne meldingen som hurtigsvar ble jeg stadig vekk satt tilbake til starten av beskjeden jeg skrev, og da kommer denne boksen tilbake også. Det står forsåvet en "b" under boksen jeg skriver inne denne meldingen i også. Veldig irriterende for å si det slikt. Ser bra ut, men dette er veldig irriterende.
  12. m00likeithot

    Dont rape

    Grønland i Oslo da?
  13. Dette var spennende! Gleder meg til å høre mere!
  14. Ja, denne annonsen "gikk ut på dato" 18/9, det vil si 5 dager siden... Jeg sendte dem PM og postet her 4 dager før "utløpsdato", og de svarte aldri. Kanskje moderator skal lukke denne tråden?
×
×
  • Opprett ny...