Gå til innhold

hyggepar

Medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Vi er et par som søker cuckold, cuckoldpar eller hotwife. Ikke bull i denne omgang, altså.

    Hun er 36, kåt, søt, hyggelig og har noen kilo ekstra. En BBW, altså.

    Han er 43, høy og slank, velutrustet og hyggelig.

    Vi er gift på hver vår kant, og altså elskere. Vi søker derfor etter noen som har treffsted.

    Hun vil gjerne ha noen som liker å slikke henne ren etter at vi har hatt sex. En cuckold som tenner på dette, evt. en hotwife som tenner på dette.

    Ellers liker vi partnerbytte og hun liker jentesex. Han er hetero.

    Kun seriøse henvendelser.

Bosted

  • Bosted
    Oslo

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

hyggepar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Et meget deilig kveldstreff med dette deilige paret :-)

    En særdeles herlig avsluttning også ;-)

    Ser dere gjerne igjen når det måtte passe..

  2. Kan opplyse at vi fikk mange svar. Tips: Har man ikke treffsted så bør man ikke svare, når vi spesifikt ber om dette. Et slikt svar vil med en gang bli sortert vekk som støy. Det er ikke for å være slem, men av rent praktiske hensyn. Antar mange par her får mye respons, og alle de må nok konsentrere seg om det som virker seriøst og som passer dem, og ikke bruke tiden på det som virker tullete eller som ikke passer det de søker her inne. Sånn er det ihvertfall for oss. Men vi fikk også mange hyggelige og seriøse svar. Noen kom det dessverre ting i veien for, andre passet tidspunktet dårlig for. Vi valgte oss en som hørte hyggelig ut, men som dessverre trakk seg dagen før. Greit nok, når man gir beskjed. Vi klarte å velge en ny kandidat, men han fikk samvittighetskvaler overfor kona si en time før vi skulle treffes. Så dette ble det altså ingenting av, selv om vi var veldig klare. Vi kommer vel sannsynligvis ikke til å annonsere neste gang, men heller prøve å bygge opp kontakt over tid. Vanskelig å skille seriøse fra useriøse ellers, tror vi. Dessuten blir det for mange svar, så gode kandidater risikerer å drukne i støyen, dessverre. Det er vi helt sikker på at det gjorde denne gangen.
  3. Ja, synd med avstand og tider. Men fint dere deler samme fantasier. Regnet med det kunne være noen her som tenner på det, så derfor vi la inn annonse... Men hadde vært fint om det var noen i Oslo.
  4. Hei! Les min profil og ta kontakt om dere ønsker det. Klem!

  5. Hun i paret her har bestilt creampie av han i paret, og drømmer om å bli rengjordt etterpå. Vi søker derfor bifil kvinne, mann eller par med møtested i Oslo for treff. Vi ønsker treff onsdag 18/9 i første omgang. Eventuelt senere treff kan også diskuteres, men det vil ikke være så veldig ofte vi kan avtale denne type treff. Beskrivelse av oss er på profilen. Ønsker helst relevante henvendelser, som viser litt seriøsitet til tross for at dette er ganske direkte når det gjelder seksualiteten. Bilder kan utveksles på epost, hvis gjensidig interesse vises her. Hilsen oss. PS: Er altså ikke bull vi søker.
×
×
  • Opprett ny...