Gå til innhold

Trondheimsmann

Medlem
  • Innholdsteller

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om meg

  • Om meg
    Jeg er en ugift, nakke /ryggskadd man i fra Trondheim 1,84 høy 86kg med mørkt blondt hår som kan tenke seg å treffe mitt eget kosepar.

    Jeg er så ryggskadd at jeg ikke kan ha penetrerende sex med en kvinne, men ikke så ryggskadd at jeg sitter i rullestol. Liker og fingre sleike jenter /kvinner frem til de deiligste orgasmer.

    Når det gjelder par liker jeg å ligge under og sleike mens hun står på kne i sengen og blir pult bakfra av han.

    Jeg er ydmyk, lett og omgås og til å stole på.

    JEG HÅPER AT DERE FINNER PROFILEN SÅ INTERESSANT OG SPENNENDE AT DERE VIL TREFFE MEG!

    TA KONTAKT DA VEL!

Bosted

  • Bosted
    Trondheim

Landsdel

  • Landsdel
    Midt-Norge

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

1704 profilvisninger

Trondheimsmann's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg liker deres profil. Ta kontakt om dere ønsker det.

  2. Hei sann, du har en flott profil !

  3. Trondheimsmann

    Caption

    Ser helt herlig ut....
  4. Trondheimsmann

    Bildetekst

    Skulle gjerne slikket....
  5. Kjempeherlig profilbilde i deres profil. Se min profil og ta kontakt om dere ønsker det. Klem!

  6. Flotte bilder av fruen. Les min profil og ta kontakt om dere ønsker det!

  7. Fint profilbilde av henne i Deres profil. Les min kontaktannonse og ta kontakt om Dere ønsker det!:rolleyes:

  8. Ryggskadd trondheimsmann 53 år, søker kontakt med et par som trenger en man som kan ligge under og slikke mens hun står på kne i sengen og får kuken bakfra. Slikker klitoris, kuksidene og ballene som henger tungt ned. Med jevne mellomrom kan han trekke ut kuken og slippe den ned i min munn slik at jeg kan suge på den og slikke den rein for deres kjønnssafter. Når orgasmen kommer kan han enten velge å sprute inn i hennes fitte eller trekke ut kuken, slippe den ned i min munn og sprute der slik at jeg bare må svelge unna. Om han velger å sprute i hennes fitte kan hun sette seg opp over min munn, mens jeg slikker henne helt ren. Kan også ligge foran henne og slikke klitoris, kuksider og baller når han ligger på ryggen i sengen med henne sittende over kuken i samme retning. RENSLIGHET, SYKDOMSFRIHET OG DISKRESJON ER EN SELVFØLGE.
  9. Ryggskadd trondheimsmann 53 år, søker kontakt med et par som trenger en man som kan ligge under og slikke mens hun står på kne i sengen og får kuken bakfra. Slikker klitoris, kuksidene og ballene som henger tungt ned. Med jevne mellomrom kan han trekke ut kuken og slippe den ned i min munn slik at jeg kan suge på den og slikke den rein for deres kjønnssafter. Når orgasmen kommer kan han enten velge å sprute inn i hennes fitte eller trekke ut kuken, slippe den ned i min munn og sprute der slik at jeg bare må svelge unna. Om han velger å sprute i hennes fitte kan hun sette seg opp over min munn, mens jeg slikker henne helt ren. Kan også ligge foran henne og slikke klitoris, kuksider og baller når han ligger på ryggen i sengen med henne sittende over kuken i samme retning. RENSLIGHET, SYKDOMSFRIHET OG DISKRESJON ER EN SELVFØLGE.
  10. Ryggskadd trondheimsmann 53 år, søker kontakt med et par som trenger en man som kan ligge under og slikke mens hun står på kne i sengen og får kuken bakfra. Slikker klitoris, kuksidene og ballene som henger tungt ned. Med jevne mellomrom kan han trekke ut kuken og slippe den ned i min munn slik at jeg kan suge på den og slikke den rein for deres kjønnssafter. Når orgasmen kommer kan han enten velge å sprute inn i hennes fitte eller trekke ut kuken, slippe den ned i min munn og sprute der slik at jeg bare må svelge unna. Om han velger å sprute i hennes fitte kan hun sette seg opp over min munn, mens jeg slikker henne helt ren. Kan også ligge foran henne og slikke klitoris, kuksider og baller når han ligger på ryggen i sengen med henne sittende over kuken i samme retning. RENSLIGHET, SYKDOMSFRIHET OG DISKRESJON ER EN SELVFØLGE.
  11. Herlig profibilde. Les min profil og ta kontakt om dere ønsker det. Klem!:p

×
×
  • Opprett ny...