Gå til innhold

Trondheimsmann

Medlem
  • Innholdsteller

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Trondheimsmann

  1. Jeg liker deres profil. Ta kontakt om dere ønsker det.

  2. Trondheimsmann

    Caption

    Ser helt herlig ut....
  3. Trondheimsmann

    Bildetekst

    Skulle gjerne slikket....
  4. Kjempeherlig profilbilde i deres profil. Se min profil og ta kontakt om dere ønsker det. Klem!

  5. Flotte bilder av fruen. Les min profil og ta kontakt om dere ønsker det!

  6. Fint profilbilde av henne i Deres profil. Les min kontaktannonse og ta kontakt om Dere ønsker det!:rolleyes:

  7. Ryggskadd trondheimsmann 53 år, søker kontakt med et par som trenger en man som kan ligge under og slikke mens hun står på kne i sengen og får kuken bakfra. Slikker klitoris, kuksidene og ballene som henger tungt ned. Med jevne mellomrom kan han trekke ut kuken og slippe den ned i min munn slik at jeg kan suge på den og slikke den rein for deres kjønnssafter. Når orgasmen kommer kan han enten velge å sprute inn i hennes fitte eller trekke ut kuken, slippe den ned i min munn og sprute der slik at jeg bare må svelge unna. Om han velger å sprute i hennes fitte kan hun sette seg opp over min munn, mens jeg slikker henne helt ren. Kan også ligge foran henne og slikke klitoris, kuksider og baller når han ligger på ryggen i sengen med henne sittende over kuken i samme retning. RENSLIGHET, SYKDOMSFRIHET OG DISKRESJON ER EN SELVFØLGE.
  8. Ryggskadd trondheimsmann 53 år, søker kontakt med et par som trenger en man som kan ligge under og slikke mens hun står på kne i sengen og får kuken bakfra. Slikker klitoris, kuksidene og ballene som henger tungt ned. Med jevne mellomrom kan han trekke ut kuken og slippe den ned i min munn slik at jeg kan suge på den og slikke den rein for deres kjønnssafter. Når orgasmen kommer kan han enten velge å sprute inn i hennes fitte eller trekke ut kuken, slippe den ned i min munn og sprute der slik at jeg bare må svelge unna. Om han velger å sprute i hennes fitte kan hun sette seg opp over min munn, mens jeg slikker henne helt ren. Kan også ligge foran henne og slikke klitoris, kuksider og baller når han ligger på ryggen i sengen med henne sittende over kuken i samme retning. RENSLIGHET, SYKDOMSFRIHET OG DISKRESJON ER EN SELVFØLGE.
  9. Ryggskadd trondheimsmann 53 år, søker kontakt med et par som trenger en man som kan ligge under og slikke mens hun står på kne i sengen og får kuken bakfra. Slikker klitoris, kuksidene og ballene som henger tungt ned. Med jevne mellomrom kan han trekke ut kuken og slippe den ned i min munn slik at jeg kan suge på den og slikke den rein for deres kjønnssafter. Når orgasmen kommer kan han enten velge å sprute inn i hennes fitte eller trekke ut kuken, slippe den ned i min munn og sprute der slik at jeg bare må svelge unna. Om han velger å sprute i hennes fitte kan hun sette seg opp over min munn, mens jeg slikker henne helt ren. Kan også ligge foran henne og slikke klitoris, kuksider og baller når han ligger på ryggen i sengen med henne sittende over kuken i samme retning. RENSLIGHET, SYKDOMSFRIHET OG DISKRESJON ER EN SELVFØLGE.
  10. Herlig profibilde. Les min profil og ta kontakt om dere ønsker det. Klem!:p

  11. Flere trøndere her? Les min profil og kontaktannonse og ta kontakt om dere ønsker det.:p Klem!

  12. Fine bilder i deres profil. Klem!:rolleyes:

  13. Ryggskadd trondheimsmann 52 år, søker kontakt med et par som trenger en man som kan ligge under og slikke mens hun står på kne i sengen og får kuken bakfra. Slikker klitoris, kuksidene og ballene som henger tungt ned. Med jevne mellomrom kan han trekke ut kuken og slippe den ned i min munn slik at jeg kan suge på den og slikke den rein for deres kjønnssafter. Når orgasmen kommer kan han enten velge å sprute inn i hennes fitte eller trekke ut kuken, slippe den ned i min munn og sprute der slik at jeg bare må svelge unna. Kan også ligge foran henne og slikke klitoris, kuksider og baller når han ligger på ryggen i sengen med henne sittende over kuken i samme retning. RENSLIGHET, SYKDOMSFRIHET OG DISKRESJON ER EN SELVFØLGE.
  14. Savner alle de fine bildene dere hadde liggende i profilen. Klem!:)

  15. Så mange herlige bilder dere har lagt ut av henne:p

  16. Herlig profilbilde. Les min profil og kontaktannonse og ta kontakt om dere ønsker det.:p

  17. Sikkert herlig med gangbang. Klem:p

  18. Herlig profilbilde av henne. Les min kontaktannonse å ta kontakt om dere ønsker det.....

  19. Ryggskadd trondheimsmann 51 år, søker kontakt med et par som trenger en man som kan ligge under og slikke mens hun står på kne i sengen og får kuken bakfra. Slikker klitoris, kuksidene og ballene som henger tungt ned. Med jevne mellomrom kan han trekke ut kuken og slippe den ned i min munn slik at jeg kan suge på den og slikke den rein for deres kjønnssafter. Når orgasmen kommer kan han enten velge å sprute inn i hennes fitte eller trekke ut kuken, slippe den ned i min munn og sprute der slik at jeg bare må svelge unna. Kan også ligge foran henne og slikke klitoris, kuksider og baller når han ligger på ryggen i sengen med henne sittende over kuken i samme retning. RENSLIGHET, SYKDOMSFRIHET OG DISKRESJON ER EN SELVFØLGE.
  20. Ryggskadd trondheimsmann 51 år, søker kontakt med et par som trenger en man som kan ligge under og slikke mens hun står på kne i sengen og får kuken bakfra. Slikker klitoris, kuksidene og ballene som henger tungt ned. Med jevne mellomrom kan han trekke ut kuken og slippe den ned i min munn slik at jeg kan suge på den og slikke den rein for deres kjønnssafter. Når orgasmen kommer kan han enten velge å sprute inn i hennes fitte eller trekke ut kuken, slippe den ned i min munn og sprute der slik at jeg bare må svelge unna. Kan også ligge foran henne og slikke klitoris, kuksider og baller når han ligger på ryggen i sengen med henne sittende over kuken i samme retning. RENSLIGHET, SYKDOMSFRIHET OG DISKRESJON ER EN SELVFØLGE.
×
×
  • Opprett ny...