Gå til innhold

gbparstavanger

Medlem
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Vi er et par i 40-50 årene fra Stavanger. Hun er 177 cm høy normal vekt og er godt trent. Normalt store bryster og er alltid glattbarbert nedentil. Vi har erfaring med swingers/partnerbytte, ekstra menn til henne og flere private gangbang. Har nå en periode ikke vært så aktive med andre, dette for å finne ut hva vi begge ønsker. Hun er spontan og synes planlagte settinger er turnforening og slike settinger blir kunstig. Vi begge er enige om at det vi ønsker å finne er en fast bull til henne. Han i forholdet ønsker ikke å være tilstede på treffene. Han tenner veldig på at kona skal komme hjem nypult! Det hun ønsker seg er en bull som er i alderen 30-50 år og høyere enn 180 cm. Du må være godt trent og ha en stor og tykk kuk som du kan bruke. Det er også veldig viktig at det er god kjemi da hun ikke søker engangstreff. Renslighet og sykomsfrihet er en selfølge. Med en fast partner ønsker hun sex uten bruk av kondom. Da under forutsetning når man blir trygge på hverandre.

Bosted

  • Bosted
    Stavanger

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Felles profil/par

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Hotwife med partner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

gbparstavanger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Well Followed Rare

Recent Badges

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, Vi skal til Kr.sand lørdag 6 oktober? Finnes det en maskulin bull som vil treffe en HW. Du er over 180 cm må ha stor/ tykk og hard kuk. Han skal kun se på.send oss en melding.
  2. Spennende profil. Hører gjerne mer fra dere.

  3. Vi er et par fra Stavanger som har vært i sammen/gift i over 10 år. Vi har et godt forhold til hverandre på alle måter Vi har forsøkt mye spennende som partnerbytte og gb treff i tillegg til at vi selv har et variert å spennende sexliv. Når det gleder våre erfaringer med gb treff har ikke de svart til de forventningene som vi selv hadde. Det er det nok sikkert mange grunner til, det viktigste er nok at vi har "laget" treffene våre selv. Desverre har det vært mange menn som ikke møtte opp til treffene våre, det er det sikkert også mange grunner til. Men det å ikke gi beskjed at kan ikke kommer eller kanskje ikke hadde tenkte å komme gjorde at vi og da spesielt henne ble skuffet. Å lage private gb treff er mye arbeid i alle fall når man ønsket å ha med 5- 10 menn slik vi ønsket. Vi kan godt forstå at det må være en skremmende å møte opp på et hotell med et fremmede par og andre menn. Treffer man noen som man ikke budre ha truffet feks? Alt dette gikk heldigvis bra og vi tror ikke at de som har vært med på våre treff har opplevd noe negativt. Vi har gitt opp denne settingen selv, kommer dette til å skje igjen vil det nok bli på en swingers klubb som har gb som tema enkelte kvelder. Så vi har pratet mye om hvordan veien videre skal være for oss når det gjelder å ha sex men andre. Vi begge tenner på at hun blir tilfredsstilt av en mann med stor M, her inne kaller vi vel det for en bull. Så om det blir en eller flere buller vi kommer til å ha kontakt med vil tiden vise. Vi budre nok ha forandret profil navnet vårt, men det får bare være som det er. Det er i alle fall ingen tvil om at hun er en Hotwife!
  4. Sikkert herlig med gangbang. Klem:p

  5. Hei, vi er et par fra Stavanger. Vi har endel erfaring fra gangbangtreff som vi har laget selv. Nå ønsker vi å treffe en bull til treff med henne. Om treff blir med begge tilstede eller kun med henne får vi prøve oss frem til etterhvert. Hun er i slutten av 40årene, mørkt hår, kraftig men er trent. Hun har store pupper med store brystvorter, glattbarbert og våt. Hun liker å bli slikket og knullet hardt. Du har normal til kraftig kropp gjerne trent. Det er viktig at du har en stor, tykk og hard kuk da hun elsker dette. Lurer du på noe er det bare å spørre, vi forsøker å svare alle så raskt vi kan. På grunn av jobb og unger blir nok treff på helg mest aktuelt for oss. Vi ønsker nok å treffe deg på en kafé ol først til en prat, det er viktig at vi finner kjemien i sammen. I utganspunktet ønsker vi ikke engangstreff. Klem fra oss i Stavanger.
  6. Hei . En hilsen fra Haugesund :)

  7. Kjekt og se at dere fikk et god gangbang til i Stavanger. Håper dere kan skrive litt mer om hvordan det var?;)

     

    Mvh Prodno

  8. Hei

    Foregår det hele i Stavanger?

  9. Det får de som blir innvitert beskjed om privat. Dette blir et lukket party for innviterte. Kommer ikke til å gå ut med Hotel eller klokkeslett!
  10. Velkommen i gruppen vår. Lykke til med eventet.

  11. Kan du ikke hoppe på et tog eller ta fly til Stavanger?
  12. Det var dumt! Vi kommer nok til å gjøre dette igjen!
  13. Kan du ikke ta en tur til Stavanger. 40 min med fly!
  14. Vi skal ha treff på hotell lørdag 4 august på kvelden i Stavanger
×
×
  • Opprett ny...