Gå til innhold

Arctic

Medlem
  • Innholdsteller

    90
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Om meg

  • Om meg
    Hei.

    Maskulin og erfaren Bull her.
    Er en meget seriøs og diskre mann som her inne søker en kåt Hotwife som jeg kan både bruke og skjemme bort etter alle kunstens regler. Bruker og gir henne mer en gjerne mange herlige våte deilige opplevelser både alene i tomsomhet bare hun og jeg og men hennes cuckold nyter eller "lider" seg gjenom synet "live", via CAM eller via frekke meldinger:-)

    Et par der hun er underdannig/sub og han hennes mester er også av stor interesse. Har erfaring og nyter å være med og gi henne noen heftige deilige opplevelser med to (eller flere) dominante menn som vet hva de vil og ønsker ;-)

    Har erfaring fra lignende forhold tidligere og vet å behandle kvinnen slik hun fortjener og ønsker.
    Er både gentlemann og "krevende".. alt etter situasjon og setting, liker å bruke mye tid på henne og kn være med på alt fra lange varme deilige kvelder til råe heftige rett på sak treff der man bare må få den etterlengtende utløsningen fort og heftig.

    Bor i Trondheim men reiser meget ofte til Oslo (ukentlig) og bor da på et penere hotell i sentrum og gjerne med en suite dersom man trenger litt ..."plass" rundt seg ;-)
    Tar gjerne imot besøk på rommet eller inviterer en kvinne ut på en erotisk aften på byen (der han gjerne oppdateres vie mld utover kvelden) og som kan avsluttes alene med henne alene på mitt rom..alternativt kan han om han vet å følge mine og hennes krav og regler få lov til å sitte i et hjørne å se på ;-)

    Ta gjerne kontakt, svarer selvsagt på alle spørsmål dere måtte ha.

    Hilsen en skikkelig Mann

    PS.. velutstyrt ;-) og flink med tunge, fingre og.. ;-)

Bosted

  • Bosted
    Trondheim/Oslo

Bekreftet profil

  • Bekreftet profil av Admin
    Bekreftet Bull

Landsdel

  • Landsdel
    Midt-Norge

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Arctic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Arctic

    20150929 121433

    Vakkert i Valldal ;-)
  2. Har hatt et par hyggelige (avtalte) møter oppe I Sky baren på Radison Blu oppe ved Slottsparken. Ok å sitte der med god utsikt over byen men litt "åpent".. på den andre side kan det og være litt pirrende ;-)
  3. Arctic

    1

    Lekkert :-) :-)
  4. Arctic

    2015 04 23 20.05.16

    Rett og slett vakkert :-)
  5. Arctic

    Tøsa på kne.

    Nydelig bakende ;-)
  6. Ønsker alle kjente og ukjente her inne et meget godt kommende år :-) La kåtheten strømme og gleden flyte ;-) Takk til de man har snakket med og møtt her inne for året som har gått. Det er hygelig å registrere at det er mange seriøse og trivelige mennesker over det ganske land som deler felles ønsker, fantasier og ... ;-) Håper 2016 blir like.... givende ;-) Mvh T
  7. Hehe Manandwife, tanken har slått meg ja, vært gøy å møtt opp og.... tatt en prat med han... ;-)
  8. *flirer* Han har forsøkt å "selge" inn en HW (som han "kjenner") til meg også flere ganger. like morsomt hver gang. Vi skal liksom møtes et avtalt sted så skal han få penger for å fortelle hvor hun bor osv.. Hysterisk bra opplegg ;-)
  9. Velkommen til dere her inne:-) Håper dere får masse deilig inspirasjon og kanskje mer til her ;-)

  10. -Når hun sender deg bilde av at hun senker seg ned over kuken min... ;-)
  11. Arctic

    ...avslappet...

    avslappet og deilig .....
  12. Enig Fruen, var ingen stor "høydare" synes jeg, mulig de bør gjøre litt "nytt" med programmet..og jeg kan ikke for det men synes de ikke lykkes helt med å skape entusiasme fra scenen..
  13. Hei. Åpning av Sexhibition messa på Rockefeller I kveld... hmm.. Noen som skal?.. Kanskje man kunne arrangert det slik at man møttes på en eller annen spennende mate, diskre signal/tegn etc? Har gjort det før og kan anbefales, var direkte morsomt og ikke minst ....trivelig ;-) Mvh T
×
×
  • Opprett ny...