Gå til innhold

franco

Medlem
  • Innholdsteller

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av franco

  1. Hei Jeg synes dette er en bra side og det er fint å ha en side/forum som handler om cuckolding. Men aktivitetsnivået er så som så. Det er sikkert mange grunner til dette men jeg kom til å tenke på en ting i dag. Og det er at det er veldig mange underforum her. Hadde det vært bedre å hatt færre, slik at det hadde vært mer aktivitet i færre underforum. Feks ha "generell prat", "kontaktannonser" og "bekreftede par/betalende medlemmer". Da hadde folk delt tanker, spørsmål, bilder, filmer i "generell prat" forumet. Jeg tror faktisk dette kunne bidratt til mer aktivitet. Nå er ikke jeg betalende medlem pr i dag, men hvis aktivitetsnivået hadde tatt seg opp hadde jeg seriøst vurdert det.
  2. fikk samme melding jeg også

  3. franco

    Høst

    Rolig sommer. Nå som hverdagslivet og høsten kommer så planlegger jeg å fortelle samboer om fantasiene mine. Håper hun blir tent.
  4. Bra tråd. Spent på å høre fra chappy_d
  5. Spennende. Sliter med det samme som det du beskriver i første innlegg. Håper andre har tips også.
  6. Likte den siste filmen der
  7. post gjerne noen linker til slike filmer lillin
  8. En litt kort snutt men synes den er meget bra. http://www.xhamster.com/movies/1652577/wife_trys_friends_cock.html Enda en deilig film http://xhamster.com/movies/1616636/sharing_wife_with_black_bull_husband_films_cuckold.html
  9. Hadde det bare vært en enkel sak å introdusere dette. Det er nok mange som er her, inkl meg, som synes det er vanskelig å ta dette opp med partner. Jeg håper jeg på sikt skal få presentert for henne hva det er jeg tenner på og at vi sammen kan prøve ut disse tingene.
  10. Denne likte jeg. http://xhamster.com/movies/1093866/open_minded_husband_find_first_bbc_for_his_wife.html
  11. Følger spent med i denne tråden, da jeg er i ganske lik situasjon.
  12. Jeg tror ikke man skal henge seg så mye opp i "-fil", altså bifil, homofil. Hva som tenner en person er helt individuelt og man trenger ikke være redd for å være det ene eller andre. Man bør prøve å nyte sin seksualitet og ha det gøy med den. Hvis du gjør det du (og din kone) liker så spiller det vel ingen rolle, eller?
  13. franco

    Hei! Ny her

    Hei Relativt ung mann, ny her. Har den senere tid blitt interressert i cuckold fenomenet. Har ikke fått praktisert, enda, men drømmer om det. Foreløpig så tenner jeg på å se min kjære bli knullet av en fremmed, eller at hun suger en fremmed. Alt med meg tilstede og kanskje som en slags deltaker. Ikke helt sikker på om "total ydmykelse/underkastelse" er min greie enda, men tenner altså på fantasien om å se henne ta for seg av en annen kuk. Så da er jeg vel ikke helt på feil forum. Men så er det dette med å introdusere dette tema og ikke minst sette det ut i livet. Dette antar jeg spennende, man vet jo aldri hvordan man reagerere eller hvordan det går. Håper å få noen tips, innspill, lære noe osv av dere andre her inne.
  14. Her kommer noen filmer som jeg liker. http://www.xhamster.com/movies/1462280/cute_cuckold.html Fin film http://xhamster.com/movies/1158686/cuckold_encounter.html liker denne. føler den har noe ekte over seg. http://www.xhamster.com/movies/1421513/cuckold_clean_pussy_cream_of_bbc.html dette er en av mine favoritter. Spesielt slutten, hvor han slikker henne ren mens hun suger bull`s kuk
×
×
  • Opprett ny...