Gå til innhold

franco

Medlem
  • Innholdsteller

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Cuck/hanrei med partner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

franco's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei Jeg synes dette er en bra side og det er fint å ha en side/forum som handler om cuckolding. Men aktivitetsnivået er så som så. Det er sikkert mange grunner til dette men jeg kom til å tenke på en ting i dag. Og det er at det er veldig mange underforum her. Hadde det vært bedre å hatt færre, slik at det hadde vært mer aktivitet i færre underforum. Feks ha "generell prat", "kontaktannonser" og "bekreftede par/betalende medlemmer". Da hadde folk delt tanker, spørsmål, bilder, filmer i "generell prat" forumet. Jeg tror faktisk dette kunne bidratt til mer aktivitet. Nå er ikke jeg betalende medlem pr i dag, men hvis aktivitetsnivået hadde tatt seg opp hadde jeg seriøst vurdert det.
  2. fikk samme melding jeg også

  3. franco

    Høst

    Rolig sommer. Nå som hverdagslivet og høsten kommer så planlegger jeg å fortelle samboer om fantasiene mine. Håper hun blir tent.
  4. Bra tråd. Spent på å høre fra chappy_d
  5. Spennende. Sliter med det samme som det du beskriver i første innlegg. Håper andre har tips også.
  6. Likte den siste filmen der
  7. post gjerne noen linker til slike filmer lillin
  8. En litt kort snutt men synes den er meget bra. http://www.xhamster.com/movies/1652577/wife_trys_friends_cock.html Enda en deilig film http://xhamster.com/movies/1616636/sharing_wife_with_black_bull_husband_films_cuckold.html
  9. Hadde det bare vært en enkel sak å introdusere dette. Det er nok mange som er her, inkl meg, som synes det er vanskelig å ta dette opp med partner. Jeg håper jeg på sikt skal få presentert for henne hva det er jeg tenner på og at vi sammen kan prøve ut disse tingene.
  10. Denne likte jeg. http://xhamster.com/movies/1093866/open_minded_husband_find_first_bbc_for_his_wife.html
×
×
  • Opprett ny...