Gå til innhold

Roger

Medlem
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    181 cm., mørk blond, nokså veltrent kropp, liker å se bra ut og kler meg helst i skjorte og dress. Er glad i det vakre og dannede, og elsker teasing hvor hun viser seg frem.

    Foretrekker kvinner med lange ben og tenner særlig på en pen runpe. Har en fetish for våte kyss og ikke minst å sprute på og i alle steder. (Om hun ønsker det inkludert hennes underdanige mann som blir "tvunget" til å ta i mot).

    Aldri forsøkt dette med cuckolding før, men har hatt noen trekanter med både ekstra mann og to kvinner. Er gift med flott dame som jeg elsker, men er i denne omgang mest interessert i å være dominant. Kan senere bli aktuelt å være den som blir "ydmyket". (Litt:-)

    Tja, det var vel nesten mer enn jeg ønsket å si om meg selv, men der står det!

Bosted

  • Bosted
    Stavanger

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Søker

  • Søker
    Nei

Roger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei franco, det er riktig som du skriver, men det er likefullt en underlig personlig utvikling:-) Hadde aldri forutsett en slik retning i seksuallivet, og finner det selvfølgelig spennende og tilfredsstillende, men ikke helt ukomplisert.
  2. Har tenkt litt på hvordan denne "fetishen" utvikler seg, først fra å bli overasket av hvor kåt man blir av å oppdage at ens kone har seg med en annen, til at man begynner å oppfordre til at konen skal flørte med andre og deretter faktisk knulle en annen mann. Og til sist at man faktisk er fascinert av tanken på en annen manns pikk. Før var dette en helt umulig tanke for meg. Nå er det ikke usannsynlig. Gjør konens seksuelle sidesprang en mann til bifil? Jeg tror det ligger noe i det - andre som har tanker om dette og kan mene noe om saken?
  3. Roger

    En til fra hotellgangen.

    Hvilken fordel med en slik bakdel!
  4. Spennende mennesker på et spennende nettsted - det er morsomt å se hva dette kan føre til! De beste ønsker for sommeren fra Stavanger - husk mye stil og smil, og vær frimodig kåte:-)
  5. Cuckold skal bindes på armer og ben og være ligge og sitteunderlag for elskerne. Cuckold skal bli spyttet i ansiktet av sin frue, både med og uten sin elskers sæd. Cuckold skal slikke sin frue god og våt i rumpa for at Bull glir lett inn i henne bak. Morsomme gjøremål dette her vel?
  6. Det virker forlokkende men for forpliktende:-) Kos dere!
×
×
  • Opprett ny...