Jump to content

En liten tur i skogen


trippman

Recommended Posts

jeg parkerte ved IRIS her i Stavanger, gikk innover grusstien rett frem, helt til jeg kom til krysset. Der tok jeg til høyre og gikk vel i 100 meter, før jeg kjente at jeg var så kåt som jeg sjelden har vært før. Jeg bestemte meg for å la det stå til, gikk inn til venstre på en liten sti, og fant et uforstyrret sted. JEg tok av meg buksa, pikken bulte i bokseren min, og jeg dro den ned, og den sto så hard som den aldri har gjort før.

 

 

Mens jeg stod der å koste meg, så hørte jeg en lyd, men jeg fortsatte videre, tenkte det bare var vinden. Etter noen minutter så hørte jeg "hva gjør du da, unge mann", jeg stivnet, og stotret " ehh.. ingenting"... " hmm.." hørte jeg bak meg, "snu deg".. Jeg snudde meg sakte rundt, pikken stod knallhard. Jeg var flau, så flau.

 

 

" se der, og det kaller du ingenting" hørte jeg. Jeg stammet, " ehh.. kanskje jeg gjorde noe, du kan ha rett i det, men.. ".. "ikke si mer", hørte jeg.. "kom heller bort til oss og se" Dama la seg på kne, kneppet opp buksa til mannen og tok lemmet hans i munnen., jeg trodde jeg var i lykkeland, og tok noen forsiktige skritt fremover...

 

 

Når jeg kom bort, så såg jeg at damen hadde blottet brystene sine, og det var noe av det mest opphissende jeg har sett noen gang. Hun tok tak i staken min, og runket meg...samtidig som hun sugde pikken til mannen " jeg kommer til å runke deg til du kommer.. forstått?!?", "ja.." sa jeg.. Det tok ikke lang tid, satsen min spruten utover de deilige brystene, og over deler av ansiktet på dama.. Hun nøt det virkelig..

"sånn," sa hun til slutt, "håper det var greit at vi blandet oss inn?".. " ja, selvsagt", sa jeg fortsatt anpunsten.

 

 

"fint", sa han, og så var de borte...

 

JEg stod igjen, skjønte ikke helt hva som hadde skjedd bare at det var en nydelig opplevelse..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Det hadde vært herlig å fått avtalt med noen et sånt opplegg på forhånd. Gjerne f.eks. på en strand der vi markerer med å henge et bånd e.l lignende på parasollen. Så kommer du og plaserer deg såpass nær at vi kan se når du begynner å kle av deg og tilfeldigvis får vi se kuken når du fomler med å få på badebuksa. Den er liten og stram og skjuler lite. Etter en liten stund kommer du bort og spør om vi kan smøre deg på ryggen. Ja, sier jeg. Du stiller deg med front mot fruen mens jeg smører. Hun kan tydelig se ereksjonen din mens du står der. Jeg kommenterer det, og spør om det er fruens pupper som forårsaket stivheten, og du svarer at det er det faktisk for de er jo fine å se på. Jeg spør om du ikke skal ha litt smøring på rumpa også og trekker buksa ned bak og smører. Så sier jeg at du kan jo flytte deg nærmere oss, kjedlig å sitte der alene. Og det gjør du. Nå når du har fått smøring på rumpa så må du vel sole deg litt der også, sier jeg. Da trekker du fort buksa av og legger deg på magen. Av og til skal du prøve å få tak i vannflaska, og da må di vri deg litt rundt slik at fruen får se mer. Jeg sier at du er godt utstyrt, det er vel mange damer som har fått glede av den... Og hva som hender videre, ja det håper jeg at jeg vil få anledning til å fortelle om her hvis noen av dere er interessert i et slikt opplegg i sommerferien.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...