Gå til innhold

trippman

Medlem
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    mann fra Stavanger som er klar for alt

Bosted

  • Bosted
    Stavanger

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

trippman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. trippman

    Div 054

    kjempenydelig
  2. jeg parkerte ved IRIS her i Stavanger, gikk innover grusstien rett frem, helt til jeg kom til krysset. Der tok jeg til høyre og gikk vel i 100 meter, før jeg kjente at jeg var så kåt som jeg sjelden har vært før. Jeg bestemte meg for å la det stå til, gikk inn til venstre på en liten sti, og fant et uforstyrret sted. JEg tok av meg buksa, pikken bulte i bokseren min, og jeg dro den ned, og den sto så hard som den aldri har gjort før. Mens jeg stod der å koste meg, så hørte jeg en lyd, men jeg fortsatte videre, tenkte det bare var vinden. Etter noen minutter så hørte jeg "hva gjør du da, unge mann", jeg stivnet, og stotret " ehh.. ingenting"... " hmm.." hørte jeg bak meg, "snu deg".. Jeg snudde meg sakte rundt, pikken stod knallhard. Jeg var flau, så flau. " se der, og det kaller du ingenting" hørte jeg. Jeg stammet, " ehh.. kanskje jeg gjorde noe, du kan ha rett i det, men.. ".. "ikke si mer", hørte jeg.. "kom heller bort til oss og se" Dama la seg på kne, kneppet opp buksa til mannen og tok lemmet hans i munnen., jeg trodde jeg var i lykkeland, og tok noen forsiktige skritt fremover... Når jeg kom bort, så såg jeg at damen hadde blottet brystene sine, og det var noe av det mest opphissende jeg har sett noen gang. Hun tok tak i staken min, og runket meg...samtidig som hun sugde pikken til mannen " jeg kommer til å runke deg til du kommer.. forstått?!?", "ja.." sa jeg.. Det tok ikke lang tid, satsen min spruten utover de deilige brystene, og over deler av ansiktet på dama.. Hun nøt det virkelig.. "sånn," sa hun til slutt, "håper det var greit at vi blandet oss inn?".. " ja, selvsagt", sa jeg fortsatt anpunsten. "fint", sa han, og så var de borte... JEg stod igjen, skjønte ikke helt hva som hadde skjedd bare at det var en nydelig opplevelse..
  3. trippman

    meg da

    fortsatt meg
  4. Jeg søker litt spenning i en ellers travel hverdag... Det meste er av interesse. Alt fra litt flørting, til treff med god og het sex. Gjerne med flere.

    Jeg har vært registrer her inne i en lang periode, men har først nå tatt steget, og blitt mer aktiv. Jeg synes mange av historiene her inne er midt i blinken, og mange av bildene er veldig pirrende:)

     

    Eller så har jeg en god jobb i oljebransjen.

    Jeg har også en sønn på 2 år, som jeg setter høyest på jord!:)

×
×
  • Opprett ny...