Gå til innhold

Rogalending

Medlem
  • Innholdsteller

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Rogalending

  1. Det blir vel en sørlandstur til sommeren.
  2. Har slett ikke noe imot å runke mens jeg ser på at fruen har deilig sex med en kåt mann som kan kunsten å tilfredsstille henne. For når vi er alene igjen så "erter" hun meg med at elskeren var bedre enn meg, slik at jeg blir såpass kåt at det blir et deilig knull av det. Så jeg håper jeg får avtalt noe med en ferie-elsker i sommer.
  3. Vi kjører forbi Sandefjord i sommer. Er du på hytta da? Kunne jo blitt gøy å ta en stopp der?
  4. Vi har ferie i ukene 26. 27. 28. Tenker oss en sørlandstur. har du ferie da? Hvilke planer har du? Hadde vært artig med litt feriekos sammen?

  5. Deilig fitte. Du lar vel henne få mye deilig kuk slik at hun holder seg i form?
  6. Ja, jeg skulle likt å fått laget et treffopplegg med deg. Nå skal vi til Maspalomas den 28. jan., og hva det blir av turer til sommeren er ikke bestemt ennå.

  7. Vi er der fra 28.1 og blir der to uker.
  8. Skulle likt å se kona mi kose seg med utstyret ditt, ja!

  9. Og nå skal vi altså reise til Maspalomas på nyåret. Håper at ovennevnte situasjon vil gjenta seg, og at det fører til noe mer også selvsagt.
  10. Så er ferieturen til Maspalomas på nyåret bestilt. Og kanskje det er noen her på forumet som skal en tur dit likevel i samme tidsrom og som kunne tenke seg å assistere meg litt i å gi min kone deilig tilfredsstillelse i ferien?
  11. Rogalending

    Fantasi

    Jeg har akkurat samme fantasien. Vi skal til syden i månedsskiftet jan.feb. Så jeg håper at hvis det er noen her som likevel også skal ned, tar kontakt slik at vi kan lage et treff-opplegg. Vi skal være der i to uker og tanken på at det utvikler seg slik at hun i disse to ukene får nyte og kose seg med kuken til en "tilfeldig" turist, tenner meg veldig.
  12. Jeg synes det er herlig å være på en strand sammen med kona der vi soler oss nakne, og det er kikkere som lurer litt i buskene eller rett og slett bare spaserer forbi oss og selv viser fram utstyret sitt. En gang sa jeg til kona at jeg bare rusler litt rindt og strekker på bena litt. Det jeg gjorde var å gå inn i buskene og der kontaktet jeg en av kikkerne. Jeg ba ham om å spasere forbi oss med en sololjeflaske i handa go si: unnskyld, men jeg ser etter noen som kan smøre meg litt på ryggen. Så skulle jeg si til ham: OK. Videre sa jeg at han måtte få ereksjon så kona mi kunne få se den stå rett ut. Vel som sagt så gjort. Jeg smurte ham bak på ryggen og nedover rumpeballene, og sørget for at fronten hans var mot kona slik at de kunne betrakte hverandre. Og han fikk skikkelig reisning, det må jeg si. En vellykket kikker-dag på stranden den sommeren.
  13. Min kone og jeg skal på en 2-ukers tur til syden i vinter, månedsskiftet jan.-feb. Hun blir alltid så skrekkelig på når vi er i syden, så jeg må nok ha litt hjelp til å tilfredsstille henne. Håper jeg får avtalt et av disse "tilfeldige treff" med en hyggelig hjelper som også likevel skal en tur til syden.
  14. Kona mi gleder seg til sydentur til vinteren. Håpet mitt er selvsagt å få arrangert det slik at vi treffer på en kåt mann som er flink til å kåte opp og forføre gifte damer og som bor på samme hotell eller et i nærheten...
  15. Det hadde vært kjempegøy hvis du hadde blitt "Stian" i forholdet til meg og min kone.
  16. Ja hvorfor ikke? Det er jo en måte å gjøre det på også.
  17. Aldeles nydelig.

  18. Rogalending

    bastu

    Flott verktøy! Kunne vært noe for kona mi hvis hun får lyst til å prøve det.
  19. Har du anledning til et treff med oss i uke 27?
  20. Vi er et sted på sørlandet i uke 27. Noen av dere som leser dette som er interessert?
  21. Vi kjører oppover Setesdalen 7. juli mot Hovden. Kan noen tilby overnatting i nærheten av Hovden Badeland, så kan vi gå på badelandet sammen?
  22. Nå skal vi snart på sommerferie og kona vil ha spa-ferie. Hun elsker spa. Nå håper jeg på at vi kan treffe på noen som kan sjarmere henne litt i ferien og bli vår ferie-venn og hennes ferie-elsker. Noen her som har erfaring med slike ferie-treff? Jeg tenker da på en som deltar hele eller mesteparten av ferien sammen med oss.
  23. Nå når kona ønsker seg en spa-ferie i sommer, så kretser mine fantasier rundt at vi skal få en ferie-venn som hun tenner skikkelig på. En som som kan kurtisere henne, vekke hennes tillitt slik at vi havner i seng sammen alle tre. Der får jeg en rask utløsning og mens jeg fomler og strever med å få kuken min stiv igjen, så gir ferie-vennen vår henne en deilig orgasme. I resten av ferien så spiller jeg etterhvert seksuelt 2.fiolin og kona får full tilfredsstillelse av vennen vår. Da vi reiser hjem igjen så får jeg stadige påminnelser om hvor fantastisk han var i senga, og nettopp dette kåter meg opp igjen slik at etter hjemkomsten fungerer jeg bedre enn før.
  24. Det hadde vært herlig å fått avtalt med noen et sånt opplegg på forhånd. Gjerne f.eks. på en strand der vi markerer med å henge et bånd e.l lignende på parasollen. Så kommer du og plaserer deg såpass nær at vi kan se når du begynner å kle av deg og tilfeldigvis får vi se kuken når du fomler med å få på badebuksa. Den er liten og stram og skjuler lite. Etter en liten stund kommer du bort og spør om vi kan smøre deg på ryggen. Ja, sier jeg. Du stiller deg med front mot fruen mens jeg smører. Hun kan tydelig se ereksjonen din mens du står der. Jeg kommenterer det, og spør om det er fruens pupper som forårsaket stivheten, og du svarer at det er det faktisk for de er jo fine å se på. Jeg spør om du ikke skal ha litt smøring på rumpa også og trekker buksa ned bak og smører. Så sier jeg at du kan jo flytte deg nærmere oss, kjedlig å sitte der alene. Og det gjør du. Nå når du har fått smøring på rumpa så må du vel sole deg litt der også, sier jeg. Da trekker du fort buksa av og legger deg på magen. Av og til skal du prøve å få tak i vannflaska, og da må di vri deg litt rundt slik at fruen får se mer. Jeg sier at du er godt utstyrt, det er vel mange damer som har fått glede av den... Og hva som hender videre, ja det håper jeg at jeg vil få anledning til å fortelle om her hvis noen av dere er interessert i et slikt opplegg i sommerferien.
×
×
  • Opprett ny...