Gå til innhold

Hvorfor betaling for medlemskap


Webmaster

Anbefalte innlegg

Hei!

Det har som ventet kommet forskjellige reaksjoner på at vi nå har innført Premium medlemskap for å få full tilgang til alle forumets funksjoner. Vi vet at det er rom for forbedring og jobber hele tiden for at forumet skal bli enda bedre, og er åpne for innspill og konstruktive tilbakemeldinger.

 

I forbindelse med omleggingen til betalingsside så ser vi at vi at enkelte ting kanskje kunne ha blitt gjort annerledes. Beklager så mye, men når man i ettertid sitter med fasiten i hånden, så er det alltids lett å se hva som kunne bli gjort bedre.

Tenkte derfor det kunne være greit med litt informasjon om hvorfor vi har gått over til betaling og hva dette betyr for dere brukere

 

1) Denne siden drives ikke av seg selv. Det koster både tid og penger å drifte cuckold.no.

2) Ikke-betalende medlemmer skal fremdeles ha tilgang til de fleste av forumets tjenester

3) Alle medlemmer, både betalende og ikke-betalende, skal ha full tilgang til egen profil og egne bilder (noe som vi dessverre har hatt noen tekniske innkjøringsproblemer med)

 

 

Per i dag er vi to personer som eier og drifter cuckold.no. Ved siden av studier og jobb bruker vi til sammen over 100 timer per måned av vår fritid på forumet. Og for kortere perioder ved for eksempel innføring av nye applikasjoner, tekniske endringer, endring av design, etc så går det gjerne over 100 timer per uke.

 

Det er ikke som enkelte tror at det kun har vært en engangsutgift å starte cuckold.no og at det nå ikke lenger koster noe å drive siden. Tvert imot så er det hele tiden faste månedlige utgifter og i tillegg kommer ekstra utgifter for alt av nye endringer, nye applikasjoner, ekstra programmering, osv

Cuckold.no har vært drevet helt gratis siden 2009. Bare alene i 2013 kostet det i rene utgifter ca en gjennomsnittelig norsk månedslønn å drifte forumet. Vi har ingen tung annonsør i ryggen og må dessverre derfor se oss nødt til å ta litt betalt for at siden fortsatt skal eksistere og videreutvikles. Om du føler at du har fått noe tilbake ved å være bruker her hadde vi satt pris på om du støtter oss med ditt Premium medlemskap.

 

Det neste som står på programmet av større endringer/forbedringer er at vi planlegger en mobil plattform (for IOS og Android). Tidspunktet for lanseringen av dette er avhengig av hva vi får inn av penger, men vi håper på en gang i løpet av våren 2014.

 

For å opprettholde nettverket på cuckold.no og fremdeles få nye brukere vil alle gratis medlemmer fremdeles ha gratis tilgang på det meste av forumet, men med noen få begrensninger. Dette går bla på at gratis medlemmer ikke får se andre brukere, ikke får se brukernavn i enkelte fora, eller får se full size bilder i bildealbumet.

 

Ønsker nå fokus på å se framover og hadde satt pris på om dere faktisk ser verdien i alt arbeidet som har blitt lagt ned i denne siden slik at vi fremdels kan utvikle oss og bli bedre. For å få dette til er vi avhengige av deg som bruker er med oss, enten du er gratis medlem eller betalende Premium bruker, og bidrar med innlegg og aktiviteter på forumet!

 

 

Mvh Nanox og Admin

Endret av Admin
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei t00l,

Vi har tidligere jobbet med å skaffe annonsører, men dette har tatt svært mye tid og har gitt dårlige resultater. Vi har ved et par anledninger fått tak i et par enkelt-annonsører for kortere perioder, men dette strekker dessverre ikke til.

 

Pr i dag tar driften av siden såpass mye med tid at vi ikke har anledning til å jobbe med å skaffe annonsører på toppen av alt det andre. Dersom du (eller noen andre her) vet om en konkret annonsør som vi ikke har vært i kontakt med allerede, er vi selvfølgelig veldig interessert i nærmere kontakt. Gi de gjerne våre kontaktopplysninger og be de sjekke ut siden her, eller gi oss deres kontaktopplysninger slik at vi kan ta nærmere kontakt.

 

Ønsker ikke å bruke denne tråden på å diskutere eventuelle annonsører. Vi er veldig åpne for innspill, men dette kan taes direkte med oss via privat melding.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva med en gammel traver? Har ikke tidligere brydd meg så hardt om bekreftelse av profil, siden jeg anser odsen for at jeg er mann, er mye større enn for at mange her faktisk er de damene og parene man utgir seg for:)

Men for all del, det er noen her som kan bekrefte det:)

 

Hei Phil mycock,

 

Bekreftelse av menn er i all hovedsak for å skille de som kun er her inne for å lese og bli inspirert fra de som vil ha treff med mennesker.

Vi dømmer ingen, men det er gjerne uaktuelt for en person som kun vil slå av en prat eller se på noen bilder, å bruke tid på å bekrefte sin profil.

 

Så du kan se på det sånn her: Hvis personen som eier profilen du ser på, har tatt seg bryet med å bekrefte sin profil, så er det større sjans for at denne personen ønsker treff.

 

Håper dette var et tilfredstillende svar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 10 måneder senere...

Jag vill inte starta en ny tråd då ämnet redan finns men jag en liten fundering kring "Cuckold Premium" och betalning.

 

Skulle önska att man kan köpa "Cuckold Premium" med SMS och mobil

 

10 dagar -> 10 NOK

20 dagar -> 20 NOK

30 dagar -> 30 NOK

40 dagar -> 40 NOK

50 dagar -> 50 NOK

 

Ett medlemskap över 50 dagar betalas med VISA/MASTERCARD om man kanske önskar sig:

 

150 NOK -> 180 dagar

250 SEK -> 365 dagar

 

För min egen del betalar jag gärna 250 NOK för ett år. Samtidigt vill man gärna betala för att siten ska leva vidare i sin anda och kunna utvecklas.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er veldig store kostnader knyttet til betaling via sms og mobil. Mobiloperatørene tar en veldig stor andel av beløpet for en slik tjeneste. Det er derfor det ikke er vanlig å betale tilsvarende tjenester via mobil som f.eks VG+, Dagbladet+, eller andre nettsider. De bruker betalingskort/kredittkort på samme måte som cuckold.no. Hvis man skal betale via mobil vil prisen bli nesten dobbel så dyr for å kunne sitte igjen med samme beløp i forhold til om man betaler via kredittkort.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.



×
×
  • Opprett ny...