Gå til innhold

naughtygirl86

Medlem
  • Innholdsteller

    109
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av naughtygirl86

  1. Treffene våre er for meg.. Meg i midten, meg i fokus.. ;-) Noe kontakt er umulig å unngå, men der går grensen vår også.
  2. Håper alt står bra til med denne stramme karen ;-)

  3. naughtygirl86

    Chat på ipad

    Takk for tipset :-)
  4. Ser at mange menn, både her og fra andre sider, gleder seg til Farris Bad og naken-spa onsdag der.. Kan kanskje være greit å minne om at det først og fremst er et spa-hotell, og ikke et swingers sted? :-) For all del sikkert mulig å opprette kontakt der som på andre hotell, men kan jo være greit å ha i bakhodet at de rundt deg ikke nødvendigvis er swingere som vil bli sett på på den måten.. ;-) Kos dere på spa!
  5. Fornuft og lyst er jo to forskjellige ting.. Jeg hadde nok hatt et kjedeligere svar hvis jeg skulle svart fornuftig ;-)
  6. Jeg liker det i meg.. Mister litt piffen hvis han skal dra seg ut og runke over meg..
  7. Bruker det av og til, når jeg er på jakt.... Men det passer jo ikke med lårhøye støvletter, så det blir når jeg kan bruke andre sko hvor det synes...
  8. Takk det samme, må sees snart... :-)

  9. Uskyldig mener du.....?

  10. Er vel litt på siden av temaet, men når vi er inne på "delt fjerdeplass".. Hvor sjarmerende tror egentlig "bullene" her at de er når de legger samme kommentar om fantastisk kropp til rubb og rake her inne? Det høyner hvertfall ikke sjansene for en date, det vitner heller om desperasjon og en tahvasomhelstmedpupper-holdning.. Bare et lite tips.. Vi damer liker jo å tro vi er enestående.. ;-)
  11. Playa del Ingles... Hvem er du da...? :-)
  12. Noen andre som tar juleferien her nede?
  13. God jul og godt nyttår - neste år blir spennende... ;-)

  14. Avatarbildet ditt... Mmmm

  15. Bare kos det, som alltid :-)

×
×
  • Opprett ny...