Gå til innhold

Phil Mycock

Medlem
  • Innholdsteller

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Om meg

  • Om meg
    Diskre og kjekk mann på 47.
    Ønsker å treffe par, hvor hun liker ekstra oppmerksomhet;)

Bosted

  • Bosted
    Tønsberg

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

2368 profilvisninger

Phil Mycock's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Mann på 47 ønsker kontakt med par eller dame. Mobil og fleksibel på tid. Har erfaring med par fra før, å respekterer deres grenser og ønsker:)
  2. Hei. Jeg kunne tenkt meg å gi en frue oljemassasje:) Jeg er ikke utdannet, men er ganske flink å kna ømme skuldre og slitne bein. Enten kommer jeg til dere, eller dere/hun kommer til et hotell. Hun kler av seg, å legger seg på magen. Valgfritt om hun vil dekke seg til under massasjen. Vestfold (Eller strekningen Skien-Drammen) Send svar på pm;)
  3. M37 er på besøk her denne uka. I den forbindelse ønsker jeg å treffe ei dame eller et hetropar. Flere scenario kan være spennende. Feks: dere møter meg der jeg har lastebilen parkert, hun blir med inni, og vi trekker gardinene delvis for. Akkurat nok til at han kan se hennes hode går opp og ned av fanget mitt, og senere se hennes bare rygg i det hun rir meg. Ellerhar dere andre forslag? jeg er åpen for det meste, men er hetro.
  4. Hva med en gammel traver? Har ikke tidligere brydd meg så hardt om bekreftelse av profil, siden jeg anser odsen for at jeg er mann, er mye større enn for at mange her faktisk er de damene og parene man utgir seg for:) Men for all del, det er noen her som kan bekrefte det:)
  5. Hei. M40 ønsker spennende bekjentskaper. Jeg har tilhold i Strømmen, men er mobil, og er spontan dersom jeg blir fristet. Jeg har egnet sted for å treffe damer og par. Sansynligvis et av de mest kinky stedene man kan tenke seg;) Jeg har noe erfaring med partreff. Både positive, og negative. Men det er de positive man husker, og jeg ser frem til å eventuelt møte det rette paret her. Kun damen i fokus, ingen fekting mellom mennene. En hotwife/slutwife alene står dog høyest på lista. Jeg er gentlemann, men bestemt og krevende. Jeg er middels++ utstyrt, og har ivrig tunge, som elsker å kjenne våt dame. Av yrke er jeg tømrer, og kan bruke hendene til så mang;) Jeg har vært medlem her i et par år, men er avventende til å gå inn som premium foreløbig, da jeg ikke er svært aktiv på forumet lengre. Om noe av dette virker interessant, nøl ikke med å ta kontakt. Ha en fin kveld, og ei kinky uke:)
  6. Hei godt folk. Jeg skal på reisearbeid til Lillehammer i uke 44 og i Sarpsborg i uke 45. Hadde vært veldig spennende å møtt en hotwife eller et hetropar på ett av stedene. Jeg er 39, kraftig bygd og har godt humør.Jeg er mobil dag og natt, og vil disponere leilighet på begge stedene. I helgen mellom de to ukene, vurderer jeg å stikke ned til Oslo, men er åpen for gode forslag. Er glad i god mat, og både røde og blanke drikker:) Har du/dere lyst å finne på noe spennende, så er det bare å skrive en pm.
  7. Jeg har også gode erfaringer herfra. Tror det er et flertall av seriøse her, og litt av årsaken er kanskje at dette forumet ikke er så godt synlig. Med det mener jeg at det er folk som oss, som har interesse for temaet som søker det opp, og at det ikke blir markedsført så mye som endel andre chat og datingsteder. Jeg er innom opptil flere ganger daglig, og liker meg godt her. Et par heftige treff har det også blitt;)
  8. Ønsker treff med hotwife på Røros i helgen. Bor på et av hotellene her oppe. Ta kontakt;)
  9. Mann på 40 ønsker å treffe dame eller hetro par i disse traktene neste to uker.
  10. mmm...deiligste musa i verden:)

  11. Hei. Jeg ønsker kontakt med dame eller hetropar søndag-torsdag denne uka. Har sted, og er mobil kveld og natt.
  12. Howdy. Noen damer eller par som skal dit nå førstkommende lørdag? Har hele helgen og neste uke i området Dokka-Fagernes-Geilo. Send meg en pm om du eller dere har lyst å finne på noe spennende.
  13. Diskre og erfaren bull. Er i Lofoten frem til onsdag. Reiser deretter til Bodø og Fauske. Ønsker å treffe ei hotwiffe, eller et hetro par. Send pm hvis du/dere ønsker å finne på noe spennende.
×
×
  • Opprett ny...