Gå til innhold

Spen0l

Medlem
  • Innholdsteller

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Spen0l

  1. Her var det cucken som hadde to kjærester.. Han så meg nøyt andre menn, samtidig som han nøyt meg og ei anna ei.. Snakk om å ville ha i pose og sekk..
  2. Ønsker deg en fin dag :)

  3. :) Ønsker deg en trivlig dag.
  4. Tusen takk for det.

    Alt bra med deg? :)

  5. Hey Hey :)

    Jo takk for det.

     

    Jøsses, finnes det mennesker på den kanten med slike interesser? ;)

  6. Slik liker jeg å forlate kjæresten også
  7. Ser ut som om du har funnet din plass
  8. Er så enig. Fortell i detalj hva kona gjorde da
  9. Tenkte å dele en historie med dere for noe som skjedde for noen måneder siden. Steller meg litt og forsvinner ut døren i 2030 tiden. Jeg skal møte Steffen, en flott mann på 37 år. (navnet stemmer ikke med virkeligheten). Planen er å drikke kaffe og se på skandale hotellet Les: Paradise Hotel. Jeg er nokså nervøs, skal jo tross alt møte han for første gang. Kun for å hilse på. Mens vi satt å så på skandale hotellet, lå Steffen å klødde seg på ballene. Barbert seg uten barberskum. Det var vanskelig å konsentrere seg ordentlig om å se på tv, var jo pikken hans jeg ville ha. Vi snakket litt om baller, og fikk kjenne litt på hans, helt glattbarbert. Etter tre kopper med kaffe var praten og skandale hotellet ferdig, var egentlig på vei ut døra, før han spør om jeg ikke kan ta å massere han litt på ryggen. Klart kan jeg det. Og han går inn på soverommet sitt, tar av seg klærne og ligger på magen foran meg. Tar å setter meg på den flotte rumpa hans, mens jeg masserer han med fuktighetskrem på ryggen. Etter vært som jeg masserer blir jeg enda våtere enn det jeg er. Fantaserer om at jeg tar han bakfra med strap-on mens jeg jokker meg frem og tilbake på rumpa hans. Etter vært så går hendene mine lengre og lengre ned. Gnir og masserer den deilige rumpa hans, ballene blir smeiget forsiktig over. Han løper opp rumpa, slik at ryggen står i svai. Masserer forsiktig rumpeballene nå, og lar litt spytt renne ned til rumpehullet, og så sklir det en finger inn i det trange rumpehullet hans. Mens fingeren min får lekt seg, finner tungen min ballene hans. Og slik fortsetter det. Tungen min streifer over rumpe hullet hans flere ganger. Jeg er så våt at jeg ikke vet helt hvor jeg skal gjøre av meg. Steffen legger seg på ryggen, jeg får suge pikken hans litt, før han tar over med hånden, og presser hode mitt ned til rumpa hans med beina. Den ene fingeren hans finner frem til rumpa mi, og koser seg med den, mens han runker og jeg slikker han i rumpa. Han gir tegn til at han må spurte og slepper meg opp fra rumpa, og jeg får servert hele satsen i munnen, svelger vær eneste dråpe. Vi sitter å snakker litt før jeg finner sakene mine og tusler ut døra med en mus som er så våt. I bilen tar jeg å ringer kjæresten min, å sier jeg er på vei hjem. Han er litt nysgjerrig på å høre hvordan Steffen er. Men sier jeg skal forklare når jeg kommer hjem. Når jeg kommer hjem gir jeg kjæresten min et tungekyss med spermsmak i munnen. Forteller litt kort om hva som skjedde, og før jeg viste ordet av det, lå jeg i senga med rumpa opp i været, og kjærestens deilige pikk i musa mi. Han tar meg skikkelig hardt mens han hører på hva jeg sier i detalj, det tar ikke lang tid før han spruter mye dypt inni meg. Han holder på litt til slik at jeg også får en orgasme. Kjæresten legger seg på rygg. Men jeg er fortsatt veldig kåt og våt, så jeg setter meg oppå han å rir både han og meg til en orgasme til.
  10. Heisann :)

    Så koselig du er innom her da :)

    Ønsker deg en trivelig kveld videre. :)

  11. Hei Hei Vi, Dykker80 og jeg, skriver jo en blogg som noen av dere sikkert har fått med dere. Den handler om bdsm, cuckold og litt andre ting. Typisk ikke a4 sexgreier. Jeg lurer på om det er noen her inne som har lyst å dele fantasiene og opplevelsene sine med fler på bloggen? Evnt andre ting som handler om temaet? Jeg har forresten lest masse fine historier her inne, dele noen av de? Eller kanskje du hadde noe på hjertet du vil dele? Trenger ikke nødvendigvis å være en historie. "Kriterier": - Må skrives på bokmål - Unntak finnes. F.eks et sitat. - Ord er makt - Bruk mer enn 100 ord, unntak finnes her også. - Ikke inneholde barneporno - dvs personer under 16 år. - Avsnitt - Dette kan jeg fikse om ønskelig. - Bilder - Dette kan jeg fikse også om ønskelig. - Gjerne alder. "Skrevet av mann på 37" Jeg tar meg retten til å endre på ord/avsnitt og rette på skrivefeil om jeg ser noen. Du bestemmer selv om du vil stå som anonym (jeg foretrekker anonym som "jente 23") eller stå frem med med navn, nick, nick på div sider, egen nettside. osv. Send meg en pm, overskrift på meldingen burde være "blogg" "Gjesteinnlegg" eller lignende. Håper å få lese en saftig historie.
  12. Kjære... Fine ankel smykker.
  13. Nå vet jeg hva jeg kommer til å gjøre til sommeren
  14. Hva medå vise henne akuratt dette innlegget her? Eller ta å nevn nettsiden, så hun kan gå inn å lese litt om det
  15. Er nok enig med alle de som har skrevet oppforbi. Men.. I et slikt forhold, er det tilitt og kommunikasjon som er kjempe viktig. Og som du skrev, så hadde dere bare snakket om det, og ikke avtalt noe om det(?) Syntes dette er noe som burde vært avtalt på forhånd, et klar signal.. Vi kan ta meg i et eksempel; Kjæresten min tenner på at jeg har slike sidesprang som du beskriver. Og han trenger ikke vite noe på forhånd hva jeg skal, jeg må kun skaffe bildebevis Er jeg langt vekke, får han gjerne bilde, etterfulgt av meldinger eller telefon. Er jeg i nærheten av han, får han fersk sperm ganske så fort etterpå. Poenget mitt er at vi har avtalt og snakket om dette på forhånd, at det kan plutselig dukke opp melding/telefon/bilder/sperm, og at dette er helt greit. At ikke ting kommer som et sjokk i den forstand, sånn jeg har forstått at det gjorde på deg? (Selvom vært bilde som jeg sender er som et sjokk for kjæresten )
  16. Jeg blir alltid slikket ren av min gubbe
  17. :D takk for det, tror jeg vil trives her ;)
×
×
  • Opprett ny...