Gå til innhold

trønderpar

Medlem
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Et hetero par fra Trondheim i slutten av 20-årene som er over gjennomsnittet frisinnet og interessert i sex :) Liker aktivitet, friluftsliv og begynner sånn smått å utforske denne spennende "legningen".

    Det er hans fantasi å dele henne med en annen mann. Hun er hotwife, og vi fantaserer om å finne henne en kjekk bull som kan gi henne nytelse mens han er tilstede. Han tenner absolutt IKKE på noen ydmykelse, men liker å se at hun blir tilfredsstilt og kåt.

    Han leker også med tanken på å la henne ha sex med en annen uten at han er tilstede, men dette er foreløpig bare en luftig tanke :)

    I utgangspunktet er vi her for å utforske feltet, få litt inspirasjon, høre noen historier og snakke løst med noen som har felles interesser. Vi har begge aktive jobber som krever diskresjon, og da er det befriende å kunne utforske litt "anonymt".

    Kanskje vi får testet fantasien i praksis hvis vi møter de rette?

Bosted

  • Bosted
    Trondheim

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

trønderpar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Trodde jeg svarte her, men visstnok ikke.. Kvelden var veldig spennende, men utvalget av gode mannfolk var dårlig på både festen og utestedet. Levde litt i håpet om at hun og venninna skulle finne på noe spennende, men det ble dessverre ikke noe mer enn litt klining.. Dette falt i smak, og hun skal helt klart få muligheten til å gjøre det samme igjen!
  2. Hun var ikke helt fornøyd med utvalget på vorspielet, men nå tikket det inn ei melding: "Det kom en til.. Han var ok.. Vi får se ;-) Men "venninna" og jeg flørter litt da ;-)" På spørsmålet om han var så heldig at han fikk to svarte hun : "Tiden vil vise ;-)" Blir spennende å se hva som skjer!
  3. Skal oppdatere dere underveis! Er MEGET spent akkurat nå, og kan nesten ikke vente til hun kommer seg ut på byen.. Må føles utrolig befriende å ha frie tøyler
  4. Hei! Som jeg skrev tidligere hadde samboeren min sex med en annen mann. Etter mange refleksjoner, har jeg kommet fram til at dette er sinnsykt opphissende! Nå skal hun ut på byen sammen med en venninne. Sendte henne nylig en melding om at hun kunne få lov, så lenge hun holdt meg oppdatert! "Hei sexy! Vet at dette virker litt merkelig, men jeg har tenkt mye gjennom det. Hvis du finner noe spennende i dag, så får du lov. Så lenge du ringer meg først, holder meg oppdatert og kanskje sender et bilde eller to.. Får du med venninna di så får du bonuspoeng.. Tenkte det kunne være kjekt å vite før du drar ut! Elsker deg over alt! Kos deg i kveld " Etter noen avklarende meldinger fram og tilbake fikk jeg dette til svar: "Du er crazy og jeg er ganske heldig Skal holde deg oppdatert! ;-)" Hun er ute i en annen by, og det blir spennende å se hva som skjer videre! Nå sitter jeg her hjemme med 200 i puls og er kjempespent på hva som skjer videre
  5. Var jo selvfølgelig veldig satt på spissen, den problemstillingen med å bryte eller nyte Etter å ha fordøyd det hele litt, så klarer jeg ikke å være sint for det som skjedde. Som mottoet til forumet er: Ikke bli sur - Bli cuckold! I såfall så tror jeg nok absolutt jeg har blitt cuckold Merker at en ny dør har åpnet seg, og dette kan nok bli svært så spennende i tiden framover! Men, for min del så må hun nok holde seg til det som avtales. Hvis det blir opprettholdt, så kan hun nesten få gjøre hva hun vil
  6. Hei! De siste to årene har jeg begynt å få øyenene mer og mer opp for temaet cuckold (hvis det er det det heter?). Det hele begynte da jeg og min nydelige samboer var ute på byen med flere kjente for nesten to år siden. Godt i slaget spurte jeg en av kompisene mine om han ville være med å dele samboeren min, noe han selvfølgelig svarte ja til. Jeg gikk deretter bort til min samboer og fortalte hva jeg hadde gjort, noe hun tok veldig bra Vi trakk oss deretter inn på hotellrommet, hvor vi hadde trekant for første gang. Jeg tente voldsomt på dette, og likte å kontrollere hva som skjedde i senga. Dette har også vært en stor fantasi som jeg har tenkt mye på i ettertid. Noen måneder seinere, møtte vi samme person på en fest. Etter mye spenning i luften, spurte vi om han ville bli med hjem. Igjen ble det trekant, men nå var det stort sett de to som fikk hygget seg, mens jeg deltok litt og kontrollerte en del Det var først en god del måneder etter dette at jeg kom over denne nettsiden med likesinnede. Fantasien har deretter blomstret, og vi opprettet oss en felles konto her for å få litt innblikk i hva dette dreier seg om. Fantasien har stort sett vært på det nivået at vi kunne tenkt oss å få tak i en bull som kunne tilfredsstilt henne mens jeg så på, men jeg har også vagt åpnet for at hun kan ha sex uten at jeg er tilstede. Tanken var da å avtale et møte, hvor hun dro alene. Under akten ville jeg få høre på telefon, evt få tilsendt bilder underveis. SÅ skjedde det som egentlig er temaet. Min samboer pendler for tiden, og befinner seg store deler av uken et annet sted enn hjemme. I natt våknet jeg opp til tre meldinger på telefonen min fra tidspunktet 0300-0330, som sa følgende: - Jeg kommer til å kysse en annen- - Jeg har sex nå snart - - Jeg vil ikke være utro, men jeg er så kåt!!" Jeg sov godt i natt, og svarte ikke på dette. Da jeg våknet fikk jeg en blandet følelse. For det første var jeg overrasket, men jeg var også litt spent på hva som egentlig hadde skjedd. En blanding av kåthet og skuffelse. Jeg ringte henne og stilte henne noen spørsmål, som hun svarte JA eller NEI på. Fant fort ut at hun fortsatt befant seg hos denne personen. "Har du kysset noen?" - JA. "Har du hatt sex?" - JA. "Var det bra" - JA. "Ville du gjort det igjen om du fikk lov" - JA. Vi hadde aldri avtalt at noe slikt skulle skje, og jeg burde oppleve dette som et voldsomt tillitsbrudd.. Slik det er nå, er jeg for tent til å kjenne på dette. Er det noen av dere som har noen innspill? Dette beveger seg inn mot en farlig grense mellom utroskap og cuckolding. Nå har jeg i ettertid fått vite ALLE detaljene, noe jeg selvfølgelig også tente voldsomt på.. Så, gjerne kom med innspill og kommentarer! Gikk hun for langt i dette tilfellet? Vil tilliten klare å bygges opp igjen? Jeg vet ikke.
×
×
  • Opprett ny...