Gå til innhold

Gråbein

Medlem
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    ..

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Gråbein's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei der :-) Er du som meg interessert i å finne ut om fantasiene dine fungerer i praksis, men synes det er utfordrende å finne noen aktuelle kandidater i vrimmelen av harry profiler med stygge eller ikke-eksisterende bilder her inne? Jeg er erfaren seksuelt, men ikke når det gjelder å dele på damene. Tenner så utrolig på tanken og har lyst til å finne ut om det funker i praksis. Å leve med et dypt seksuelt vesen, det er godt, det vet jeg fra før. Så det jeg føler, men ikke har fått testet ennå, er at når kvinnene får lov til å gjøre det de er disponert for, nemlig å elske pikk, inkludert fremmede pikker, og får gjøre det uten anklager om at de er uromantiske eller undergraver forholdet, så kan det oppstå en win-win-situasjon der alle blir gladere fordi alle blir kåtere. Typen blir kåtere av å se det seksuelle som vokser under overflaten hennes, og av konkurransen/sjalusien mot fremmedkuken, og han får nyte en kroppsleken kvinne i hverdagen som er i dyp kontakt med sin seksualitet. Kvinnen blir kåtere av å erfare at det ligger en seksuell virkelighet skjult bak buksene hos flere enn sin mann, og av å være så ettertraktet. Bullene/meg blir kåtere av å få lov til å knulle dama til noen andre; det er den samme opphissende følelsen av ren sex, og av å være inne på andres område, og av å se seksuelle muligheter bli virkelige. I tillegg så er det den avslappende følelsen av at det ikke ligger noen forventninger til noe mer der, utover det seksuelle, fordi hun er opptatt. Blir veldig sjelden forelsket, så det er viktig for meg. Kjenner du deg igjen i noe av dette og er interessert i det jeg kan tilby som bull, ta kontakt. Jeg krever tydelige bilder av dere før jeg er interessert i et møte. Dere får selvsagt gode bilder tilbake også. God kjemi er sjelden, så ikke bli sur dersom noe ikke stemmer. Du har fått en verdifull erfaring du kan ta med deg videre :-)
  2. Det er et ryddig utgangspunkt å avvise eventuelle følelser som kan ødelegge forholdet, og noe alle hotwifes/bulls burde gjøre. Samtidig er det vel en fare for at hjertet fungerer som sin egen sjef, at hjertet vil ha det det vil ha, og at det egentlig blåser en lang marsj i hva hjernen sier om hva som er tabu og ikke. Dette er kanskje et av de mange dilemmaene her i livet der man ikke kan få til noe perfekt. Hver løsning har sine svakheter. Velger man et tradisjonelt forhold blir det fort litt trygt og kjedelig, velger man et cuck/hw forhold blir det både mer spennende og mer risikabelt. Kanskje et cuck/hw forhold er noe en cuck lettere tar sjansen på dersom han opplever seg som trygg i forholdet, dersom han føler at hun skal lete lenge for å finne noen som er så bra som han... ;-)
  3. Fant denne: http://norcuckold.com/entry.php/46-Cuckoldry-Vs-Konvensjonelt-forhold Hubby, følelser oppstår fort mellom to som har sex, det er ganske naturlig egentlig. Men som 1stemann sier tror jeg også at man kan like eller være forelsket i flere på en gang, og at en forelskelse ikke nødvendigvis medfører samlivsbrudd. Men det er et høyt spill, det er klart. Kanskje cuckolds er risikotakere, i større grad enn andre..
  4. Da står du der med kuken i handa/skjegget i postkassa, og spør deg, var det verdt det? Jeg betviler ikke at mange menn har hatt gleden av å føle seg veldig kåte og levende når koner og kjærester har hatt sex med andre, men for balansens skyld hadde det vært bra om noen kunne vært ærlige og delt sin historie hvis de har blitt utmanøvrert av bullen, eller hvis noe har oppstått på grunn av delingen som har ført til samlivsbrudd. Og hvordan unngå at sånt skjer? PS - vet at signaturen min sier del godene men prøver å se saken fra flere sider her..
×
×
  • Opprett ny...