Gå til innhold

Mr_me

Medlem
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Tidligere service ingeniør i offshore og maritim sektor.
    Jobber no innen supply chain for offshore og maritime sektor.
    Glad i musikk, kunst og kona mi.
    Lite er mer sexy enn å vite at kona koser seg

Bosted

  • Bosted
    Vestland

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Cuck/hanrei med partner

Nylige profilbesøk

2457 profilvisninger

Mr_me's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Dedicated Rare
  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done

Recent Badges

30

Nettsamfunnsomdømme

  1. Sånne meldinger er alltid velkommen
  2. Kona gjør absolutt mer med bull enn med meg Personlig synes jeg det er ganske digg i seg selv
  3. Absolutt høyt på ønskelisten, dette scenarioet
  4. Mr_me

    Snap sendt Bull

    Dette ser ut som det de på engelsk kaller «relationship goals» vakkert
  5. Mr_me

    208

    Det er en av verdens beste distraksjoner fra arbeidet..
  6. For et par år siden reiste kona på ferie en måneds tid aleine. På grunn av jobb kunne ikkje eg være med, men eg trur hun hadde noen egne tanker rundt turen. Etter å ha besøkt familie, venner, dradd på sightseeing mm sendte kona melding om at min forlover hadde invitert henne til å besøke han et par døgn. Han har siden ungdommen prøvd på å komme seg ned i trusa hennes, uten videre hell. Denne turen fortalte kona det at hun syntes det ville være digg å komme hjem og hviske i øret mit mens vi koste oss i sengen «Forloveren din er så god i sengen, snilt av deg å dele meg med han.» Dette gjorde at hun ikke nølte et øyeblikk med å takke ja til å besøke han. Eg viste om denne lille fantasien hennes, men eg mistenker at han kanskje ikkje gjorde det. Han ringte meg og lovet dyrt og hellig at han på tross av at han har hatt lyst på henne då lenge han kunne huske ville han være den perfekte gentleman. Eg svarte at eg stoler 100% på kona og på han, og at eg ikkje kom til å miste nattesøvn over at de hadde et par dager å snakke om felles kjente mm. Mer hørte eg ikkje om dette før kona satt og ventet på flyet, fantasien min løp løpsk, men mer viste eg ikkje. Hun sendte melding med følgende text «Eg angrer på at eg ikke krøp til sengs med han tidligere, tusen takk for at du lar meg ha slike eventyr.» Det er vel ingen her som trenger å gjette seg til min reaksjon.. i timene eg ventet på at flyet hennes skulle lande på Flesland klarte eg ikkje helt å styre meg selv. Eg sat på en benk på flyplassen og ventet på henne og hun lo av at eg var så ivrig etter hva som skjedde på turen, og hun viste godt at ingen av mine spørsmål ville omhandle sightseeing turene.. den kvelden fortalte hun alt, og vi koste oss på mange måter. Vi våknet til meldinger fra han. «Det var utrolig trivelig at hun var på besøk. Håper dere har anledning til å besøke meg en annen gang.» eg svarte «Ja hun sa hun koste seg hos deg, og foreslo at kanskje vi skulle besøke deg, eller at du kan komme på besøk til oss. Hun sa at hun hadde lyst til å ha helt like dager med deg igjen.» Han svarte ikkje meg men henne, og hun lo «Han lurer på hva eg har fortalt deg..» hun svarte han med «Han vet alt, og mener det når han inviterer deg til å gjenta besøket på alle måter..»
  7. Mr_me

    4

    Heldig par!
  8. For meg startet dette sent i tenårene tidlig i 20 årene. Bodde sammen med ei jente som var litt friere med sin kropp enn hva jeg viste om. Hun var trivelig, pen, og viste hva hun likte. Personlig hadde jeg aldri hørt begrepet cuckold på det tidspunktet. Under læretiden var jeg sendt til en annen bedrift i en måneds tid på motsatt side av landet. Mens jeg var der fikk jeg melding fra henne om at hun hadde vert på byen og truffet nye venner med mer. Det var startsett all info jeg fikk. På en ukedag, ringte jeg henne etter jobb, og vi snakket sammen om løst og fast. Plutselig måtte hun legge på for gjestene kom, og jeg kjente dem ikke. En god kamerat eg hadde gått på skule med ringte meg neste uke og spurte hvem han fyren hun hadde på besøk var. Vennegjengen hadde stoppet innom for å hilse på og sikre at alt var vel med henne da hun hadde forsvunnet fra jordens overflate i mit fravær. På leiligheten satt en fyr ingen kjente og inviterte vennene hennes på kaffe, og syntes det var rart at han ikke hadde fått møte vennene hennes. da jeg kom tilbake satt hun og gren, han hadde dratt, han var forbannet for hun hadde sakt at jeg var ikke lengre en del av livet hennes.. og da han fant ut at vår vennegjeng mente noe helt annet ble han såret og forbannet og stakk. forstår ha for så vidt. vi snakket sammen, og jeg var mer forbannet på meg selv for det er vanskelig å være sint når en er hard… og det er vanskelig for henne å ta hvordan jeg følte dette seriøst når kroppen min sa at dette var noe den likte for å si det sånn.. vi hadde deilig sex etter krangelen, og hun smilte at hun aldri hadde sett meg så spontant tent før… hun hadde all makt over meg, og hun var utro flere ganger etter det med samme resultat oss imellom, og vennegjengen forstod det ikke. det som såret var ikke at hun lekte med andre, det som såret var at hun ikke var åpen om det. At noen av vennene mine konkurrerte bak ryggen min om å leke med henne på fester var også noe jeg likte, men likte ikke måten ting skjedde rundt det på. hun var til slutt for forvitret og flyttet ut… det var til det beste.. hadde vi vist hvordan vi kunne kommunisere åpent om dette med hverandre hadde nok ting sluttet på en bedre måte oss mellom. siden det har jeg vist at jeg liker å dele, og ydmykelsen det til tider innebærer.. hun tok kontakt med meg ifjor.. og vi snakket sammen, og jeg fortalte henne at hadde jeg kunne forklare hva jeg tenkte og følte ville ting kanskje vert annerledes i dag, noe hun bekreftet.. hun angret på måten ting gikk på gå da hun lærte at jeg er cuckold ble hun litt skuffet og sa rett ut «hadde vi vist det, hadde jeg gjort alt annerledes»
  9. Hei er der bull i Bergen som er interessert i noe annet enn bare one night stand? kona ønsker å finne en fast bull i området som Vil ha faste treff med henne. hos oss, hos seg, på hotell kanskje?
  10. Hei,

    kona mi har lyst på en bull/kjæreste som hun kan leke med mer enn bare one night stand. Kanskje hun vil overnatte hos han av og til, Og kanskje han vil overnatte hos oss av og til.

    høres dette spennende ut? Har du kanskje lyst til å ta en kopp kaffe for å se om kjemien stemmer med oss begge?

    1. Dom-Bergen

      Dom-Bergen

      Hei. 

      Ta gjerne kontakt om min profil kan være av interesse for henne.

    2. StavangerStud
  11. Lurer på om HW har lyst til å hilse på den... Får vise bildet og høre kva ho tenker
×
×
  • Opprett ny...