Gå til innhold

Kentsonnsen

Medlem
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om meg

  • Om meg
    Hmmm prøver noe nytt - mulig jeg har krysset av feil men da får jeg rette på det etterhvert.
    Uansett her er jeg nå da og er en sånn gjennomsnittlig mann midt i 40-åra. Jeg er sånn med litt mage og litt hår på kroppen og litt mindre på deler av hodet - skallet er ikke da... ;)
    På stadig jakt og må få litt utspring for mine lyster.... gift et jeg også.... så jeg er ærlig på at dette er rent utroskap for min del. Men det er ønskelig å finne en fast dame/kone til noen der ute for jevnlige og sporadiske treff.
    Nedslagsfeltet mitt strekker seg nok fra Grimstad i syd til Gjøvik/Hamar i nord da jeg er sånn omreisende selger av yrke...

    Jeg er nå også mest glad i de damer/jenter som har noen kilo ekstra og gjerne mye kilo ekstra. Så er du eller vet om noen BBWs / frodige STORE damer - så si hei til meg.. ;)
    Jeg biter ikke (med mindre du vil jeg skal det da ;) ) og er egentlig ganske snill og lidenskapelig av meg.

    ------

    Det er igrunnen deilig å være på en nett/treffside - der ingen dømmer en for å være utro. Selv har jeg veldig lyst på kona, men hu vil ikke - over tid er det ganske frustrerende og høyrehånda er liksom bare for å lette på trykket innimellom.

Bosted

  • Bosted
    Tønsberg

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kentsonnsen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Så uklompisert og så deilig - nydelig historie
  2. Vil også bare skyte inn her at tirsdag 12.desember skal jeg til København med DFDS, så om det er andre som skal med den båten er det bare å gi lyd ifra seg, så kan det kanskje bli en deilig natt i samme lugar...?
  3. mmMMM - du så virkelig deilig ut altså... ;)

  4. Støtter Jeppe på denne her - når man starter med å svare en melding som inneholder mailadresse og referanse til en annen side for chatt - er det ingen vits i å gå videre her.

  5. Kentsonnsen

    DSC 0098

    Å du flotte deilige dame!!!
  6. Kentsonnsen

    dfdsfaf

    For ei flotte dame!!!
  7. Ojoj... spennende men et og et halvt år for seint...
  8. Kentsonnsen

    bakfra

    Åååh - i wanna come over... dejlig deilig!!
  9. Ååh så deilig du så ut.... skulle likt å legge meg ved siden av og sørget for at det ikke var like lat morgen for deg etter kort tid..
  10. Hei, normalt utrustet gift mann søker en kvinne med former eller gjerne med mye ekstra kilo. Helst i alderen 36-59-åring. Fortrinnsvis at du er gift/samboende og vil ha meg på siden av ekteskapet eller hvis han vil se på eller delta er det også greit. Jeg har mulighet til treff i Tønsberg eller ute hos deg om du/dere vil ha det hjemme. Område: fra Grimstad i syd til Vinstra i nord både vestsiden og østsiden av Oslofjorden funker - da jeg reiser en del i jobben.
×
×
  • Opprett ny...